Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullanan arkadaş en son dolgunluk olduğunu yazmıştı ben daha bir şehirde sabit kalamadığımdan sipariş verip alamadım ama en azından bir kutu alıp denicem en kötü htimalle azcık besin desteği yapmış olurum kendime :)))
"Fatale" bana mesaj atmışsın güzelim fakat tatildeyim ve açıkçası internete girmeye pek vaktim olmadı. Ben bontaviyi tavsiye etmiyorum. Olan dolgunlukta zaten belli belirsizdi ve durdu. senağlama
himm anladim cnm ikinci kutuyuda mi almistin oda mi ise yaramadi sitesinde ikinci kutunun ortalarinda diyodu ama :S neyse madem baska seyler denicez artik
siteyi açtığımdan beri reklamı dönüyor. fermuardan görünen kocaman meme resmi.
öteki reklam daha iyiydi. yeşil sütyenli kız (yeşildi sanırım) hiç değilse bundan daha normal duruyordu.
İnşallah etkisini gösterir. Bende bir arkadasımda etki ettiği için aldım. Gercekten kızın göğüsleri yoktu nerdeyse aradan zaman gectı bıze geldıler bi baktım göğüsleri var dolgun dolgun nasıl oldu dedim 3 kutu bontavi kullandım dedi inanamadım.