bontavi gögüs geliştirici hap

kullanan arkadaştan bi haber var mı ki?? fatale sen almadın diimi daha canım

kızlar bu bontaviyi kullanıpta faydasını gören varmı acaba bilginiz varmı eğer gerçekten faydalı diyorsanız bende almayı düşünüyorumm

kullanan arkadaş en son dolgunluk olduğunu yazmıştı ben daha bir şehirde sabit kalamadığımdan sipariş verip alamadım ama en azından bir kutu alıp denicem en kötü htimalle azcık besin desteği yapmış olurum kendime :)))

canim bitkisel karisim kapsul seklinde içinde tarçin keçiboynuzu falan var

"Fatale" bana mesaj atmışsın güzelim fakat tatildeyim ve açıkçası internete girmeye pek vaktim olmadı. Ben bontaviyi tavsiye etmiyorum. Olan dolgunlukta zaten belli belirsizdi ve durdu. senağlama

himm anladim cnm ikinci kutuyuda mi almistin oda mi ise yaramadi sitesinde ikinci kutunun ortalarinda diyodu ama :S neyse madem baska seyler denicez artik

Ya en az üç ay falan kullanmak lazım çünkü göğüsler reglden regle büyüyor. 1 ayda büyümeleri imkansız

siteyi açtığımdan beri reklamı dönüyor. fermuardan görünen kocaman meme resmi. :D :D
öteki reklam daha iyiydi. yeşil sütyenli kız (yeşildi sanırım) hiç değilse bundan daha normal duruyordu.

:D hiç fark etmez benimkiler buyusunde gerisi onemli degil ama yeterki ise yarasin :))))

evet canim zaten artik pek çok hap oyle yapiliyor piyasada satilan haplara guven azaldigi için :S

İnşallah etkisini gösterir. Bende bir arkadasımda etki ettiği için aldım. Gercekten kızın göğüsleri yoktu nerdeyse aradan zaman gectı bıze geldıler bi baktım göğüsleri var dolgun dolgun nasıl oldu dedim 3 kutu bontavi kullandım dedi inanamadım.

cidden mi ama zaten yaziyodu 3 kutu kullanmak gerek diye :D sende kullanda bi 3 bende ona gore aliyim zaten bu aralar paramda yok :S

kaydirigubbakcemile5Bence çörek otuna başla şimdiden canım ztn fiyatı 4 lira falan en azndan onunla basla

onunla zaten goguslerimi buyuttum ama bi muddet sonra çok agri yapmaya basladi biraktim simdi tekrar baslicam ama 2-3 cm buyutmustum çorekotuyla

Sütyende kaç giyiyosun benim tam 75 ama kücük görünüyor elle tutunca bir avuç ama elbıselerde yakısmıyor...

Back
X