Söz Kesimi Bonibon şekerinin sözü :) (Fotoğraflı)

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
Pazar akşamı sözlendim arkadaslar her şey çok güzeldi o telaştan söz çikolatasını tutmayı unutmamız dışında herşeyi kazasız belasız atlattım çok şükür. Darısı söz tarihini bekleyenlerin başına :)
Şimdi ben susayım fotoğraflar konuşsun :KK16:

Söz tepsim ve yüzüklerimiz :nazar:
$316410_517787811614313_1579131201_n.jpg
$922911_517499748309786_329623534_n.jpg

Kendi ellerimle yaptığım kurabiyelerimiz ve buzdolabı süslerimiz :KK16:
$3564_517787371614357_1435276872_n.jpg
$MmKjDUWAWI9dI_DtelznZXHvYIHmNSo2BZxPxB8uT5U.jpg
$-HFMAANDDr37tVTo_FmjPCCPdt95oSBNSSHBeo0zuEw.jpg
$5X0QEjpf0-yZq1HC0yMyDnTplOXKKrRMad_Lf2D5Xaw.jpg

Çiçeklerimmm :KK16:

$PTaTak92nqda6mkmWYF07Wxw0EQsLzYJpOWD9Q7MjBA.jpg

Son düzenleme:
mutluluklar diliyorum maşallah çok güzel bir çift olmuşsunuz bende yeniyim buralarda ve malum araştırma fikir içindeyim lakin ; kurabiyelerinizi nasıl yaptınız bilhassa isim yazma işi falan o hale nasıl geldi pasta malzemesi satan yerlerden mi temin ettiniz bütün içeriği :KK16:

mutluluklar diliyorum maşallah çok güzel bir çift olmuşsunuz bende yeniyim buralarda ve malum araştırma fikir içindeyim lakin ; kurabiyelerinizi nasıl yaptınız bilhassa isim yazma işi falan o hale nasıl geldi pasta malzemesi satan yerlerden mi temin ettiniz bütün içeriği :KK16:

Çok teşekkür ederim öncelikle.. :KK16: Kurabiyelerimin tarifini internetten şeker hamurlu kurabiye tarifi diye yazarak bulabilirsin. İsim yazmak içinde harf kaşeleri var pasta malzemeleri satan yerlerde satılıyor. Ben bütün malzemeleri Eminönündeki nüans pastacılıktan aldım. Yalnız kurabiyenin hamurunu tutturmak biraz zor yani ilk denememde hamur tutmadı 2.denememde tutturabildim. Sonra onları paketledim. Herkes çok bayıldıı sende deneyebilirsin yakınlarda sözün varsa cnm :KK16::KK16:

Mutluluklar dilerim çok güzel görünüyor her şey. Benim merak ettiğim kurabiyelerin üzerindeki yazıyı nerede yaptınız ya da yaptırdınız? 1,5 ay kadar sonra benimde sözüm olacak kısmetse böyle bir şablon arıyorum da. :)

Mutluluklar dilerim çok güzel görünüyor her şey. Benim merak ettiğim kurabiyelerin üzerindeki yazıyı nerede yaptınız ya da yaptırdınız? 1,5 ay kadar sonra benimde sözüm olacak kısmetse böyle bir şablon arıyorum da. :)

Çok teşekkür ederim :) Yazıyı harf kaşesiyle yaptım. Google'a kurabiye harf kaşesi yazarsanız ordan görebilirsiniz :)) :KK16: Hayırlı olsun simdiden :))

Çok teşekkür ederim öncelikle.. :KK16: Kurabiyelerimin tarifini internetten şeker hamurlu kurabiye tarifi diye yazarak bulabilirsin. İsim yazmak içinde harf kaşeleri var pasta malzemeleri satan yerlerde satılıyor. Ben bütün malzemeleri Eminönündeki nüans pastacılıktan aldım. Yalnız kurabiyenin hamurunu tutturmak biraz zor yani ilk denememde hamur tutmadı 2.denememde tutturabildim. Sonra onları paketledim. Herkes çok bayıldıı sende deneyebilirsin yakınlarda sözün varsa cnm :KK16::KK16:

rica ediyorumm :KK16: allah tamamina en güzel şekilde erdirsin inşallah...hmm tarif kolay bulmak ama denenmiş olması da önemli . harf kaşeleri güzel miş ben kayseride yaşıyorum burada da bulurum heralde bende kendim yapmak istiyorum :109: .. inşallah söz de yaza olacak gibi :103:

rica ediyorumm :KK16: allah tamamina en güzel şekilde erdirsin inşallah...hmm tarif kolay bulmak ama denenmiş olması da önemli . harf kaşeleri güzel miş ben kayseride yaşıyorum burada da bulurum heralde bende kendim yapmak istiyorum :109: .. inşallah söz de yaza olacak gibi :103:

Yapımı gerçekten çok eğlenceli hele kendine yapıyo olunca cok daha eglenceli bi hal alıyor :) Canım kayseri de bulamazsan da internet siteleri var pasta malzemeleri satan yerlerin ordan kargoyla getirttirebilirsin :KK16: Hayırlı olsun simdiden :KK16:

Yapımı gerçekten çok eğlenceli hele kendine yapıyo olunca cok daha eglenceli bi hal alıyor :) Canım kayseri de bulamazsan da internet siteleri var pasta malzemeleri satan yerlerin ordan kargoyla getirttirebilirsin :KK16: Hayırlı olsun simdiden :KK16:

eminim öyledir .kendi ellerinle yapılan daima daha kiymetli sonuçta . teşekkür ediyorum canımm :KK76: inşallah bir aksilik çıkmazsa :KK23:

bizde telaştan unuttuk çikolatayı annem misafirler giderken getirdi öyle ikram ettik.:KK70:D

Çoğu misafir çıkmıştı evden öyle geldi aklımıza bende anneler gününde kristal bi şekerlik alıp içine bolca çikolatalardan doldurup kayınvalideme götürdüm çok hoşuna gitti :KK1:

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:
benim merak ettiğim magmetleri yani buzdolabı süslerini nasıl yaptığınız? benimde inş yakında sözüm var ve bende magnet üzerine resmimizi falan yapmak istiyorum tabi para harcamak yerine kendim yapayım istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. :KK9:

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:
benim merak ettiğim magmetleri yani buzdolabı süslerini nasıl yaptığınız? benimde inş yakında sözüm var ve bende magnet üzerine resmimizi falan yapmak istiyorum tabi para harcamak yerine kendim yapayım istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. :KK9:

Sağol canım :KK16: Buzdolabı süslerini eminönünde nikah şekeri vs. yapan bi yere yaptırttım tanesi 1 liradan yaptılar. Ama kendin yapmak istiyorsan da eminönüne bi bakmanı öneririm bütün malzemeleri herşeyi mevcud orda. Ben de başta malzemelerle kendim yapmayı düşünüyodum ama bi ton süsüydü tülüydü mıknatısıydı lavantasıydı derken hazırdan daha fazla maaliyeti oldu. O yüzden hazır tercih ettim ben de :) Sana da şimdiden mutluluklar, hayırlı olsun canımm :KK16::KK16:

X