Boncuktan tablo,vazo ok gzel ben yaptm

valla muhteşemmmm
çok güzel olmuş
özellikle tabloya bayıldım
nasıl yapıldığını ,hangi malzemeler kullandığını anlatabilirmisin
belki bizde yapmayı deneriz bi ara:))

valla muhteşemmmm
çok güzel olmuş
özellikle tabloya bayıldım
nasıl yapıldığını ,hangi malzemeler kullandığını anlatabilirmisin
belki bizde yapmayı deneriz bi ara:))

bu doğum günümde hediye gelen bir çerçeveydi.İçindeki resimde tabloların içine konulan sıradan bir resim fakat görüntüsü çok güzeldi.Atmaya kıyamadım ve içinde ki renklere göre boru boncuk alıp ,tablonun üzerine tutkal sürüp yapıştırdım.Zor gibi göründüğüne bakmayın aslında bir günlük iş.Boncukları ipe dizip yapıştıracağın yere koyup ipi çekiyorsun o kadar .Ben , boğmasın diye tablonun her yerine yapıştırmadım.beğendiğinize çok sevindim teşekkür ederim hepinize

harika olmuş. bayıldım. ellerine sağlık. bende de bir sürü boncuk var deneyim bende. dilerim yapabilirim.

çok güzell olmuş ellerinize sağlık.birşey sorabilirmiyim tablodaki boncukları yapıştıma mı?yoksa diktinizmi?

canım gerçekten harika olmuş ellerine sağlık.

hepinize teşekkür ederim beğenmeniz bana cesaret verir boncuklar yapıştırma çok karmaşık gibi görünse de basit mesela denizin olduğu yerlerde boncukları ipe dizdim ve yapıştırdıktan sonra ipi geri çektim

vazo yu merak ettim arkadaşım çok net değil fotosunu tekrar koysan resim çok güzel ellerinesağlık

tabii çekerim canım beğendiğinize çok sevindim.Hepiniz sağolun
goruntu535.jpg

goruntu536.jpg

çok hoş olmuş canım ayrıca ipe dizip yapıştırma fikride oldukça pratik bende boncuk çok özellikle boncuklu tasarımlar ilgimi çekiyo fikir almaya çalışıyorum değerlendirebilmek için

çok hoş olmuş canım ayrıca ipe dizip yapıştırma fikride oldukça pratik bende boncuk çok özellikle boncuklu tasarımlar ilgimi çekiyo fikir almaya çalışıyorum değerlendirebilmek için

sağol beğendiğine sevindim aynı şekilde çerçeve de yapabilirsin.Yani çok şık ve maliyeti sıfır gibi çünkü bir avuç boncuktan dünyanın işi çıkıyor

X