- 10 Aralık 2014
- 60
- 64
- 18
- 30
- Konu Sahibi justhavefun--
-
Eczacılık okuyorum ama hep TM alanlarını istedim,psikoloji,felsefe gibi.hangi bölüm okuyosun ? istediğin meslek neydi canım ?
Eczacılık okuyorum ama hep TM alanlarını istedim,psikoloji,felsefe gibi.
Bilemedim ne okuyor. Öylesine bakarken gözüme bu çarpmıştı. Biraz profil kurcalansa neler çıkar kimbilir. Üye oluken de eğitimbilgisinde önlisans demiş. Karışık.Anlamadım konu sahibi eczalık değil de müzik öğretmenliği mi okuyo ?
İkisi de değildir muhtemelen. Söylediği yalanı unutmuş olabilir.niye yalan söylüyorsun ki
eczacılık iyi hoş tamam da müzik öğretmenliği de güzel anlamadım neden yalan söylediğini kompleks yapacak bir durum yok ki!!
nasılda dikkatinizden kaçmamışhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/muzik-ogretmenligi.746396/#post-38239710
Burda müzik öğretmenliği okuyormuşsun. Bir haftada bölüm mü değiştirdin. Hoş değil...
Ben müzik öğretmenliği okuyorum,ygs puanı falan ortalama bir puan gelmesi lazım ama önemli olan yetenek konusunda kendini geliştirmek,bence profesyonel birinden kurs al,solfeji çok iyi öğren,eğer uzmanlaştığın bir müzik aleti yoksa öğrenmeye çalış.
İlaçlı çalgılar siz çok yaşayın yaa hiç güleceğim yoktu vallaİlaçlı çalgılar bölümünde mi okuyorsun
Kafanki meslek önemli bi yıl hazırlan onu kazan sonuçta hayatın o meslekle geçecek..
Ama önce hangi bölümü bıraktığını öğren..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/muzik-ogretmenligi.746396/#post-38239710
Burda müzik öğretmenliği okuyormuşsun. Bir haftada bölüm mü değiştirdin. Hoş değil...
Ben müzik öğretmenliği okuyorum,ygs puanı falan ortalama bir puan gelmesi lazım ama önemli olan yetenek konusunda kendini geliştirmek,bence profesyonel birinden kurs al,solfeji çok iyi öğren,eğer uzmanlaştığın bir müzik aleti yoksa öğrenmeye çalış.
İkisi de değildir muhtemelen. Söylediği yalanı unutmuş olabilir.
Abla söz dinleSen var ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?