Üniversiteler hakkında kaçıncı konu başlığım bilmiyorum ama sizin yardımınıza ihtiyacım var:)
Ben sosyal hizmet bölümünü okumayı çok istiyorum, inanın her yönden tam bana göre bir meslek.
Çok severek yapabileceğim bir iş. Sadece arel üniversitesinde %50 burslu tutuyor bu bölüm.
Fakat arel hakkında hiç iyi şeyler duymadım, kime sorsam olumsuz yanıt aldım.
Ama çok istediğim bir bölüm, sadece orda tutuyorsa sizcede gitmem iyi olmaz mı benim için?
Sonuçta yalnızca 4 yıl okuyorsun, önemli olan bütün hayatın boyunca yapacağın meslek değil mi?
Sanırım bu bölümde hangi üniversiteden mezun olduğununda pek bir önemi yok..
Lütfen yardımcı olun, bilginiz olmasada fikirleriniz bile önemli benim için.
Tercih yapmamıza az bir zaman kaldı.
Sevgilerimle
Ben sosyal hizmet bölümünü okumayı çok istiyorum, inanın her yönden tam bana göre bir meslek.
Çok severek yapabileceğim bir iş. Sadece arel üniversitesinde %50 burslu tutuyor bu bölüm.
Fakat arel hakkında hiç iyi şeyler duymadım, kime sorsam olumsuz yanıt aldım.
Ama çok istediğim bir bölüm, sadece orda tutuyorsa sizcede gitmem iyi olmaz mı benim için?
Sonuçta yalnızca 4 yıl okuyorsun, önemli olan bütün hayatın boyunca yapacağın meslek değil mi?
Sanırım bu bölümde hangi üniversiteden mezun olduğununda pek bir önemi yok..
Lütfen yardımcı olun, bilginiz olmasada fikirleriniz bile önemli benim için.
Tercih yapmamıza az bir zaman kaldı.
Sevgilerimle
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Edit: Bu arada bir ekleme yapmam gerekiyor eksik konuşmuşum yanlış anlaşılabilir, bir tek bunu istemiyorum hani bu bölümün gelme ihtimali düşük zaten en sona yazacağım, bundan önce yazacağım bütün bölümler de severek yapacağım işler. Sınıf öğretmenliği, psikoloji.. Sosyal hizmetten önce bunları yazacağım ama bunlar gelmezse sosyal hizmet de çok severek yapacağım bir iş. Tek istediğim bölüm bu değil yani, sadece bunu da yazsam mı diye soruyorum, ekleme gereği duydum
![KK6 :6: :6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
Son düzenleme: