Bölgesel zayıflama diye birşey gerçekten yok mu:(

cayir_faresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
144
0
Ebru Şallı'nın "Süper Bir Karın" DVDsini aldım ve spora başladım.Göbeğimden kurtulmam lazım.Fakat bir internet sitesinde bölgesel zayıflamanın olmadığını,sporun kaslara yönelik olduğunu,kalori açığı oluşunca vücut nereden yağ yakmaya yatkınsa oradan yaktığını okudum.Ama benim bu göbekten kurtulmam lazım.Bir bilen var mı?Ben karın hareketleriyle göbeğimden kurtulamaz mıyım?:18:

Canım ben eskiden mekik çekerek göbeğimden kurtulmuştum..şimdi tekrar başladım..spor kas yapmaya yönelik ama yağlar erimeden nasıl kas olacak, hiç yağ bağlamış kaslı biri gördün mü ..mekik çekmeye başla canım,burdan yaz faydasını görüp görmediğini,ben bugün 7. gündeyim,üç gündür de saat altıdan sonra yemek yemiyorum bakalım nasıl olacak..

bugün bende bi diyetisyeni dinledim.bölgesel zayıflama diye bişey yoktur vücut tüm kısımlarından zayıflar ama en fazla yağ hücresi nerdeyse ordan daha çok zayıflar, bölgesel olarak diyelim ki karna çalışıosunuz o da ordaki kasları güçlendirerek kilo verirken sarkmayı önler dedi

bölgesel zayıflama diye bişey gerçekten yok maalesef.Senin vucudun enerji ihtiyacını belirli bir sıraya göre farklı farklı yerlerden harcar.Tam olarak sırasını hatırlamıyorum ama özellikle kadınlarda göbek ve kalça en son geliyor maalesef.O yüzden çok enerji harcaman vücudunun çok yağ yakması gerekli bu bölgeleri eritebilmen için.Eğer göbeğinden kurtulmak istiyorsan bol bol koşman lazım.Nabzının hızlanması deyim yerindeyse ter içinde kalman lazım.Vücut en çok bu durumdayken yağ yakar.Ama tabii ki mekik hareketini de yapman gerekli böylece karnın daha biçimli ve güzel durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…