Bölgesel saç dökülmesi yaşıyorum fotoğraflı

Stanislao

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
89
91
23
Alnımdan tepeye kadar saç çizgim normal ama sol tepeden biraz aşağıya kadar bu şekilde açılma var 3 yıldır böyle. Elimi attığımda da o tarafta saçımın az olduğu çok belli oluyor o taraftan daha çok saçım dökülüyor. Tarakla sola doğru tarayarak kamufle ediyorum ama saçım birazcık yağlanmaya başladığı zaman saç derim kendini belli ediyor. Cildiyeye gittim ama doktor hiç ilgili değildi mevsimseldir geçer diye çok takılmadım ama değişmeden duruyor belki dökülme arttı 3 yılda bilmiyorum. Benim gibi olan var mı nedir çözümü moralim bozuluyor
6EE71C7F-F9EC-4FB1-864C-D272B5C0688E.jpeg

Saçkıran değil o böyle olmuyor. Çok yoğun bi dökülme yok gibi saç telleriniz ince ve seyrek anladığım kadarıyla iyi bi cildiye bu durumu çözer bence. Sırıtmıyor yani görüntüsü o_O

Saçkıran değil o böyle olmuyor. Çok yoğun bi dökülme yok gibi saç telleriniz ince ve seyrek anladığım kadarıyla iyi bi cildiye bu durumu çözer bence. Sırıtmıyor yani görüntüsü o_O
Aslında haklısınız çok sırıtmıyor ama yine de belli oluyor ben ilerlemesinden endişe ediyorum önceden böyle değildi saçım sağ taraftaki gibi normal duruyordu saç derim belli olmuyordu. Doktora gitmeyi düşünüyorum benim gibi olan varsa diye yazmak istedim

Geçmiş olsun. Öyle kötü bi görüntü yok yani aşırı dökülme sonucu bi açılma olur ya bazen onu göremedim sanki biraz yapısal gibi geldi. Benimde saçlarım aşırı dökülür böyle söyleyince arkadaşlarım saç diplerimin yoğunluğunu görünce inanmazlar sonra onlarda kaldığım bi gün anladılar '' kız senin cidden dökülüyor saçların '' diye şaşıp kalırlar :) Tek şansım yerinden hemen çıkması ama oda bebek saçların inanılmaz rahatsız ediyor insanı ve saçın uzama gibi durumu olmuyor. Banyoda, kuruduğunda tarayınca, gün içerisinde inanılmaz dökülür. Kullanmadığım şampuan, serum kalmamıştır ama o yapı değişmiyor yinede içten tedaviye önem veririm yani iyi beslenirim. Tahlilleriniz nasıl çıktı peki ne gibi ürünler kullandınız?

Geçmiş olsun. Öyle kötü bi görüntü yok yani aşırı dökülme sonucu bi açılma olur ya bazen onu göremedim sanki biraz yapısal gibi geldi. Benimde saçlarım aşırı dökülür böyle söyleyince arkadaşlarım saç diplerimin yoğunluğunu görünce inanmazlar sonra onlarda kaldığım bi gün anladılar '' kız senin cidden dökülüyor saçların '' diye şaşıp kalırlar :) Tek şansım yerinden hemen çıkması ama oda bebek saçların inanılmaz rahatsız ediyor insanı ve saçın uzama gibi durumu olmuyor. Banyoda, kuruduğunda tarayınca, gün içerisinde inanılmaz dökülür. Kullanmadığım şampuan, serum kalmamıştır ama o yapı değişmiyor yinede içten tedaviye önem veririm yani iyi beslenirim. Tahlilleriniz nasıl çıktı peki ne gibi ürünler kullandınız?
Teşekkür ederim aslında açılma var fotoğrafta gördüğünüz ortadaki saç çizgim değil o bittikten sonraki kısım. Erkek tipi saç dökülmesinin başlangıcına benziyor benimki. Tahlile bile bakmadı doktor geçiştirdi herhangi bir ürün kullanmadım. Sizin iki tarafta saçlarınız eşit mi?

Teşekkür ederim aslında açılma var fotoğrafta gördüğünüz ortadaki saç çizgim değil o bittikten sonraki kısım. Erkek tipi saç dökülmesinin başlangıcına benziyor benimki. Tahlile bile bakmadı doktor geçiştirdi herhangi bir ürün kullanmadım. Sizin iki tarafta saçlarınız eşit mi?
O zaman başka bi doktora tekrar görünün derim. En azından tahlil sonuçlarınızı netleştirsin. Benim mesela her şey fazla çıkmıştı yani doktor bana '' demir, vitamin, kan değerlerin yüksek benden bile sağlıklısın '' diyordu :) ama en son söylediği ise '' bu yapısal bir durum senin diğer insanlara göre fazla dökülür ama saçında açılma olmadığı sürece ki hiç yok sende bi anormallik var diyemem önce buna alışman lazım. Ayrıca şampuanlardan medet umma onlar sadece saçı temizlemek için varlar. '' dedi ve çok mantıklı buldum :) zaten dünyanın parasını verdim ürünlere asla engel olmadı sadece saçların parlamasına falan yaramıştır. Benim açılma yok ama dediğim gibi dökülmede hiç normal değil bazen arkadaşlarımda kalınca utanırım her yere dökülür çünkü. Birde dökülen yerden hemen çıkıyor benim o yüzden dipler yoğun görünüyor ama uçlar aşırı ince ve zayıf. O yüzden dedim sizin tahlilde belki bi eksiklik vardır. Erkek tipi saç dökülmesine de tedavi uyguluyorlar en azından bi işlem yapmaları gerek.

O zaman başka bi doktora tekrar görünün derim. En azından tahlil sonuçlarınızı netleştirsin. Benim mesela her şey fazla çıkmıştı yani doktor bana '' demir, vitamin, kan değerlerin yüksek benden bile sağlıklısın '' diyordu :) ama en son söylediği ise '' bu yapısal bir durum senin diğer insanlara göre fazla dökülür ama saçında açılma olmadığı sürece ki hiç yok sende bi anormallik var diyemem önce buna alışman lazım. Ayrıca şampuanlardan medet umma onlar sadece saçı temizlemek için varlar. '' dedi ve çok mantıklı buldum :) zaten dünyanın parasını verdim ürünlere asla engel olmadı sadece saçların parlamasına falan yaramıştır. Benim açılma yok ama dediğim gibi dökülmede hiç normal değil bazen arkadaşlarımda kalınca utanırım her yere dökülür çünkü. Birde dökülen yerden hemen çıkıyor benim o yüzden dipler yoğun görünüyor ama uçlar aşırı ince ve zayıf. O yüzden dedim sizin tahlilde belki bi eksiklik vardır. Erkek tipi saç dökülmesine de tedavi uyguluyorlar en azından bi işlem yapmaları gerek.
Teşekkür ederim ♥️

Teşekkür ederim ♥️
İstanbuldaysaniz Vildan gür hoca bu konuda çok iyi ona gitmenizi öneririm çok ilgilidir ilaç verir sonra ilacı nasıl kullanacağınız anlatılır sabunu yikama şekline kadar anlatılır kontrollere çağırır böyle erkek bir hasta vardı ve inanılmaz fark etmişti

İstanbuldaysaniz Vildan gür hoca bu konuda çok iyi ona gitmenizi öneririm çok ilgilidir ilaç verir sonra ilacı nasıl kullanacağınız anlatılır sabunu yikama şekline kadar anlatılır kontrollere çağırır böyle erkek bir hasta vardı ve inanılmaz fark etmişti
Maalesef küçük bir yerde yaşıyorum

Tepeden bakınca da aynı bu şekil görünüyor başka bir yerde dökülme yok ne yapabilirim fikir verirseniz sevinirim yaşayan varsa eğer :KK43:

01DD98C8-0458-433B-B2A6-5779118010F2.jpeg

Merhaba.Arkadaşlar yeni üye oldum.Benimde saçlarım çok döküldü.Saç bakım yağlarından karışım yaptım.sonuç mükemmel.Şu anda saçlarım çok güzel çıkıyor.Çok gürleşti .Önceden hiç uzamazdı şu anda çok güzel uzuyor.Çok memnunum.Haftada 2defa uyguluyorum.Hayatımda ilk defa saçlarım bu kadar sağlıklı ve güçlü .Şu anda uzatıyorum.Belime kadar uzatacağım.

Merhaba.Arkadaşlar yeni üye oldum.Benimde saçlarım çok döküldü.Saç bakım yağlarından karışım yaptım.sonuç mükemmel.Şu anda saçlarım çok güzel çıkıyor.Çok gürleşti .Önceden hiç uzamazdı şu anda çok güzel uzuyor.Çok memnunum.Haftada 2defa uyguluyorum.Hayatımda ilk defa saçlarım bu kadar sağlıklı ve güçlü .Şu anda uzatıyorum.Belime kadar uzatacağım.

Yoğun stres altında olduğum dönem ben de bu sorunu yaşadım. Bakım yağları, kremler, maskeler vs hiçbir işe yaramadı.
Solgar'ın E vitaminini (hap) kullandım 3 ay kadar, gayet iyi toparladı. Minik minik saçlarım çıkıyordu :KK24:

bkz:
IMG-20230324-WA0047.jpg

Benim yaptığım yağ karışımı mükemmel sonuç verdi.30 yıl önce saçlarım boya ve permayı üst üste yaptırdığım için saçlarımın yüzde sekseni döküldü.o dönem gitmediğim doktor kullanmadığım şampuan sabun kalmadı.Pratik bilgiler kitabında saç dökülmesine faydalı bir tarif buldum.onu yıllar boyu kullandım.saçlarımın birazı çıktı.sonra teknoloji ilerledi internetten çeşitli saç için faydalı yağlarım öğrendim.yağlarla uğraşmayı ve saçım için faydalı şeyler yapmayı çok seviyorum.şu anda yağ karışımına başlayalı 2yıl kadar oldu.gerçekten sonuç harika saçlarımın daha önce döküldüğünü bilenler saçım için ne yaptığımı nasıl yeni saçlarımın çıktığını sürekli soruyorlar.şu anda saçım kadar veya daha fazla yeni saçlarım çıktı ve çıkmaya devam ediyor.Hayatta en büyük hayalim saçlarımın tekrar çıkmasıydı sonunda bunu başardım.çok mutluyum.kızım doktor odunda stresten dolayı saçları baya dökülmüş.kendisi İstanbul’da görev yapıyor.normal de bitkisel ürünlerin bitkisel yağların faydasına asla inanmaz saçlarımı gördükten sonra saçlarımın çok sağlıklı olduğunu çok uzadığını çok gürleştiğini söyledi ve benim yaptığım yağ karışımından kullanmak istedi.saçları döküldüğü için birçok pahalı ürün alıp kullandığını söyledi.Saçlaına fazla faydası olmamış.şu anda benim yağ karışımını kullanıyor.Saç kökleri ölmemişse 30 yıl geçse bile saçlar çıkıyor.Önemli olan doğru faydalı ürünü bulabilmek.saç hakkında çok bilgili olduğuma inanıyorum.çünkü kendi araştırmam ve emeklerimle saçlarımı çıkartmayı başardım.Bu konuya yıllarımı verdim.Saç ağız yoluyla aldığım vitamin ve ürünlerle çıkmaz.Saçımıza sürdüğümüz şeylerle saç kökleri ölmemişse çıkar.tecrübeyle sabittir.ürünüm hakkında bilgi almak isteyen varsa yazabilir.hiçbir kadın saçsız kalmasın.Saç kadınlar için dünyadaki en önemli şeylerden biridir.kadın saçıyla güzeldir

Yeni çıkan saçlarım.resim koymayı yeni öğreniyorum.o yüzden biraz fazla olmuş.birazını silmek istedim.fakat silemedim.

X