• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bolerolu Beyendigim Gelinlik

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Kizlar benim nisanim olucak daha....
2011 yaz gelini olucam insallah
ama yinede fikirlerinizi almak istedimm

ben bu gelinligi ve bolero uyumuna bayiliyorumm..
ne sade, ne abartili... yalniz dekoltesiz olucak, yani traplez biraz daha yukarida yapilmasi gerekiyor....

sizce nasil?
kollarim kalin, tombisim... kollarima sinir oldugum icin bolero istiyorumm...
sicaklarsin demeyin cünkü burasi hic öyle sicak olmuyor (almanya)

255b.jpg
[/URL][/IMG]

çok hoşmuş canımm
benim gelinliğiminde üst kısmı bunla nerdeyse aynı
ama benim bolerom kısa kolluydu
bu boleronun kollarını elinin üstüne kadar uzatıp baş parmağından geçicek şekilde
yaptırabilirsin o şekilde de çok hoş oluo

bence çok hoş cnm ben beğendim inş giymekte nasip olur ..boshayallersmile

etek ucu daha farklı olabilirmi acaba gelinliyin üst tarafı cidden çok hoş ama etek ucu göz yoruyo sanki

çok hoşmuş canımm
benim gelinliğiminde üst kısmı bunla nerdeyse aynı
ama benim bolerom kısa kolluydu
bu boleronun kollarını elinin üstüne kadar uzatıp baş parmağından geçicek şekilde
yaptırabilirsin o şekilde de çok hoş oluo

cok sagolun yaa... bunu bende düsündüm parmak ucundan gecirip... boncup isleme felan ... 1 sene var daha... insallah fikrim degismez :)) ama tombis kollu oldugum icinn bunu uygun gördüm. etegi farklida olabilir tabi...

bence çok hoş cnm ben beğendim inş giymekte nasip olur ..boshayallersmile
aminnnnnnn insallah

etek ucu daha farklı olabilirmi acaba gelinliyin üst tarafı cidden çok hoş ama etek ucu göz yoruyo sanki

etegini düsünücez artikk

Bende beğendim gelinliği canım cok şeker görünüyor ama etek kısmındaki tüller biraz daha düzenli olsa daha hoş olur sanırım

bende bu tarz bişiy istiyorum bolerolu..ama herkes gelinliğin havasını bozuyor diyor..çok karasızım

canım bence cok gusel sanada yakısır dıye tahmın edıyorumm bende bu gelınlıge bayılıyorumm benımde cok hosuma gıdıyoo ama teseturlu oldum ıcın gelınlıgımı tesetulu yapıcam :):)

AY HERKESE TSK EDERIM YA herkes beyenmis.... ne cok abartili nede sade... tam ideal bence cok beyendimm.... aslinda en önemlisi bolero benim icin... gelinligin havasini aliyor diyenlere saygi duyarim. benim icin önemli olan ICINDE RAHA_T OLMAM... kollarimi sevmiyorum.- ve kamerada kalin kalin cikmasini istemiyorum. bence hos durdu ve altina istediginiz gelinlik gider. yeterki üzeri straplez olsun eteginide kendiniz secersiniz zatenn...

böyle bi bolera gelnlge hawa katar bnce yka kısmı kapalı olmamalı.. ay bu cok güzel cidden yaaa.öyle herseyi begenmem ama bunu cok begendim straplez kısmı da cok hoşşşş

üst kısmına bayıldımm çok hoş duruoo.altı daha farklı olabilir cnm ya

Back