• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol Su Tüketmek

x_tina

Norma Jeane Baker
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
108
9
116
İstanbul
Arkadaşlar Uzman Tv'de taylan kümelinin bir videosunu izlemiştim.Bol su tüketmek gerçekten kilo verdiriyormuş.Gerçekten çok olmasada kilo problemim var.Arkadaşımla birlikte okulda böyle diyet gibi birşey uygulamıştık.Aburcuburdan uzak duruyorduk ve çok bol su tüketiyorduk.Ama daha sonra bıraqktık.Şimdi yeniden başlıyacağız hayırlısı hihoyyyt Umarım başarılı oluruz. Neyse konuyu saptırdım.

Her tuvalete çıktığımızda vücuttan belli bir miktarda kalori atıyormuşuz.Ve bu yüzdende çok bol su tüketmemiz gerektiğini söylüyorlar.En önemliside sabahları bir bardak ılık su çok iyi geliyormuş.

ben günde 5 lt civarında su içiom :) ama yine de balık etli sayılırım yani. (hoş ergenliğin de etkisi var da olsun) demekki bu kadar çok su içmem iyimiş kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar günde 2,5 max 3 lt su içmeye lafım yok ama 4-5 lt su içmek böbrek ifalsına hatta kör olmanıza bile (Allah korusun) neden olabilir. Evet her tuvalete çıkıldığında 35 kalori veriliyormuş, su içmek diyette önemli ama aşırıya kaçmamakta fayda var..

Back
X