• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bohçacı geldi :) Bana gelen nişan bohçam

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
her şeyin çok güzel.bohçalarınada çok önem verilmiş.süslenmiş püslenmiş.güle güle kullan.

süslemelere bayıldım :82:

wallahi bayıldım:16::nazar::nazar:
çok özenmiş bezenmişler, çok güzel süslemişler, helal olsun wallahi:34:
iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

cok guzel herseyin cok begendim, gule gule kullan nisanligina bayildim ne kadar guzel ve zarif. allah tamamina erdirsin

Hayırlı olsun herşey çok güzell süslemelere bende bayıllldımmmmm özen gösterilmesi çokkk güzelll :16:

çok güzelmiş Allah içine sindirsin canım.
Biz tabi eskidik artık ama kendi günlerim geldi aklıma.
Ahhhhhh ahhh.
benim nişanlıkta aynı renkti çok severek giydim ablacım sende çok mutlu ol.

tebrik ederim canım .. ALLAH tamamına erdırsın :) çok güzel bı bohça olmuş..
tatlı telaşler valla :) bende dügün telaşına düştüm :D çeyiz resimlerimi eklicem ama resim eklemeyi unutmuşum =D

hepsine bayıldım. Allah sonunuzu getirsin hiçbir zaman pişman ettirsin inş. daima mutlu olun.

darısı olmayanların başına olsun hayırlısıyla inşallah (amin) :D:D:D

çoooookkk tatlı görünüyolar canım itina ile hazırlanmış belli,Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerimm:)))

maşallah canım hepsi cok guzeller

oooooooo :30: bunlar ne böyleeee.. canım kayınvaliden ne çok seviyormuş seni maşallah.. Allah nazardan saklasın..herşey çok güzel.. Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu daim etsin inş. :16:

Nişanlığın çok güzelmiş canım zarif ve şık çok beyendim güle güle giy. Bohçandakileri ağız tadıyla kullanmak nasip etsin allah hayırlı olsun mutluluklar :) :nazar:

masallah cok ozene bezene hazırlanmıs.allah tamamına erdırsın canım.ıcındekılerden cok ozenılmesıne sevındım cunku benım bohcalarımı boyle suslememıslerdı ama yınede hersey cok guzeldı.umarım ılerıkı gunlerınde guzel gecer

Back