- 19 Ekim 2019
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Evliligedogru
Kızlar 2 ay önce isteme-nişan birlikte oldu ani oldu biraz evde aile akrabalar arasında oldu o yüzden bohça falan gelmedi düğünüm Haziran’da. nişan için ise sadece elbise alındı onu da annemle babam söyledi. Faklı şehirlerdeyiz ama onun baba tarafı bizim burada yaşıyor. Nişandan sonra bir kere geldiler onda da düğün tarihi kararlaştırıldı. Bizim burada kimi bohça kimi tepsilerde kabsak adı altında getirilir annem sorduğu zaman kimi yerde adetmiş dedi geçiştirdi kayınvalidem annem bi daha sorunca yazmaları hazır zaten tamam dedi ama hiç net bi şey söylenmedi bunun üstünden bir ay geçti bohça hazırlığına başlasaydı bedenimi sorardı ya da benim fikrimi de sorardı diye düşünüyoruz annem de bunlar getirmeyecek gibi bak sen nişanlınla konuş diyor kaynanan sana daha bir iğne bile getirmedi uygun bi dille konuşun kndi aranızda diyor ama ben çekiniyorum sormaya ama ben de üzülüyorum arkadaşlarımın kayınvalidesi çeyizine hediye alıyor geldiğinde getiriyor vs ama bende öyle bi şey olmayınca biz de bohça olayına takılıyoruz düğüne yakın olursa bu sefer aceleye gelecek ve araya karışacak yani arkadaşlar ben kimle konuşmalıyım bu konuyu ne yapmalıyım gelen giden de soruyor bohçan geldi mi kaynanan ne getirdi diye benim de kafama takılıyor annem de sen gelinlerisin senin kıymetini bilsinler yeter biz kendimize bi şey istemeyiz zaten diyor olay böyle olunca bende kndimi değersiz hissediyorum arayıp sormuyolar bile