Nişan Bohça Alışverişimm (Liste yaptım :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
teşekkür ederim. fikirlerin benim için çok önemli. o kadar karmaşık ve kararsızım ki bana ışık tutuyorsun tekrar teşekkür ederim. mujukssss

Rica ederm canım istediğini sor, yardımcı olabiliyorsam ne güzel, zor gibi görünen ama heyecanlı ve tatlı bir süreç, tadını çıkarmayı unutma

guzl gunlerde kullanmayı nasıp etsın Allah bırsey sorucam fıstık
nısan sandıgı alındı mı ( ya ben ıstemıyorum ama onun yerıne nasıl bırsey olmalı)

guzl gunlerde kullanmayı nasıp etsın Allah bırsey sorucam fıstık
nısan sandıgı alındı mı ( ya ben ıstemıyorum ama onun yerıne nasıl bırsey olmalı)

Nişan sandığı ben istemedm canımcım,onun yerine balayına gitmeden önce valiz alacağım

setini çok beğendimmmm, çok sade ve şık duruyor. evliliğinde böyle güzel olur inş

Çok teşekkür edermm amin inşallahhh

Bizde bugün alışverişimizi yaptık,yalnız sözlümün bir kaç eksik birşeyi kaldı bir yerden herseyi aldık diyebilirim herşey içime sindi çok şükür.Kayınvalidem herşeyi fazla fazla aldırdı özellikle iç çamaşır ve gecelikleri

Canımm çok hayırlı olsun inşallah.Evliliğin de bu günler gibi heyecanlı ve musmutlu sürer. Hakediyorsun fazlasıyla.
Herşeyin çok güzel olmuş maşallah. Rabbim nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…