Sıkıntılarından olabilir mi
Bende büyütme kafanda bebeğinizi düşün mutlu olduğun işlerle falan ilgilen
Sıkma Güzel canını
ailevi olarak herhangi bir sıkıntım yok.evde herşey yolunda.gecen hafta eşimden dolayı bir sıkıntı atlatmıştık ama eşim şuan iyi cok şükür.hiçbirşeyden keyif alamaz hale geldim.
hımmm ne biliyim arkadaşlarına git
Aklından sil mesela hamilesin bebeğinle ilgili şeyler düşün
Eşinle dolaş gez :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hımmm anladım canım benim :ecrin_bebek:
eee şuanda ilk aklımdan geçen yatıp uyumak istersen dinlen sende boshayallersmile
sagol canım benim...beni dinledigin içinde cok sagol...
bence üzerindeki yükleri at, doğunca daha sabırlı olman gerekçek çok daha fazla yorulcaksın çünkü, yükleri at derken mesela haftada bir ütü yapıyosan 15 günde yap, yada her gün süpürge yapıyosan haftada bir yap, neden dersen hem hamilesin hem küçük bi çocuk her işi yetiştireyim herşeye koşayım diye uğraşırken geriliyor olabilirsin, birazda keyfine vakit ayılır, çocuğunu bırakabileceğin bi yer varsa 2 saatliğine bırakın eşinle gezin ya da kuaföre falan git, biraz daha fazla hoşuna giden şeylerle meşgul ol yani, yapabiliyorsan yürüyüşte çok iyi gelir, her gün düzenli yürüyüş, bide insanlar fark etmiyor ama fazla kafein insanı inanılmaz geriyor, bence kafeini tamamen kesmelisin zaten hamilesin bebeğinede zarar, sağlıkla kavuşun bebeğinle
çok haklısın canım.öylede olabilir.burda bütün gün evin içindeyim tıkılıp kalmışım.riyadh o kadar sıkıcı biryerki anlatamam sana.ne bir sahili ne bır sıneması ne bir tıyatro ne bir eşinle gidip oturabilecegin kafe var burda.onlara göre bunlar günah.eşimle yapabildigimiz tek sey arabayla tur atmak.yada burda büyük hipermarketler var gezebilecegımız yürüyebilecegimiz tek yer orası.burda öyle eşinle kol kola girip yürümek bile yasak.birde bütün gün evde tek başına klalmakta beni geriyor.sıkıntıma sıkıntı katıyor hepsi...
ayy canım anladım seni, ben tr desin sanmıştım, inşallah arkadaşların vardır yoksa tek başına zor gerçekten:teselli:
evet bu olabilir ilk hamileligim igrencti.dogumdada bugün ölmezsem hiç ölmem demiştim.aynı seyleri yaşamak istemiyorum.tekrar doğum yapacak olman seni geriyor olmasın arkadaşım.. önceki doğumun nasıl geçmişti?
hamilelikten de olabilir canım
ailendende uzaktasın
haklısın sıkılmakta
inş. en kısa zamanda ailenle görüşebilme imkanı alde edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?