offff arkadaşlar ne yazacagımı bıle bilmiyorum.8 haftalık hamileyim.ama hayat bana bu son 10 gündür cok agır geliyor.evde sorunumda yok eşimle aram iyi hersey yolunda ama bana neler oluyor bilmiyorum ev beni sıgmıyor.patlıcam duvarlar üzerime geliyor.konusmak istemiyorum ses istemiyorum ya hiç bir şey istemiyorum ben.2 buçuk yasında kızım var o benım bu ruh halimden cok zarar görüyor.anne diye bana seslendıgı zaman bile ne var diye cıglık atarken buluyorum kendımı.eşim kahve istedimi bir bakıyorum onada kızmışım.niye böyle oluyor bana.geniş olamıyorum.canım cok ama cok sıkılıyor içimde bir sıkıntı var beni bogazlıyor nefes almamı zorlaştırıyor.bu ruh halinden cıkmam lazım ama yapamıyorum.oturmak istemiyorum yatmak istemiyorum birşey istemiyorum yaaa.dayanamıyorum artıkkk.eşimin ve kızımın hayatınıda zorlaştırıyorum böyle onlarında psikolojisini bozuyorum biliyorum hamileyim diyede cok üstüme gelmiyor eşim. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıktımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben