• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum....

kumsalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
1.085
1
116
- Yurtdışı
offff arkadaşlar ne yazacagımı bıle bilmiyorum.8 haftalık hamileyim.ama hayat bana bu son 10 gündür cok agır geliyor.evde sorunumda yok eşimle aram iyi hersey yolunda ama bana neler oluyor bilmiyorum ev beni sıgmıyor.patlıcam duvarlar üzerime geliyor.konusmak istemiyorum ses istemiyorum ya hiç bir şey istemiyorum ben.2 buçuk yasında kızım var o benım bu ruh halimden cok zarar görüyor.anne diye bana seslendıgı zaman bile ne var diye cıglık atarken buluyorum kendımı.eşim kahve istedimi bir bakıyorum onada kızmışım.niye böyle oluyor bana.geniş olamıyorum.canım cok ama cok sıkılıyor içimde bir sıkıntı var beni bogazlıyor nefes almamı zorlaştırıyor.bu ruh halinden cıkmam lazım ama yapamıyorum.oturmak istemiyorum yatmak istemiyorum birşey istemiyorum yaaa.dayanamıyorum artıkkk.eşimin ve kızımın hayatınıda zorlaştırıyorum böyle onlarında psikolojisini bozuyorum biliyorum hamileyim diyede cok üstüme gelmiyor eşim. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıktımmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım zaman zaman bende yaşıyorum biraz kendini zorla nefes çoook yavaş al sakinleşirsin,tabii bazen bu ataklat çok kötü oluyo bu dediğimi yapamıyosan mutlaka dr,ye git
ben yarım nefes olayı dedi,klerini yaşadım o an kolumu kesselerde o sıkıntıyı yaşamasam dedim yani seni iyi anlıyorum
biraz kendi çabam eşimin çabası bir de reiki aldım şu an rahatım geldiği zaman da atlatabiliyorum artık bak hem çocukta var ben 9 yıldır mücadele ediyorum bence şükret sarıl kızına hayatın keyfini çıkar

sagol canım deneyecegım.ama ben hamileliktenmi acaba diye soruyorum bazen kendıme umarım öyledir çünkü ben buna daha fazla dayanamıcam...

Sıkıntılarından olabilir mi
Bende büyütme kafanda bebeğinizi düşün mutlu olduğun işlerle falan ilgilen
Sıkma Güzel canını :delphin:

Sıkıntılarından olabilir mi
Bende büyütme kafanda bebeğinizi düşün mutlu olduğun işlerle falan ilgilen
Sıkma Güzel canını :delphin:

ailevi olarak herhangi bir sıkıntım yok.evde herşey yolunda.gecen hafta eşimden dolayı bir sıkıntı atlatmıştık ama eşim şuan iyi cok şükür.hiçbirşeyden keyif alamaz hale geldim.

ailevi olarak herhangi bir sıkıntım yok.evde herşey yolunda.gecen hafta eşimden dolayı bir sıkıntı atlatmıştık ama eşim şuan iyi cok şükür.hiçbirşeyden keyif alamaz hale geldim.

hımmm ne biliyim arkadaşlarına git
Aklından sil mesela hamilesin bebeğinle ilgili şeyler düşün
Eşinle dolaş gez :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hımmm ne biliyim arkadaşlarına git
Aklından sil mesela hamilesin bebeğinle ilgili şeyler düşün
Eşinle dolaş gez :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

burda öyle bir imkanım yokki.ailem türkiyede sadece yazları oraya gidebiliyorum.eşimde burda akşam kadar atölyede calişiyor.bazen arıyorum gel sıkılıyorum dayanamıcam dıye geliyor 10 dk tur attırıyor bana arabayla sonra geri gidiyor işine.bazen kızımla oyun oynayayım gecer belkı dıyorum ama en fazla 5 dk oynuyorum onunlada sıkılıyorum gene.

hımmm anladım canım benim :ecrin_bebek:
eee şuanda ilk aklımdan geçen yatıp uyumak istersen dinlen sende boshayallersmile

bence üzerindeki yükleri at, doğunca daha sabırlı olman gerekçek çok daha fazla yorulcaksın çünkü, yükleri at derken mesela haftada bir ütü yapıyosan 15 günde yap, yada her gün süpürge yapıyosan haftada bir yap, neden dersen hem hamilesin hem küçük bi çocuk her işi yetiştireyim herşeye koşayım diye uğraşırken geriliyor olabilirsin, birazda keyfine vakit ayılır, çocuğunu bırakabileceğin bi yer varsa 2 saatliğine bırakın eşinle gezin ya da kuaföre falan git, biraz daha fazla hoşuna giden şeylerle meşgul ol yani, yapabiliyorsan yürüyüşte çok iyi gelir, her gün düzenli yürüyüş, bide insanlar fark etmiyor ama fazla kafein insanı inanılmaz geriyor, bence kafeini tamamen kesmelisin zaten hamilesin bebeğinede zarar, sağlıkla kavuşun bebeğinle:nazar:

bence üzerindeki yükleri at, doğunca daha sabırlı olman gerekçek çok daha fazla yorulcaksın çünkü, yükleri at derken mesela haftada bir ütü yapıyosan 15 günde yap, yada her gün süpürge yapıyosan haftada bir yap, neden dersen hem hamilesin hem küçük bi çocuk her işi yetiştireyim herşeye koşayım diye uğraşırken geriliyor olabilirsin, birazda keyfine vakit ayılır, çocuğunu bırakabileceğin bi yer varsa 2 saatliğine bırakın eşinle gezin ya da kuaföre falan git, biraz daha fazla hoşuna giden şeylerle meşgul ol yani, yapabiliyorsan yürüyüşte çok iyi gelir, her gün düzenli yürüyüş, bide insanlar fark etmiyor ama fazla kafein insanı inanılmaz geriyor, bence kafeini tamamen kesmelisin zaten hamilesin bebeğinede zarar, sağlıkla kavuşun bebeğinle:nazar:

çok haklısın canım.öylede olabilir.burda bütün gün evin içindeyim tıkılıp kalmışım.riyadh o kadar sıkıcı biryerki anlatamam sana.ne bir sahili ne bır sıneması ne bir tıyatro ne bir eşinle gidip oturabilecegin kafe var burda.onlara göre bunlar günah.eşimle yapabildigimiz tek sey arabayla tur atmak.yada burda büyük hipermarketler var gezebilecegımız yürüyebilecegimiz tek yer orası.burda öyle eşinle kol kola girip yürümek bile yasak.birde bütün gün evde tek başına klalmakta beni geriyor.sıkıntıma sıkıntı katıyor hepsi...

yazmayı unuttum kahve yada sıgara yada herhangi bir alışkanlıgım yok cok şükür...bebegimin ve kızımın saglıgı benim için cok önemli...

çok haklısın canım.öylede olabilir.burda bütün gün evin içindeyim tıkılıp kalmışım.riyadh o kadar sıkıcı biryerki anlatamam sana.ne bir sahili ne bır sıneması ne bir tıyatro ne bir eşinle gidip oturabilecegin kafe var burda.onlara göre bunlar günah.eşimle yapabildigimiz tek sey arabayla tur atmak.yada burda büyük hipermarketler var gezebilecegımız yürüyebilecegimiz tek yer orası.burda öyle eşinle kol kola girip yürümek bile yasak.birde bütün gün evde tek başına klalmakta beni geriyor.sıkıntıma sıkıntı katıyor hepsi...

ayy canım anladım seni, ben tr desin sanmıştım, inşallah arkadaşların vardır yoksa tek başına zor gerçekten
:teselli:

tekrar doğum yapacak olman seni geriyor olmasın arkadaşım.. önceki doğumun nasıl geçmişti?

hamilelikten de olabilir canım
ailendende uzaktasın
haklısın sıkılmakta
inş. en kısa zamanda ailenle görüşebilme imkanı alde edersin.

tekrar doğum yapacak olman seni geriyor olmasın arkadaşım.. önceki doğumun nasıl geçmişti?
evet bu olabilir ilk hamileligim igrencti.dogumdada bugün ölmezsem hiç ölmem demiştim.aynı seyleri yaşamak istemiyorum.
hamilelikten de olabilir canım
ailendende uzaktasın
haklısın sıkılmakta
inş. en kısa zamanda ailenle görüşebilme imkanı alde edersin.

inşallah canım ama yazdan önce mümkün degil gitmem türkiye ye.birde hiç beklemedigim zamanda hamile kaldım.hazır degildim henüz buna.halada kabullenmiş degilim ama günahada girmemek için bunu beynimden silmeye calısıyorum.bu fikre alışmaya çalısıyorum.sonuçta oda benim bir parcam ama beynim bunu hala kabullenemedi...

Kumsalcim kendine dikkat et canim...bu bunalimdan kurtulmak senin elinde,allah korusun kurtulusun zor olur bu durumdan,,,Bu arada kutlarim canim hamileymisin inan cok sevindim,benim oglumda 1 aylik oldu .. Allah herkese nasip etsin...beklemedigin bi anda gelmesi sana surpriz hediye olmus,unutmaki milyonlarca insan bebegim olsun diye agliyorsenağlamaAtlatirsin canim ama oyalanacak birseyler bul kendine evin icinde,hersey disari cikip gezmek degildir...Sukretmek icin empati kurmani istiyorum unutmaki insanlarin senin bunalimindan buyuk derdi...
Kendine iyi bak canim a.s.

Back