• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğmaca öksürüğü yardım........

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar merhaba.çocuğum 17 aylık boğmaca öksürüğüne yakalandı..ilaç kullanıyoruz bugün 4. gün hala kuzum kuş gibi öterek öksürüyor.........tekrar doktora götürsem mi acaba?yardım lütfen.bu durumu yaşayan var mı?kendimi kötü hissediyorum o öksürdükçe...

eğer zahmet olmasın diyorsan aktarda ballı bir karışım var onu al. içini söker yada pazardan kara turp alıp içini kabak gibi oyuyorsun içine bal katıyorsun 1 yemek kaşığı onu sabaha kadar beklet altına bir tabak koy çünkü suyunu veriyor taşar. ve bir kaşık günde 3 kez içir. faydasını emin ol çok göreceksin öksürüğü artacak ve sonra bronşları boşalacak. bende bronşiti böyle atlattım. şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
3 doktora birden götürdüm balgam söktürücü verdiler.öksürük şurubu verdiler.öksürüğü daha da arttı..oğlum bronşit değil boğmaca..öksürüğü artarsa daha kötü olmaz mı?

önce arttırıp içini boşalttırıyor. sonra geçiriyor. yine de siz bilirsiniz netten araştırın iyi geliyorsa deneyin derim.

Back