Boğazımda sanki bişey var

arnvt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
44
0
arkadaşlar sürekli boğazımda ve genzimde bişey varmış hissi yaşıyorum sanki balgam var gibi kbb gittim alerjik bi durum dedi bana fikir verirmisiniz ne yapabilirim...

doktor allerjik bişey demiş işte güzelim, daha üstüne biz ne diyelim ki :)) Bende de var aynı şey, alerjik rinit deniyor yani allerjik burun tıkanıklığı ve beraberinde o balgam gibi dediğin şey de geniz akıntısı oluyor. Alerji ilaçları aldığın zaman biraz rahatlatıyor ama onun dışında neredeyse yılın 365 günü devam eden bir akıntı oluyor. Ben ilaç kullanmaktan sıkıldığım için artık kullanmıyorum ve geniz akıntımla mutlu mesut yaşıyorum

bende de aynı sıkıntı var, devamlı geniz akıntısı yaşıyorum. ilaç kullanmak istemiyorum, geniz akıntımla mutlu mesut yaşamaya devam etmeye çalışıyorum

IyI aksamlar,
Bendede ayni sorun var maalesef bana stres yapio bu geniz akintisi nefes alamama hissi bogazimda bi sey takili surkeli sag bolgede verio biktim doktora gittim bi care bulamiyo sinuzitte var sag kulagimda agriyo Istanbulda onerebilieceginiz bi doktor varmi arkadslar lutfen yardim edin SIKILMAYA basladim bu durumdan tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…