Boğazımda bir düğüm var sanki..

KBB böyle bir durumla ilgilenir mi giriyor mu o alana.tanıdığınız varsa hastanede sorun iki is olmasin.size öğrensin hangi bölüm olabilir diye.geçmiş olsun.korkmayın da.
hastanede tanıdığım yok ama ne bileyim boğaz ya ondan oyle düşündüm :)

teşekkür ederim fikriniz için araştırayım zatne 1 aya kadar sürer gitmem

Burnunuzun içinde de kuruluk gerginlik hissediyor musunuz?
bilemedim valla genel bir rahatsızlık halim yok burunda ama nefes alma zorluğu burundan yaşıyorum.

bu arada geçmişte de bir kere geniz eti bir kerede burunden kemik ve et aldırma operasyonu geçirdim acaba bağlantısı var mıdır onu da merak ettim

Ben bunu yaşamıştım.O kadar sinir bozucu bir his ki.Sürekli boğazımdan yukarı bir şey cıkıyor gibi oluyordu.Yutkunuyorum yutkunuyorum sanki orayı kapatan bir şey vardı.Hatta o kadar korkmuştum ki.Sonra sürekli su içerek atlattım bu sorunu.3 yıl once sınav doneminde olmuştu.Stres belki de etkilidir bilmiyorum ama su içmek ve kafaya takmamak dusunmemek gerekiyor.Bir de kafamı cok eğik tutardım sınava calıstıgım icin belki o da etki etmiştir.Gecmis olsun cok kisi yasamadıgı icin anlayamaz ama ciddi bir sey oldugunu sanmıyorum zamanla geçiyor

Bol su tüketince geçtiyse, kuruluktan kaynaklı geniz akıntısı diye düşünüyorum sizinkini. O sırada havada çok kuruluk varsa susuz ve kuru kaldıysanız akıntının kıvamı koyulaştığı için hissedilir hale geliyor. Ben de ara ara yaşıyorum, sürekli yutkunmaktan başım ağrıyordu artık.

umarım benimkide geçer bende su içiyorum sürekli sanki su nu alıp götürecekmiş gibi düşünüyorum

Devamli bogazinizi temizleme hissiyatı da var mı?

sanki bir baskı geliyo di mi boğazınıza doğru, hani bişeyi yutmak istiyosunuz da yutamıyosunuz, ama ortada yutulacak bişi yok gibi?
ben de aynısını yaşıyorum. bu sorunu yaşadığınız zamanlarda aynı zamanda kabızlık da yaşıyo musunuz

Boğaz reflüsü şikayetime benziyor bende de aynı durum var çok iyi anlıyorum. Şu an çok stresli ve üzgün bir dönemdeyim ve boğazımda sürekli bir yumru. Hıçkırınca geçiyor. Daha önce de oldu bu şikayetim, reflü ilaçları kullanmıştım düzelmişti. Şu an üzüntü ve stresten yine başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…