- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
- Konu Sahibi kackaloribu
-
KBB böyle bir durumla ilgilenir mi giriyor mu o alana.tanıdığınız varsa hastanede sorun iki is olmasin.size öğrensin hangi bölüm olabilir diye.geçmiş olsun.korkmayın da.ne yapsam bilemedim bende ya.. kbb ye gideyim bişe bulamazsa genel cerraha gideyim o zaman
Burnunuzun içinde de kuruluk gerginlik hissediyor musunuz?tabiki yazarım ama hemen gidemem sanırım. işyerinden izin alıcam devlete gidiceğim için randevu bulmam lazım bide arabamız yok su an 20 güne kadar gelecek sanayiden sanırım 1 aya kadar anca giderim
hastanede tanıdığım yok ama ne bileyim boğaz ya ondan oyle düşündüm :)KBB böyle bir durumla ilgilenir mi giriyor mu o alana.tanıdığınız varsa hastanede sorun iki is olmasin.size öğrensin hangi bölüm olabilir diye.geçmiş olsun.korkmayın da.
bilemedim valla genel bir rahatsızlık halim yok burunda ama nefes alma zorluğu burundan yaşıyorum.Burnunuzun içinde de kuruluk gerginlik hissediyor musunuz?
Bol su tüketince geçtiyse, kuruluktan kaynaklı geniz akıntısı diye düşünüyorum sizinkini. O sırada havada çok kuruluk varsa susuz ve kuru kaldıysanız akıntının kıvamı koyulaştığı için hissedilir hale geliyor. Ben de ara ara yaşıyorum, sürekli yutkunmaktan başım ağrıyordu artık.Ben bunu yaşamıştım.O kadar sinir bozucu bir his ki.Sürekli boğazımdan yukarı bir şey cıkıyor gibi oluyordu.Yutkunuyorum yutkunuyorum sanki orayı kapatan bir şey vardı.Hatta o kadar korkmuştum ki.Sonra sürekli su içerek atlattım bu sorunu.3 yıl once sınav doneminde olmuştu.Stres belki de etkilidir bilmiyorum ama su içmek ve kafaya takmamak dusunmemek gerekiyor.Bir de kafamı cok eğik tutardım sınava calıstıgım icin belki o da etki etmiştir.Gecmis olsun cok kisi yasamadıgı icin anlayamaz ama ciddi bir sey oldugunu sanmıyorum zamanla geçiyor
umarım benimkide geçer bende su içiyorum sürekli sanki su nu alıp götürecekmiş gibi düşünüyorumBen bunu yaşamıştım.O kadar sinir bozucu bir his ki.Sürekli boğazımdan yukarı bir şey cıkıyor gibi oluyordu.Yutkunuyorum yutkunuyorum sanki orayı kapatan bir şey vardı.Hatta o kadar korkmuştum ki.Sonra sürekli su içerek atlattım bu sorunu.3 yıl once sınav doneminde olmuştu.Stres belki de etkilidir bilmiyorum ama su içmek ve kafaya takmamak dusunmemek gerekiyor.Bir de kafamı cok eğik tutardım sınava calıstıgım icin belki o da etki etmiştir.Gecmis olsun cok kisi yasamadıgı icin anlayamaz ama ciddi bir sey oldugunu sanmıyorum zamanla geçiyor
muayene istemedim ki zaten yaşayan var mı diye soruyoruz sonuçta ve hemen doktora gidemedğim için..Internetten muayene mi yapiliyor ya git bir doktora.
Gittiniz mi doktora? Su an bende de var bir his:)muayene istemedim ki zaten yaşayan var mı diye soruyoruz sonuçta ve hemen doktora gidemedğim için..
merhaba işyerimden izin alamadım maalesef ama his hala ara ara artıp azalıyor. geçmiş olsun sizedeGittiniz mi doktora? Su an bende de var bir his:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?