- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
suyu içiyorum sürekli bardağımı doldurur içerim randevu alayım bari benSuyla araniz nasil? Cunku suyu az icince ve gece bogaz kurulugu olunca orda oyle bisiler oluyor gibi. Tabiki randevu alin ve suyu bol icin
geciktirmeyin sakın mutlaka gidin bu önemli bir sorun
Geçmiş olsun
ihmal etmeden bi kbbye gidin geçmiş olsun
Psikolojik olabilir.biseye çok uzulduyseniz
Önce KBB, ordan bir şey çıkmazsa psikiyatr. Genelde reflü sebep olur buna ama reflüye dair bir bulgunuz çıkmazsa depresyonun tipik belirtisidir.
tiroid sorunu da olabilir. Değildir inşallah. Hazır gitmişken aç karna TSH da baktırın bence.
Geniz akıntısı, bende de yıllardır var ara ara. Bir gidin bakalım ne diyecek merak ettim ben de. KBB ye gidin önce
gecmis olsunsuyu içiyorum sürekli bardağımı doldurur içerim randevu alayım bari ben
gecmis olsun
Yok canim korkma Allahin izniyle bir sey yoktur. Olabilir boyle seyler.
bilmiyorum ki etrafımdada görmedim.. ses kısıklığı da oluyormuş sanırım guatr da ama bende yok en iyisi doktor sanırımGuatr olabilir mi?
Doktordan sonra sonucu yazar mısın buraya? Ben de oluyor ara ara, merak ettim seninki niye oluyormuş, örnek olur bana da.bilmiyorum ki etrafımdada görmedim.. ses kısıklığı da oluyormuş sanırım guatr da ama bende yok en iyisi doktor sanırım
tabiki yazarım ama hemen gidemem sanırım. işyerinden izin alıcam devlete gidiceğim için randevu bulmam lazım bide arabamız yok su an 20 güne kadar gelecek sanayiden sanırım 1 aya kadar anca giderimDoktordan sonra sonucu yazar mısın buraya? Ben de oluyor ara ara, merak ettim seninki niye oluyormuş, örnek olur bana da.
ne yapsam bilemedim bende ya.. kbb ye gideyim bişe bulamazsa genel cerraha gideyim o zamanGenel cerrah a gidin.mide den kaynaklı bişey bence.stresli olduğum zamanlarda bana da oluyor.ben yutkunma yetimi kaybetmiş gibi hissediyorum,tükürüğüm bile kalıyor boğazımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?