• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğazımda bir düğüm var sanki..

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
Kızlar boğazımda bir süredir takılma hissi var şöyle ki; yutkunuyorum mesela sanki tam boğazımda bi parça var orayı kapatıyo nefesimi engelliyor gibi, yuttuğumu hissediyorum geri yukarı çıkıyor.. öksürük hissim yok. ama ne olur anlamadım işten izin alıp doktora gidicem ama nereye gitsem kbb ye mi bilemedim bir türlü.. çok sinir bozucu bir his ama.

Önce KBB, ordan bir şey çıkmazsa psikiyatr. Genelde reflü sebep olur buna ama reflüye dair bir bulgunuz çıkmazsa depresyonun tipik belirtisidir.

Suyla araniz nasil? Cunku suyu az icince ve gece bogaz kurulugu olunca orda oyle bisiler oluyor gibi. Tabiki randevu alin ve suyu bol icin

geciktirmeyin sakın mutlaka gidin bu önemli bir sorun

ihmal etmeden bi kbbye gidin geçmiş olsun

Psikolojik olabilir.biseye çok uzulduyseniz

Önce KBB, ordan bir şey çıkmazsa psikiyatr. Genelde reflü sebep olur buna ama reflüye dair bir bulgunuz çıkmazsa depresyonun tipik belirtisidir.

tiroid sorunu da olabilir. Değildir inşallah. Hazır gitmişken aç karna TSH da baktırın bence.

Geniz akıntısı, bende de yıllardır var ara ara. Bir gidin bakalım ne diyecek merak ettim ben de. KBB ye gidin önce

teşekkür ederim herkese. kötü bişeyse diyede korkuyorum açıkçası biraz ama korkunun ecele faydası yok tabi

Genel cerrah a gidin.mide den kaynaklı bişey bence.stresli olduğum zamanlarda bana da oluyor.ben yutkunma yetimi kaybetmiş gibi hissediyorum,tükürüğüm bile kalıyor boğazımda.

Doktordan sonra sonucu yazar mısın buraya? Ben de oluyor ara ara, merak ettim seninki niye oluyormuş, örnek olur bana da.
tabiki yazarım ama hemen gidemem sanırım. işyerinden izin alıcam devlete gidiceğim için randevu bulmam lazım bide arabamız yok su an 20 güne kadar gelecek sanayiden sanırım 1 aya kadar anca giderim

Genel cerrah a gidin.mide den kaynaklı bişey bence.stresli olduğum zamanlarda bana da oluyor.ben yutkunma yetimi kaybetmiş gibi hissediyorum,tükürüğüm bile kalıyor boğazımda.
ne yapsam bilemedim bende ya.. kbb ye gideyim bişe bulamazsa genel cerraha gideyim o zaman

Back