• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boğaziçi tıp merkezinde silikon taktırdım

czengin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
11
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende ufak göğüslere sahiptim hep göğüslü bayanlara imrenirdim para biriktirip silikon taktırmaya karar verdim birazda burdaki yorumları okudum buda bana destek oldu boğaziçi tıp merkeziyle görüştüm fiyat olarakta uygun geldi hemen yaptırmaya karar verdim doktorum koltuk altından yapmadığını söyledi göğüs ucundan yapıcağını damla silikon takıcağını söyledi ve benim hala tereddütte olduğumu anladı nedense bana hiç güven vermiyodu ama resimleri görünce yaptırmaya karar verdim neyse ameliyata girdim çıktım 2 saate yakın sürdü sanırım ameliyattan çıktığımda inanılmaz bi acı vardı bas dönmesi mide bulantısı ogün hiç yataktan kalkamadım ve ogün çok pişman oldum ertesi günü kendimi iyi hissetmediğim halde taburcu ettiler hadi biz işimizi yaptık güle güle dercesine o ağrılarla eve geldim yattığım yerden destekle kalkıyodum her kalkışımda feci bi acı 4. günü drenlerimi çıkarmaya gittim bide onun acısını yaşadım drenler çıktıktan sonra biraz daha hafifledim hala ağrım var göğüslerim şiş ve sertler ama o şişlikler inince çok küçük olcaklar yani yaptırdığıma hiç değmedi çok pişman oldum bugün 5. günün ama ne yıkanabiliyorum ne rahat hareket edebiliyorum dışarı çıkamıyorum giyinip soyunamıyorum çok pişman oldumbenim gibi acele karar vermeyin 10 kere düşünün acılarımın geçmesini umutla bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende ufak göğüslere sahiptim hep göğüslü bayanlara imrenirdim para biriktirip silikon taktırmaya karar verdim birazda burdaki yorumları okudum buda bana destek oldu boğaziçi tıp merkeziyle görüştüm fiyat olarakta uygun geldi hemen yaptırmaya karar verdim doktorum koltuk altından yapmadığını söyledi göğüs ucundan yapıcağını damla silikon takıcağını söyledi ve benim hala tereddütte olduğumu anladı nedense bana hiç güven vermiyodu ama resimleri görünce yaptırmaya karar verdim neyse ameliyata girdim çıktım 2 saate yakın sürdü sanırım ameliyattan çıktığımda inanılmaz bi acı vardı bas dönmesi mide bulantısı ogün hiç yataktan kalkamadım ve ogün çok pişman oldum ertesi günü kendimi iyi hissetmediğim halde taburcu ettiler hadi biz işimizi yaptık güle güle dercesine o ağrılarla eve geldim yattığım yerden destekle kalkıyodum her kalkışımda feci bi acı 4. günü drenlerimi çıkarmaya gittim bide onun acısını yaşadım drenler çıktıktan sonra biraz daha hafifledim hala ağrım var göğüslerim şiş ve sertler ama o şişlikler inince çok küçük olcaklar yani yaptırdığıma hiç değmedi çok pişman oldum bugün 5. günün ama ne yıkanabiliyorum ne rahat hareket edebiliyorum dışarı çıkamıyorum giyinip soyunamıyorum çok pişman oldumbenim gibi acele karar vermeyin 10 kere düşünün acılarımın geçmesini umutla bekliyorum
Öncelikle geçmiş olsun canım.Daha yeni ameliyat olmuşsun,agrı olacak tabi.Bende araştırıyorum henüz ameliyat olmadım ama başka ameliyatlar geçirdim.Ameliyatını hangi doktora oldun,kaç cc takıldı,kas altımı,kas üstümü.Bunları belirtmemişsin.Ben laventte oturuyorum.bogaziçi tıp merkezi bana çok yakın ama nedense o hastane bana sıcak gelmşyor.Arkadaşımın kocası burun ameliyatı oldu,orada bayan doktora.Bana pek başarılı bir ameliyat gibi gelmedi.Bu yüzden olabilir.Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz.Senin verdigin bilgilerde bizim için önemli.Ameliyatın hakkında bilgi verirsen sevinirim.Bizim içinde bir yol göstermiş olursun.Şİmdiden teşekkür edrim.Umarım herşey istedigin gibi olur.Tekrar geçmiş olsun canım.:71:

geçmiş olsun :( bende işte en cok bundan korkuyorum.ne güzel hayallerle ameliyata gir,sonra bi ton bunalım yaşa :( of ya.inşallah gün geçtikçe güzel olur göğüslerin

Bende ameliyat sonrası sorun yaşarım diye korkuyorum ve cesaret edemiyorum bazen korkuyorum dogrusu.İnşallah herşey herkez için güzel olur..

Geçmiş olsun diyim,canım.Ne diymki,üzüldüm.İnşallah iyi olur.Valla olmasammı acaba.Banada en fazla300 filan diyolar.Ttmin etmeyecek diye cesaret edemiyorum ameliyata.Doktorun kimdi peki?

sana geçmiş olsun.yaşadıklarına çok üzüldüm.umarım ağrıların en kısa zamanda geçer.sen ölçüleri bilmiyormuydun yaptırıken.çünkü hiç değmeyecek silikon taktırdığıma demişsinde.istediğin gibi olmayacksa keşke yaptırmasaydın.daha doğrusu iyice düşünüp yaptırsaydın.inşallah ağrıların geçer, göğsünde istediğin gibi olur.

gecmıs olsun canım yasadıklarına uzuldum ama 1 haftadan sonra yada en fazla ıkı haftadan sonra odemlerın gıdıyoo..aslında kuculme olmuyo sadece senın vucudun alısıyo ve odemler gıdınce doktorunun sana gosterdıgı protezın buyuklugu kalıyo...bende kuculme olmadı ılk zaman odemler varken cook kocamanlardı ama sımdı tam olması gerekenler gıbı..

EVET KÜÇÜLME DİYE 1 OLAY SÖZ KONUSU DEĞİL gerginlik ve insanı rahatsız eden şişlik gidiyor Küçülmüyor Yumuşuyor az miktarda ve göğüs şekline dönüp Anatomik yapıya KAVUŞUYOR Çok Geçmiş Olsun...

canım doktorum ercan demiraydı ona ne istediğimi anlattım sonuçta o bu işi benden daha iyi biliyo dolgun göğüs istediğimi söyledim 300cc civarı takıcam dedi sonuçta ben bilememki 300 cc boyutunu kas altı olduğu içinde belkide sadece şiş duruyolar bu şişlikler inince geriye ne kalcaklar çok merak ediyorum hayattan kopmuş gibiyim nefes almakta bile zorlanıyorum banyo yapabileceğimi söyledi acıdan kolumu oynatamıyorum

canım doktorum ercan demiraydı ona ne istediğimi anlattım sonuçta o bu işi benden daha iyi biliyo dolgun göğüs istediğimi söyledim 300cc civarı takıcam dedi sonuçta ben bilememki 300 cc boyutunu kas altı olduğu içinde belkide sadece şiş duruyolar bu şişlikler inince geriye ne kalcaklar çok merak ediyorum hayattan kopmuş gibiyim nefes almakta bile zorlanıyorum banyo yapabileceğimi söyledi acıdan kolumu oynatamıyorum

banyo ıcın 1 hafta bekle bence kı ben temmuzun sıcagında amelıyat oldum doktorum 1 hafta beklettı sonrada dıkıslere baktı ve ona gore banyo yap yada yapma dedı..

kendınden erıyen estetık dıkısler degılmı??
benım kendınden erıyenlerdı ve alınmadı ve cogu doktorda kendıneden erıyenı secıyo ve ız daha az kalıyo..

bu acı ve ağrı dolu yazıları okudukça elim ayağım uyuşuyor:( gerçekten çok geçmiş olsun. bence çok erken panik yapıyorsun. ben kas üstü oldum acı ağrı nedir bilmiyorum. bi kaç saat içinde hastaneden çıktım. ama benim kas üstü oldu. senin kas altı olduğundan bu kadar ağrı normal üzme kendini. ben hiç ağrı falan olmamasına rağmen 15.günde banyo yaptım. dikişlerim alınınca. oramı buramı ıslak bir bezle siliyordum. bi de ağustosta ameliyat olmuştum düşün artık. bu arada bende ameliyat olmaya karar verdiğimde boğaziçinde olmayı düşünüyordum sırf ucuz diye ama hakkında hiçbirşey duymamıştım o yüzden pek güvenemedim sonrada 6000 lirayı gözden çıkardım ve tuğrul turana ameliyat oldum. ne olursa olsun can sonuçta. hala merak ediyordum oranın nasıl olduğunu sayende öğrenmiş oldum. ve birkez daha bana en uygun olanın tuğrul turan olduğunu teyid etmiş oldum. diren ve 2 saatlik bi ameliyat beni korkuturdu ve cesaret edemezdim açıkçası. yarım saatlik bi ameliyatla dren falan takılmadan, aynı gün memeli olarak evime gittim:) hem de süperler;)
bu arada bence taktırdığın ölçü ideal bir ölçü eğer çok kocaman istemiyosan. B cup olusun en az o da güzel bi ölçü. benim de 300 cc gayet güzeller. büyük olsa doğal olmaz ve rahatsız ederdi.
küçülür diyede korkma gerçi bilmiyorum ameliyat öncesinde hiç meme dokun varmıydı ama meme dokun yoksa eğer şişecek bişeyde olmadığından sonradan küçülmüyolar. sadece gerginlik geçiyor. ben de hiç meme dokusu yoktu dolayısıyla küçülmedi.ameliyattan çıkınca ölçtüm 90 cm. idi nerdeyse 3 ay olacak hala 90 cm.
4-5 haftaya epey bi rahatlarsın sonrada boşa üzülmüşüm dersin keyfine bakarsın.çok acele etme biaz sabır işi bu. iyi bayramlar

kas altı 295 cc damla silikon konuldu şuan şiş ve kücülcekler ve yaptırdığıma hiç deymiycek
benim kas altı 300 cc. olduktan sonra bu sıteyı keşfetmiştim ve herkesin dediğine şimdi de yaşayarak katılıyorumkiiii '300 cc'nin altında yaptırmaktansa hiç değmez, acı zaman ve paraya yazık' bende 2.yi düşünüyorum ama evlilik ve çocuktan sonra diyorum. 2 ayım doldu. 1 sene sonra olsam anca birazcık büyütürler. bahtsızım biliyorum :(((

bu acı ve ağrı dolu yazıları okudukça elim ayağım uyuşuyor:( gerçekten çok geçmiş olsun. bence çok erken panik yapıyorsun. ben kas üstü oldum acı ağrı nedir bilmiyorum. bi kaç saat içinde hastaneden çıktım. ama benim kas üstü oldu. senin kas altı olduğundan bu kadar ağrı normal üzme kendini. ben hiç ağrı falan olmamasına rağmen 15.günde banyo yaptım. dikişlerim alınınca. oramı buramı ıslak bir bezle siliyordum. bi de ağustosta ameliyat olmuştum düşün artık. bu arada bende ameliyat olmaya karar verdiğimde boğaziçinde olmayı düşünüyordum sırf ucuz diye ama hakkında hiçbirşey duymamıştım o yüzden pek güvenemedim sonrada 6000 lirayı gözden çıkardım ve tuğrul turana ameliyat oldum. ne olursa olsun can sonuçta. hala merak ediyordum oranın nasıl olduğunu sayende öğrenmiş oldum. ve birkez daha bana en uygun olanın tuğrul turan olduğunu teyid etmiş oldum. diren ve 2 saatlik bi ameliyat beni korkuturdu ve cesaret edemezdim açıkçası. yarım saatlik bi ameliyatla dren falan takılmadan, aynı gün memeli olarak evime gittim:) hem de süperler;)
bu arada bence taktırdığın ölçü ideal bir ölçü eğer çok kocaman istemiyosan. B cup olusun en az o da güzel bi ölçü. benim de 300 cc gayet güzeller. büyük olsa doğal olmaz ve rahatsız ederdi.
küçülür diyede korkma gerçi bilmiyorum ameliyat öncesinde hiç meme dokun varmıydı ama meme dokun yoksa eğer şişecek bişeyde olmadığından sonradan küçülmüyolar. sadece gerginlik geçiyor. ben de hiç meme dokusu yoktu dolayısıyla küçülmedi.ameliyattan çıkınca ölçtüm 90 cm. idi nerdeyse 3 ay olacak hala 90 cm.
4-5 haftaya epey bi rahatlarsın sonrada boşa üzülmüşüm dersin keyfine bakarsın.çok acele etme biaz sabır işi bu. iyi bayramlar

canım yeni yeni rahatladım bugün 9. gündü banyomuda yaptım dikişler kendiliğinden eriyomuş şuan gözüme güzel gelmiyo çok şiş duruyolar belkide arasıra acı hissettiğim iinde olabilir psikilojik olarak yukarda duruyolar doktor aşağa doğru masaj yapıcağımızı söyledi bakalım sabrediyorum peki bunlar çıkarırkende aynı acıyı yaşıyacakmıyım

kızlar ben eğilip kalktığım zaman sağ göğsümde iğne batıyomuş gibi hissediyorum ameliyat olalı 13 gün oldu normalmi bu

kızlar önümüzdeki ay ameliyat olmaya karar verdim. boyum 1.60 kılom 50 göğüsüm neredeyse yok gbi doktor 250cc yuvarlak takmaya karar verdı. sizce uygunmu cok buyuk yada kucuk olmasında :S bırde doktor bı aya gecer agrıların amelıyat oldugunu bıle unutursun dedı dogrumu sizce??

hımmmm ben bu aralar tatilde olduğumdan pek gelemiyorum arkadaşlar. konu boğaziçi tıp merkezi olunca gelip fikrimi paylaşmak istedim.çoğunuz bilirsiniz belki ben de boğaziçi tıp merkezinde tam 38 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. üstelik benimki 255 cc gibi küçük bir ccydi. öncelikle arkadaşım sana geçmiş olsun. benim doktorum orda tuğba hanımdı seninki gibi bi süreç ben de geçirdim. ve emin ol herşey düzelene kadar sabretmen gerekiyor. bana da dren takıldıben de bi gün kaldım hastanede benim de acılarım oldu. daha ayrıntılı bilgi istiyorsan adayasemini göğüs ameliyatı konuma bakabilirsin tek tek sürecim var orada. yani ağrısız acısız pek olmuyo. sonuçta sihirli bir değnek yok kimsenin elinde ama emin ol canım bu süreci atlattıktan sonra çok daha rahatlayacaksın. bak benim 38.günüm ve ben denize girebiliyorum. doktorum bi sakınca yok dedi. istediğim sütyeni de giyebiliyorum. istediğim gibi hareket de edebiliyorum. hiçbir sorunum kalmadı çok şükür. sadece biraz sabra ihtiyacın var canım inan bana.

Back