Canim bu fiyat hersey dahil fiyatiydi tahliller yatak protez 3600 uzerine bi ucret odemiyorsun
Sen dedikten sonra bende hakan beye baktim sitesinde adi kalkmis demekki gitmis
Randevu alip gorus istersen icine sinerse yaptirirsin
Protez boyutunada dr unla karar verirsin ins istedigin gibi olur
Cnm ben 1 ay once bogaz ici tipta hakan beye muayne olmustum fiyat 3600 tl ydi
arkadaşlar merhaba.boğaziçi tıp merkezinde ameliyat olup memnun olan kişiler var mı?ne zaman ve ne kadara ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim?ve tabi hekiminiz kim idi?
asena 19 merhaba ;
ameliyatın nasıl geçti memnun musun bende eylül ayında yaptırmayı düşünüyorum. Fotoğraflarını paylaşıp bilgilendirirsen çok sevinirim
cnm bildigim kadariyla incilya ve lion arkadasimiz bogazici tipta olmustu onlarla gorus intersen
mentor marka kullaniyorlar cnm ama senin istedigin baska bi marka varsa mesela ben nagor u sormustum 500tl farkla kullanabilriz
demisti
bnmde cok bir bilgim yok ben orda ameliyat olmadim sadece muayne oldum
ınsallah icine siner hayirlisiyla olursun ameliyatini
kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm
slm cnm evet tam 2 ay önce boğaziçinde ameliyat oldum veli aslan da 3500 civarı yinede günayla görüşüp biraz indirdirbiliriz fiyatı.onun dışında başta sorunlarım vardı ödem oldu biri büyük biri küçüktü amaa şimdi normale döndüler eşim bayılıyor 320cc dual plan yöntemiyle damla modeli protez takıldı.oradaki hakan öztürk te iyimiş diye duydum veli bey biraz ilgisiz ama sanırım işinde iyi..bence görüşmelisin elektrik te tutmaası lazım ben pişman değilim fotolarıma bakabilirsin iyiki de yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?