Boğaziçi Tıp Merkezi'nde Estetik Olan Arkadaşlar?

Canim bu fiyat hersey dahil fiyatiydi tahliller yatak protez 3600 uzerine bi ucret odemiyorsun
Sen dedikten sonra bende hakan beye baktim sitesinde adi kalkmis demekki gitmis
Randevu alip gorus istersen icine sinerse yaptirirsin
Protez boyutunada dr unla karar verirsin ins istedigin gibi olur

teşekkür ederim randebu alım haftasonu için pufff streslı bır işmiş kımseye de demıcem bır arkadasım harıc hadı hayrlısı , tşk ederim tekrardan.

mysever senı arkadaş olarak ekleyıp albumun varsa bakabılır mıyım ismail bayram beye bu cumartesı ıcın randevu aldım hakan bey yok cunku. umarım ıyı doktordur. haftaya uygun gunu varsa amelıyat olucam inş

Cnm ben 1 ay once bogaz ici tipta hakan beye muayne olmustum fiyat 3600 tl ydi

peki canım arkadaşım bende birşey sorcam bu Boğaziçi tıp konusunda nekadar uzman yani birkaçkere adını duydum bende ama burada opere olupta referans olan birileri varmı forumda varsa paylaşsınlar lütfen. ama fiyat gerçekten çok uygun gibi görünüyor. hangi marka protez kullanıyorlar peki onu biliyormusun

Cnm bildigim kadariyla incilya ve lion arkadasimiz bogazici tipta olmustu onlarla gorus intersen
Mentor marka kullaniyorlar cnm ama senin istedigin baska bi marka varsa mesela ben nagor u sormustum 500tl farkla kullanabilriz
Demisti
Bnmde cok bir bilgim yok ben orda ameliyat olmadim sadece muayne oldum
Insallah icine siner hayirlisiyla olursun ameliyatini

gittim dün görüştüm boğaziçi tıp merkezi op dr ismail bayram ile ne kadar nazik anlaışlı ve ilgili bir doktor kendisi :)) 12 hazıran 2013 te yanı bu carsamba amelıyat olucam inş :) çok memnun aldım veli beyi de gordum sadece ama yanı ısınde ıyıdır ona dıyecegım yok ama gorunus ıtıbarıyle hıc sevecen gelmedı ki ben çok hassas birisiyim o yuzden ıyı ki ismail beyi secmışım dedım içimden :)

muayane ederken utanacagımı gorunce hiç sıkılma cekınme sadece muayane edecem dedı o kadar nazıktı kı geregı kadar muayane edıp hıc uzun tutmadı. kalca ve kılo ölçulerıme gore mentor 240-270 cc yuvarlak protez takılacak bence kafi :)) ya çok heyecanlıyım ve ne kadar agrım olur dırgen dedıklerı sey nedır bana takacak mı o konularda streslıyım :) tahlıllerım yapıldı pazartesı ızın alıp ıstanbulda amelıyat olucammm :)

asena 19 merhaba ;

ameliyatın nasıl geçti memnun musun bende eylül ayında yaptırmayı düşünüyorum. fotoğraflarını paylaşıp bilgilendirirsen çok sevinirim

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

kendinden memnun degılsen olmalısın bence. evvet bıraz ılk hafta agrılı bır donem ama sonra guzel hersey :)) ben hergun aynada bakıyorum onlara canım sıkıldıkça da usten bakıp bakıp kapatıyorum benım kılom cok azdı 45 kılo falanım. o yuzden 75-80 arası bır ölçum var. 75 lık desteksız sutyenlerı doldurabılıyorum artık. benım ıcın yeterlıler. amelıyattan 2 ay sonra bıraz ınıyorlar odemler gecmış oluyor falan. bıraz daha buyuk olabılırdı dıyrorum ama sonra kalçama bakıyorum yok boyle ıyı dıyorum :) benım ölçulerım ıcın yeterlı ama dokunuz varsa dha buyuk yaptırabılırsınız. 2 ay sonra bıraz sınıyorlar cunku.
hastane olarak ılgılenıyorlar begendım yeterlı bence. ismail bey cok yogun cok detaylı bır konuşmamız olammıştı kontrollerde de oyle sorduklarıma guzel yanıtlar verdı. tedavımı de ıyı yaptı. ben bır eksıklık gormedım.
maddı acıdan yeterlı degılsenız orta hallı ısenız bence ıdeal bır hastane. ama ne ıstedıgınızı ıyı konusun doktorunuzla.

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

mrs_tuana ben de mümkünse görebilir miyim fotolarını? ben de yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…