• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğaziçi Tıp Merkezi'nde Estetik Olan Arkadaşlar?

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olup memnun olan kişiler var mı?Ne zaman ve ne kadara ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim?Ve tabi hekiminiz kim idi?

Bende orda ameliyat oldum cnm 1 haziran'da 1 senem olacak.Ameliyatımı Veli Aslan yaptı 295 cc mentor yuvarlak protez koydu.Allaha şükür bi problem yaşamadım gayette doğallar.Kimse anlamıyo slikon olduğunu geçen gün bi arkadaşım farketti dolgunluğunu görünce bende söyledim bakmak istedi üstten gösterdim tabi açmadan parmağını dürttü aaaaa bu gerçek göğüs herkes yapay yapmacık zannediyolar halbuki doğru yöntem ve doğru protezlerle kendi göğsünden hiç farkı yok.İyiki yaptırmışım.İlk günler biraz zahmetli olsada buna değer ağrılar hepsi geride kaldı.Şimdi tekrar olur yine o ağrıları göze alırım.Çünkü gerçekten bi kadına artı hatta fazlasıyla katkısı oluyo.Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.Fiyatları değiştimi bilmiyorum ben 3500 TL'ye ameliyatımı oldum.Görüşmeye gidersen büyük göğüs istiyorsan da ısrar et Veli bey küçük protezlerden yana.Burada bi arkadaşımız daha vardı oda Veli bey'e ameliyat oldu ısrar etmiş büyük olsun diye öyle büyük cc takmış sanırım.Mrs_Tuana diye hatırlıyorum ama.

Arkadaşlar merhaba.Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olup memnun olan kişiler var mı?Ne zaman ve ne kadara ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim?Ve tabi hekiminiz kim idi?

slm cnm evet tam 2 ay önce boğaziçinde ameliyat oldum veli aslan da 3500 civarı yinede günayla görüşüp biraz indirdirbiliriz fiyatı.onun dışında başta sorunlarım vardı ödem oldu biri büyük biri küçüktü amaa şimdi normale döndüler eşim bayılıyor 320cc dual plan yöntemiyle damla modeli protez takıldı.oradaki hakan öztürk te iyimiş diye duydum veli bey biraz ilgisiz ama sanırım işinde iyi..bence görüşmelisin elektrik te tutmaası lazım ben pişman değilim fotolarıma bakabilirsin iyiki de yaptırdım ;)

yaa arkadaşlar bende meme küçültme konusunda sizlerden bilgi almak istiyorum boğaziçi tıp merkeziyle görüştüm ama bi güvensizlik oldu vazgeçtim burundan da göğüsten de tecrübelerinizi paylaşırsanız çok çok çok sevinirim :(

öncelikle ameliyat olmayı isteyen herkese sorunsuz,mutlu süreçler diliyorum. ben yaşadıklarımdan sonra bunun tamamen şans ve kader işi olduğuna bir kez daha emin oldum. aynı dr. a ameliyat olan 2 kişiden biri çok mutlu, diğeri mutsuz olabiliyor. çok makul fiyata harika sorunsuz bir operasyon geçiren kişiler olduğu gibi, binlerce tl ödediği halde sorun yaşayıp, üst üste ameliyatlar geçirmek zorunda kalan kişilerde var. burada birazda kendinizi dr. a çok iyi anlatıp, her detayı konuşmak gerek. ameliyat masasına yatmadan önce aklınızda en ufak bir soru kalmaması gerek. ben yıllarca bu forumu takip edip, herşeyi bilip öğrendiğimi zannettiğim halde, meğerse hiçbir şey bilip öğrenmemişim. bazı şeyleri öğrenmek için yaşayıp, o sıkıntıları çekmem gerekiyormuş meğer. 2,5 ay önce boğaziçinde oldum ameliyatımı. zamanı geri alabilme şansım olsa yine orada olur muyum ? belki olmam, belki de doktorumla her detayı konuşup, isteklerimi, durumumu daha net anlatıp öyle olurum. açtığım konuda daha detaylı açıklamalarımı bulabilirsiniz isterseniz. bende size pişman olmayacağınız, hayırlı kararlar diliyorum...

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım.Bende haftaya gidip muayene olacağım inşallah randevumu aldım.Bide ödeme konusunda anlaşabilirsek hayatımda verdiğim en güzel ikinci kararım olacak.Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.:17:

Meraba canim;

Gecen sene Necdet Bey`e ameliyat oldum simdi sanirim haftanin sadece 3 gunu orda...320 cc dual plan damla protez kullanildi dogalligi goruntusu filan hersey super ,ben sadece agri problem yasiyorum o da bunyemden dolayi sanirim kafani karistirmasin ameliyatimda protezimde herseyiyle cok guzel duruyor kimse anlamiyor...Ne istedigini cok iyi anlat ;) Bol sans canimBen 3500 olmustum.Nagor marka kullanildi.

arkadaslar.bende.cumartesi gunu burda ameliyat oldum. doktorum hakan ozdemir su an icin bi problemim yok. agrimda cok az 1 gece kalmami tavsiye etmisti doktorum o yuzden kaldim. iyiki de kalmisim cok guzel ilgilendi hemsire. doktorumda iyiydi.yarin kontrole cagirdi.

arkadaslar.bende.cumartesi gunu burda ameliyat oldum. doktorum hakan ozdemir su an icin bi problemim yok. agrimda cok az 1 gece kalmami tavsiye etmisti doktorum o yuzden kaldim. iyiki de kalmisim cok guzel ilgilendi hemsire. doktorumda iyiydi.yarin kontrole cagirdi.

Gecmis olsun canim :))) Umarim en kisa zamanda iyilesirsin,simdi fuze gibidir onlar sakin bakip bakip endise etme :)))) Kas altimi oldun yoksa kas ustumu? ona gore iyilesme surecin degisebilir .Kac cc kullanildi?

Gecmis olsun canim :))) Umarim en kisa zamanda iyilesirsin,simdi fuze gibidir onlar sakin bakip bakip endise etme :)))) Kas altimi oldun yoksa kas ustumu? ona gore iyilesme surecin degisebilir .Kac cc kullanildi?

ins. cnm. kas alti oldum 325 cc takildi gercektn fuze gibi ama keske hep boyle kalsalar :-)

merhaba kızlar. bende bu siteye sırf burun estetiğini arastırmak için üye olmustum. güzel fikirlerde aldım. bende 4 doktor falan arastırmıstım aklıma yatan içime sinen veli aslan oldu. acıbademde estetichada mayada hepsine baktım. en son veli beye karar verdim bence cok doğru yapmısım aldığım tepkiler cok olumlu. bikere cok tatlı bi doktor. bilgisayardan cizip bişey gostermiyo ama bence doğru yapıyor. zaten dierleri gosteriyo ama o bilgisayarın yaptığt. sana aynı seyi yapamaz. veli bey ayna veriyo ordan böyle şöyle olur die anlatıp fikrinizi alıyor. benim burnum zaten kücüktü düşüklük falanda yoktu cok az kemik alıncaktı. kapalı ameliyat yapıyor. fiyat olarak 2.250ye oldum çok operasyon olmadığı için. bence cok uygun. acıbadem 7bin demisti. 4ay oldu ben cok memnunum. sorusu olana yardımcı olurum;)

Canım merhaba :) bende olacağım ama cok korkuyorum cunku annem harıc herkesteen saklayacağım hafta sonuna denk getıreceğim. 3 gun yatıp 4 gunu ıs bası yapmayı dusunuyorum. bılgısayar basında ıs yapıyorum cok etkılemez umarım. e sen memnun musun. kredi sonucunu beklıyorum. Muhtemelen haziran ayı içerisinde olacağım. Yardımlarını bekliyorum canım :)

Back