Ankara'da yaşarken soprano diode yöntemiyle lazer yaptırmış, 8 seansta bacaklarımdaki tüylerden kurtulmuştum. Hatta İstanbul'da taşındıktan sonra gittiğim yerden çok memnun olduğum için bi kaç kez Ankara'ya sırf lazer epilasyon için gidip dönmüştüm. Bacaklarım bittikten sonra az bi şey kalan bikini bölgesi için de İstanbul'da bi yerler aramaya başladım ve sonra Beşiktaş'ta olduğundan ulaşımı rahat ve hastane olması nedeniyle Boğaziçi Tıp Merkezi'ne gitmeye karar verdim. Gittiğim ilk gün uygulanacak yöntem ve fiyat söylendi. O gün sistemlerinde arıza olduğu için uygulama seansı için randevu veremediler ve telefonla beni arayarak randevu gün ve saatini beraber ayarlayacağımız söylendi. Buraya kadar her şey güzel hoş. Ancak tam çıkarken daha randevu bile vermedikleri seansın parasını istediler!!! Hayatımda hiç bir sağlık kuruluşunda böyle aanlayış görmedim ve tabi ki bu nedenle oraya gitmekten vazgeçtim.
Ankara'da her seansa 600 TL verip işlemler bittikten sonra çıkarken bu parayı ödeyen ben; İstanbul'da bir hastanenin daha randevu bile veremediği seansın parasını peşin almasını çok ticari ve profesyonellikten uzak bulduğumu söylemeliyim. O yüzden bu hastane hakkında bunu da buraya yazmak istedim ki gittiğinizde sürpriz olmasın..
Ankara'da her seansa 600 TL verip işlemler bittikten sonra çıkarken bu parayı ödeyen ben; İstanbul'da bir hastanenin daha randevu bile veremediği seansın parasını peşin almasını çok ticari ve profesyonellikten uzak bulduğumu söylemeliyim. O yüzden bu hastane hakkında bunu da buraya yazmak istedim ki gittiğinizde sürpriz olmasın..