- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Yatinca bogazimdan ses geliyor. Nasıl anlatayım. Hirilti değil.Tık tık tık gibi.yatar yatmaz başlıyor. Hiç başına gelen var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsız edici derecede ise KBB muayene olun. Geçmiş olsun.Yatinca bogazimdan ses geliyor. Nasıl anlatayım. Hirilti değil.Tık tık tık gibi.yatar yatmaz başlıyor. Hiç başına gelen var mı.
Sorunu tam olarak nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Rahatsız edici derecede ise KBB muayene olun. Geçmiş olsu
Ses telleri ile ilgili değil mi ?Sorunu tam olarak nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Öyle olsa gündüz de olur.Ayakta dururken yada otururken hiçbir şey yok.yatinca oluyor. Bogazimda titreşimli birsey varmış gibiSes telleri ile ilgili değil mi ?
Reflu belirtileri yok ama baskaReflü gastrit olabilirmi ? Arada bendede oluyor
Akıntı balgam öksürük yok.Cok ilginç bir seyEnfeksiyona bağlı olabilir. Doktorunuza danışın.
Farenjitiniz var mıAkıntı balgam öksürük yok.Cok ilginç bir sey
Teşhis konmuş herhangi bir rahatsızlık yok.Daha doğrusu başka bir sıkıntım da yok.ses kısıklığı vs.sadece yatinca bu ses canımı sıkıyorFarenjitiniz var mı
Bende oluyor, bademciklerim de alinmadi.Bende hep olur kendımı bildim bileli ,hiç rahatsız olmadım ama hatta hoşuma gidiyor o duygu.Bunun genel bir durum olduğunu sanıyordum:) Bademcik genizeti falan alınmış cocukken bende.Siz de amelıyat olmussanız belki de ondandır.Kimse de oluyor bende yazmayınca aklıma bu neden geldi,hiç düşünmemiştim üstüne,benim için sıradan bir durum olduğundan.