- 8 Mart 2024
- 75
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi Alisa56679
Biraz kizariklik her tarafta var ama beyaz bir sey gormuyorumaynısı bana oldu. bademcik taşı varmış. aynada boğazınıza baktığınızda beyaz bir şey görüyor musunuz?
bende ilk başıma geldiğinde görmemiştim. dün hatta tekrarladı. görünmeyecek gibi bir durum değil o ama dediğiniz gibi boğazda doluluk hissi yapıyor oda. ağız kokusu yapıyor ayrıca aşırı fazlaBiraz kizariklik her tarafta var ama beyaz bir sey gormuyorum
Bilemedimki doktorada yeni gitmisdim baskasinami gitsem acaababende ilk başıma geldiğinde görmemiştim. dün hatta tekrarladı. görünmeyecek gibi bir durum değil o ama dediğiniz gibi boğazda doluluk hissi yapıyor oda. ağız kokusu yapıyor ayrıca aşırı fazla
bende şimdi bir şey diyemedim. içinize sinmediyse bence bir doktora daha gidinBilemedimki doktorada yeni gitmisdim baskasinami gitsem acaaba
Troid e baktırinArkadaslar iki gundur bogazimin sag tarafinda sanki yutkununca gitmeyen bir doluluk var cok korkuyorum stres oluyorum, globus butun bogazdami olur? Yoksa boyle sag taraf sol taraf gibi tek tarafli olurmu? Bir hafta once farkli sikayetle KBB gittim bir sey yok dedi ama bu yeni semptom yinemi gidim yaa offf
Bende aynı dertten muzdaribim. Ameliyat olmak istiyorum.bende ilk başıma geldiğinde görmemiştim. dün hatta tekrarladı. görünmeyecek gibi bir durum değil o ama dediğiniz gibi boğazda doluluk hissi yapıyor oda. ağız kokusu yapıyor ayrıca aşırı fazla
Temiz oTroid e baktırin
doktor bana da aynı şeyi söyledi. tekrarlarsa ameliyat gerekecekmiş ama nasıl olacak bilmiyorum. 20 haftalık hamileyim. en azından 2 sene böyle bir şeye cesaret edemem. Ama sürekli tekrarlamaya başladı. nasıl olacak kafam çok karışık bu konudaBende aynı dertten muzdaribim. Ameliyat olmak istiyorum.
Ben kendimi bildim bileli var yaklaşık 15 yıldır.doktor bana da aynı şeyi söyledi. tekrarlarsa ameliyat gerekecekmiş ama nasıl olacak bilmiyorum. 20 haftalık hamileyim. en azından 2 sene böyle bir şeye cesaret edemem. Ama sürekli tekrarlamaya başladı. nasıl olacak kafam çok karışık bu konuda
çok zorlamıyor mu sizi? gerçekten berbat bir durum. hem ağız kokusu hem boğazdaki o hisBen kendimi bildim bileli var yaklaşık 15 yıldır.
Sizinde bogaziniz benim dedigim gibi dolu ve rahatsiz edici gibimi? Yani benimkide bademick ola bilirmi acabaBende aynı dertten muzdaribim. Ameliyat olmak istiyorum.
Kan testi değil ama troid nodulunuzeTemiz o
Bugun gitmisdim ultrasonla bakti troid yok lenflerin buyumus dediKan testi değil ama troid nodulunuze
Valla hayatım ben hayata karşı gırtlağa kadar doluyum. Derdimizin aynı olduğunu düşünmüyorum.Sizinde bogaziniz benim dedigim gibi dolu ve rahatsiz edici gibimi? Yani benimkide bademick ola bilirmi acaba
Anlamadim dediginizi ama neyseValla hayatım ben hayata karşı gırtlağa kadar doluyum. Derdimizin aynı olduğunu düşünmüyorum.
Yani diyorum ki boğaldum, bezdum da bezdum.Anlamadim dediginizi ama neyse