Boğaz ağrım, eşim, kayınvalidem...

hamile olmasan biraz farkli yazrdim acikcasi ama yazmicm. sakin ol cnm grip oldun diye heryerine olur olmadik seyler surme. sadece doktoru dinle. arti hamileligin keyfini cikar. bu kadar stres olma.

Derken? Siz bir şeylere kızıp insanlara 'beyni yanık' diyorsunuz. Ama sıkıntı eşinizde. Siz de iyice psikolojik olarak yıkılmışsınız.
benim demek istediğim burada ben ve benim gibi dertleri sıkıntıları olanlar.haliyle kendi açılarından kendilerinde oluşan hisler ile anlatıyor.sonucta ben anlatsam benim anlattığım kadar baskasi anlatsa onun anlattığı kadar sıkıntıyı biliriz.ama bazıları sirf konuyu polemiğe kavgaya cevirmek ve konu acani banlatmak için özellikle şahsi saldırı ya çeviriyor.ben öylelerinin akıllarının yerinde olduğunu düşünmüyorum

6 haftalıkken bademciklerim davul gibiydi benimde.Antibiyotik de veremediler.
İlk defa bu kadar zorlandım hastalıktan.
7 aylıkken hiç değilse onu içebiliyorsunuz.
Birde ben vitamin almaya başladıktan sonra daha rahatım sanki
Size de verdiler mi
vitamini kesip gynoferon verdi dr.ne ara bu kadar düştü direncim anlamadim.

Gecenin bu vakti kalktım ağrıdan bal zencefil yedim zaten antibiyotigimi içiyorum.hala adam gibi bi duzelme yok.

Antibiyotik zaten 2-3 gunde ancak ise yaramaya basliyor, biraz acele ediyorsun. Biliorum cok zordur iltihap heleki gebelikte.. 2 defa bende iltihap gecirdim gebelikte. Aglayarak kalkiyordum yataktan o derece. Ama yapacak birsey yok

geçmeyen hastalığım(böylesi ile ilk defa karşılaşıyorum)+bu kadar hasta iken kocamın tutumu.sayesinde bir işte çalıştığıma bin şükür ettim. onun eline bakmış olsam elinde olsa da bana ulaşana kadar daha kötü olacakmışım.

olabilir yani hamilelikte her ilaç kullanılmayacagı için bebekte bizden faydalandığı için biraz bağışıklığımız düşebilir... kocanıza gelince demekki yapısı boyle bence canınızı sıkmayın bal da mucizevi deildir yatın dinlenin şifa diliyorum...

Gecenin bu vakti kalktım ağrıdan bal zencefil yedim zaten antibiyotigimi içiyorum.hala adam gibi bi duzelme yok.

Pes! Burda milyon tane insan zencefil yemeyin, düşüğe sebep olur demiş. Hiç cevap vermemişsiniz. Hala zencefil diyorsunuz. Gebelik süresince bitki çayı içmeyin, durmadan oranıza buranıza birşeyler sürmeyin, kulağınıza sebze suyu sıkıp damlatmayın. Adam akıllı bir doktora gidin. Karnınızdaki çocuğa yazık...

bu bencil ve sorumsuz adama niye tüp bebek yaptın onu anlamadım. 2.nin masraflarına karışmamış bile. şimdi seni bala muhtaç eden adam, çocuk doğunca onun ihtiyaçlarını karşılıcakmı. doğumdan sonra bi süre çalışamazsın o zaman nasıl olcak. siz ailesiniz böyle para ayrımı yapılmasıda çok garip. kocana etmediğin hakareti gelip burda beyni yanık insanlar diye hakaret edemezsin, neyse onun içinde banlanmışsın zaten

X