- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derken? Siz bir şeylere kızıp insanlara 'beyni yanık' diyorsunuz. Ama sıkıntı eşinizde. Siz de iyice psikolojik olarak yıkılmışsınız.Not:aşağılamak isteyen beyni yanık insanlar yorum yazmasın lütfen.
benim demek istediğim burada ben ve benim gibi dertleri sıkıntıları olanlar.haliyle kendi açılarından kendilerinde oluşan hisler ile anlatıyor.sonucta ben anlatsam benim anlattığım kadar baskasi anlatsa onun anlattığı kadar sıkıntıyı biliriz.ama bazıları sirf konuyu polemiğe kavgaya cevirmek ve konu acani banlatmak için özellikle şahsi saldırı ya çeviriyor.ben öylelerinin akıllarının yerinde olduğunu düşünmüyorumDerken? Siz bir şeylere kızıp insanlara 'beyni yanık' diyorsunuz. Ama sıkıntı eşinizde. Siz de iyice psikolojik olarak yıkılmışsınız.
vitamini kesip gynoferon verdi dr.ne ara bu kadar düştü direncim anlamadim.6 haftalıkken bademciklerim davul gibiydi benimde.Antibiyotik de veremediler.
İlk defa bu kadar zorlandım hastalıktan.
7 aylıkken hiç değilse onu içebiliyorsunuz.
Birde ben vitamin almaya başladıktan sonra daha rahatım sanki
Size de verdiler mi
Not:aşağılamak isteyen beyni yanık insanlar yorum yazmasın lütfen.
geçmeyen hastalığım(böylesi ile ilk defa karşılaşıyorum)+bu kadar hasta iken kocamın tutumu.sayesinde bir işte çalıştığıma bin şükür ettim. onun eline bakmış olsam elinde olsa da bana ulaşana kadar daha kötü olacakmışım.
Gecenin bu vakti kalktım ağrıdan bal zencefil yedim zaten antibiyotigimi içiyorum.hala adam gibi bi duzelme yok.