Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Erkeği Eşinin Çalışmasını mı Yoksa Çalışmamasını mı İster ?

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
özellikle evli olanlara sesleniyorum =) kocası veya sevgilisi boğa burcu olanlar, tabi ki herkes farklı bir birey fakat boğa erkeğinin bu konudaki genel tutumu nedir ? karısının çalışmasını mı tercih eder yoksa çalışmamasını mı ?

sanırım bir boğa burcu erkeğiyle yeni bir ilişkiye yelken açıcam ve eğer olursa evliliğe gider. ve bu konu benim için çok önemli.. kocası boğa burcu olan tüm kadınlar anlatırsa çoook sevinirim :) şimdiden teşekkürler..

istemez :) sen ne burcusun?

:) eşiniz mi boğa burcu :)
ben koçla balık arası birşeyim 20 mart doğumgünüm. bazı yerlerde koç ama çoğu yerde balık olarak geçiyor :)
ben çalışmayı tercih ederim ama onun istekleri de benim için önemli.
ona ayak uydurmaya çalışırım.. :)
ama buna hazırlıklı olmam lazım..
yani henüz onun bu konudaki fikrini bilmiyorum o yüzden sizlerden yardım almak istedim =)

istemez :) sen ne burcusun?

evet eşim boğa burcu. ama şunu da söylemeliyim. çok güzel eşine sahip çıkar ve yuvasına bağlıdır. bence bunlar daha mühim :)

Canım benim de eşim boğa burcu. Kesinlikle bir boğa burcu eşinin mutluluğu ne yönde ise o yönde haraket eder. Sadece işin ondan ön plana geçmemeli o kadar. Boğa burcu en ideal eş diyebilirim

cnm ben bu konuda çok tartışmış biri olarak söylüyorum onun tek istedigi aslında ondan daha önemli birşeyin olmadıgını bilmek oluyor yani gerekirse işide bırakırım diyebilmelisin ama bırakma tabikide:) çünkü aşık oldugu kadından çok ilgi isteyen ve aynı derecede seven sadık bir eş olacaktır fakat işini ondan ön planda tuttugunu anlarsa sinirlenebilir ve üzebilir, yani ben her kadının çalışması gerektigini düşünürüm, bunu da eşine anlatabilmeli inatcıysa bile inadını kırmalısın çünkü hayatta güçlü bir birey olarak ayakta durabilmen eşinin gözündede seni daha saygıdeger ve güçlü yapacaktır :) zorunlu olmadıkca işini bırakma bence, çünkü çevremde eşi yüzünden işini bırakan birçok kadın mutsuz sosyal hayatları olmadıgı için..

işine ondan daha fazla ilgi göstermedğinin sürece sorun yok. boğa erkeği herzaman 1. sırada olmayı ister, eğer bu olmazsa çok kolay küser/darılır/surat asabilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…