Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boğa Burcu 21 Nisan - 21 MayısBoğa Burcuna En Uygun Parfüm Hangisi ?
Boğa olarak hafif kokular tercihimdir . celebre wish of happines make me wonder cristian dior jadore tercihlerimdir. Ama değişiklik taraftarı olduğum için aynı parfüme devam etmiyorum başka deniyorum ya da sevdiğim parfüme ara verip sonra kullanıyorum
afrodizyak kokular daha keskin ve sekerimsi kokularmidir?
miss dior cherie vera vang look d&g rose the one shiseido zen lancome magnifique hepsi cok severek kulandigim parfümler parfüm düskünüyümdür ayiptir söylemesi
Ayenen katılıyorum sana Hiçbir parfüm yakışmıyor tenime zaten kötü kokmuyorum herzaman parfümümün adını sorar arkadaşlarım ama Kullanmıyorumki eşimde inanmıyordu evlenince anladı Ama ben yinede güzel bir parfüm istiyorum şöyle çiçek çiçek mis kokiyim Givenchy kullandım birkez 1 kezde pour blance sadece 27 senelik ömrümde 2 parfüm ama ben muhteşem bir parfüm istiyorum kızlar hangisi hangisi yakışır Daha çok bir boğa kadınına???
bende bir boğa olarak şekerli vanilyalı afrodizyak kokularını severim genelde bunları kışın kullanıyorum yazın ise biraz daha ferah ama yine şeker kokusu çiçek kokusuda olabiliyor kalıcılığı çok önemli benim içim cristian dior addict lacivert şişesi sonra pembe 2. olanı falanda kullandım vazgeçilmezim lolita lempica armani black code oriflame volare vazgeçilmezim oriflame enigma vazgeçilmezim 2 oriflame amber elixir lacoste erkeği red kullandım yazın süper giden bi koku dkny be delicious 212 sexy britney spears parfümü naomi campbell parfümü aklıma geldikce yazarım artık
bnde agır kokulrı sevmiyorum ama foraway e bayılıyorummm :d bize her şey yakışır yaa ama en çok -wish of live -ve de en iyisi pur blanca vee mod's60 (avon) kşiye özgü bir hava katıyor mikemmel bir koku
bende meyveli-çiçeksi parfümleri seviyorum tatlımsı aynı zamanda ferah olsun istiyorum, şekerliler ağır oluyo bence ama bu aralar bisküvi kokularına taktım önereceğiniz bi parfüm var mı bisküvi kokan :) :)
ben de boğayım ve benim için koku çok önemli beğendiğim parfümler dior addict 2 miss dior cherie burberry touch armani code emprio armani hipnotic poison