Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende boga burcuyum her ince ayrintisina kadar tüm özeliklerini tasiyorum bi bayan da olabilcek en güzel burclardan biri
evet aynen bende öyle boğa burcuyum 3 mayıs..benim az gine 5 kilo falan vermem gerekiyor, 1.62 boya 57 kilo fazla oluyor, 52ye geri dönmem lazım.
aynen rejim demesinler bana, en nefret ettiğim şey, keyfime ve bütün güzelliklere düşkünümdür, ağız tadıma uygun bir şeyi ay rejimim bozulacak diye yememek daha bende görülmemiştir
ben de istediğim her şeyi yerdim ama kilo almazdım, artık kilo yapmaya başladı, yaş ilerledi diye midir nedir, 24 olduk gerçi daha ama, dikkat etmek gerekiyor demek ki, şimdiden böyleyse 30 u geçince ne olacak kim bilir. Bir de aynaya baktığımızda kendimize güzel görünmezsek moralimiz çok bozulur, dedik ya güzelliklere düşkünüzdür diye, kendimi hep güzel bulmalıyım.
boğa burçlarının ayrı bir çekiciliği oluyor yani kendim diye söylemiyorum, çekiciyiz, afetiz
hello bende boğayımmm hemde tipik bir boğa...