Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Burcu Kadınlarının Mekanı

Maip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
1.860
13
taurus-mythology.jpg

Eşsiz, mükemmel, harika, şahane :KK9: boğa burcu kadınlarını bekliyorum.
Buradan kendimizi anlatalım. En sevdiklerimizi, en sevmediklerimizi, bayıldıklarımızı, tahammül edemediklerimizi, burç uyumlarımızı :KK34:, huylarımızı, varsa netten güzel linklerle beraber alıntı adresini de belirterek, buradan paylaşırsak çok güzel olacağına eminim :KK34:

2AAAD86BAEA9ED93EA40433D504195.jpg

Boğa burcununun anahtar kelimesi olan 'süreklilik' bu figürde çember ile anlatılmış. Yaptığı her işte süreklilik arayan ve günübirlik hevesler peşinden koşmayan Boğa bu figürdeki boynuzlar gibi dış dünyaya tümüyle açılır ve sevdiklerini kucaklar. Boğa için dostluk ve koruyuculuk herşeyden önde gelir. Süreklilik ve dost canlısı oluşunu bir arada değerlendirmek gerekirse; Boğa burcunun gündelik ilişkiler ve dostluklardansa, senelere yayılan sağlam arkadaşlıklar peşinde koştuğunu söyleyebiliriz. Bu özelliği kariyer içinde geçerlidir, "Kısa sürede ne kadar çok kazanırım?" sorusuyla değil "Bu işi ne kadar uzun süre başarılı kılabilirim?" sorusuyla hareket eder.

Boğa - Burcunuzun Sembolü ve Özellikleri

burc-kadin-boga-mkl.jpg

Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. SAHİP olma onların yaşam gerçekleridir.

Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa'lar, insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Yaşamları boyunca güven ararlar ve bu yüzden kendilerini kolay kolay riske atmazlar. Amaçladıkları işler konusunda gösterdikleri sabır, bazen diğer kişileri çatlatacak boyutlarda olabilir.

Bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranılan, sıcakkanlı insanlardır. Sürekli somut konularla uğraşmayı severler, doğada bulunan olaylardan örneklemelerle işlerini başarılı bir şekilde yürütürler.

Bu yüzden ruhsal olarak da doyumlu kişilerdir. Olayları organize ederlerken rahatlıklarını gözetirler ve kendilerinin zevklerine uygun olmasına önem verirler. Yaşamdaki isteklerini elde ettikleri zaman, hiçbir koşul onları başka yönlere çekemez. Parayı rahata ulaşmak için bir araç olarak görürler.

taurus-boga-burcu-avatari-symbol-17-dgache_taurus.jpg

Boğa burcu kadın sessiz, sakin ve mağrur duruşuyla dikkat çeker. Gerçekçi ve otoriter bir tavrı vardır. Girdiği ortamlarda hal ve tavırlarıyla dikkati çeker. Hırslıdır ve düşlediği bir şeye ulaşmak için elinden geleni yapar. Alışkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoşlanmaz.

Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Birine değer verdiği zaman onun için daima elinden geleni yapar. Sadakatsizlikten hoşlanmaz. Dışarıdan soğuk görünmekle beraber, yumuşak kalplidir. Çalışkandır ve bir işe başladığı zaman sonuna kadar o işi götürür.

Boğa burcu kadını maddi rahatlığa fazlasıyla önem verir. Karmaşık, zorlu, sert, şiddetli olaylar karşısında bile o inanılmaz dinginliğini, sükunetini bozmaz. Fakat giriştiği işlerde kendini çok fazla riske atmayı sevmez. Merhametlidir ve yardımseverdir. Gönül ilişkilerinde onun için sevgi ve saygı çok önemlidir. Onun dikkatini çekecek yegane şey de alacağı fiziksel zevklerdir. Bunun dışında karmaşık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez.

Baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. O yumuşacık, sakin ve hoşgörülü boğa kadını aniden şiddetli bir tepki verebilir. Ağır, fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız saldırmasa bile öfkesini uyandırmış olursunuz.

Tek eşlidir ve sadık bir eş olur. Boş zamanlarında yemek yapmayı, müzik dinlemeyi ve el sanatlarıyla uğraşmayı sever.

Boğa burcu kadını evine düşkündür. Huzursuzluktan hoşlanmaz. Hediye almaktan fazlasıyla hoşlanırlar.

http://www............................ga-burcu-kadininin-ozellikleri-last-post.html
Boa Burcu zellikleri Boa zellikleri Boa Burcunun zellikleri Boa Burcu

Son düzenleme:
:KK70: bırısı benımı cagırdı :KK70: BOĞA burcu bır kadın olarak burcuma bayılıyorum özelliklerıme :KK70: butun ozellıklerımı tasıyorum muzık dınlemeye bayılıyorum uyurken bıle muzık ıle uyuyorum mutfakdan cıkmam yenı lezetlerı kesfetmeye bayılıyorum resım yapmayı sevıyorum hedıye almayıda vermeyıde sevıyorum :KK70: tıpık bır boga hatunuyum :KK70:

BOĞA KADINI

Boğa burcundan doğan kadınlar, yıldızların sevgi, güzellik temsilcisi dolayısıyla çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir. Evlilik ve annelik onlara çok yaraşır. Boğa Burcu kadını yıldızı yüzünden güzelliklere çok düşkündür. Özellikle müzik ve resim bu tiplere büyük zevk verir. Onlardan çoğu da resim ve müzik alanlarında talihlerini denerler veya günlük işleri dışında resim ve müzikle uğraşarak oyalanırlar.

Boğa Burcundan doğan bir kadına pahalı fakat güzel sayılmayacak bir hediye yerine çiçek verin ; bu çiçekler onu çok ama çok sevindirecektir. Yine ona vereceğiniz parfümler ve makyaj malzemeleri de çok makbule geçecektir. Bu burçtan doğan kadın kendini güzellesştirecek her şeyden hoşlanır.

Boğa Burcundan doğan bir kadınların cildi çok hassastır. Bazı yünlüler, sentetik kumaşlar ve kazaklar ciltlerini tahriş edebilir. Genel olarak sıhhatlidirler ancak boyun ve boğazlarını korumaları yerinde olur.

Boğa Burcundan doğan kadın tam anlamıyla sadık bir tiptir. O bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aşkta aradığını bulursada şartlar ne olursa olsun mutluluk içinde yaşar. Kendisine hiçde uygun olmayan birini sevebilir. Hatta böyle bir erkeğin kendisini istismar etmesine bile göz yumar.

Boğa Kadını dostlarına çok düşkündür. Dostlarını haksız da olsalar savunur, onlar için türlü fedakarlıklar yapar. Buna karşılık da dostlarından sadakat bekler. Eğer bir dostu, başkasına daha fazla önem verirse kadın o zaman büyük bir kıskançlık duyar.

Boğa Kadını için eğitim fazla önemli değildir. O kendi kabiliyetlerine güvenir ve bu sayede istediği duruma gelebil
eceğini de bilir. Ama eşinin ve çocuklarının iyi eğitim görmelerini arzu eder. Bu burçtan çıkan pek çok kadın evlendikten sonra çalışmaya devam ederek eşlerinin yüksek tahsil yapmasını sağlarlar. Sabır ve dayanma gücü yanında hayatta yükselmek için Koç Burcu kadını gibi gayretli değillerdir. Bu arada şartlara, parasızlığa da dayanırlar. Rahat edebilmesi için güven duyması şarttır ama kendisine olan güveni de yeterli değildir.

Boğa Burcu kadını yemek sever. Yemeğin hayatta büyük rol oynadığına da inanır. Onun için kalbe giden yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima tertipli ve süslü, yemekleride lezzetlidir.

Boğa Burcunda doğan kadın tembel değildir ama egzersiz vs. gibi şeylerden hiç hoşlanmaz. Hele rejim sözünden nefret eder. Boğa kadınları şikayet etmekden hoşlanmazlar. Bunu bir küçüklük sayarlar.

Boa Kadn
Boa Burcu Kadn Ve Genel zellikleri

Son düzenleme:
taurus-boga-burcu-avatari-symbol-8.jpg

Boğa
Keyfine düşkün ve klasik!

Boğa kadını
Ambians! Keyif düşkünü olan bu kadını heyecanlandıracak sihirli kelime. Mum ışığı, iyi yemek, kaliteli içki, romantik müzik, pahalı hediyeler hayal gücünü harekete geçirir. Hiç aceleci değildir, size de tavsiye etmez. Sürprizlerden, alışkın olmadığı herşeyden nefret eder ancak zamanla alışabilir.

Burçlara göre kadın ve erkeklerin yatak odası fantazileri | Netten Size

:KK70: bırısı benımı cagırdı :KK70: BOĞA burcu bır kadın olarak burcuma bayılıyorum özelliklerıme :KK70: butun ozellıklerımı tasıyorum muzık dınlemeye bayılıyorum uyurken bıle muzık ıle uyuyorum mutfakdan cıkmam yenı lezetlerı kesfetmeye bayılıyorum resım yapmayı sevıyorum hedıye almayıda vermeyıde sevıyorum :KK70: tıpık bır boga hatunuyum :KK70:

hep yazıyoruz, yaza yaza bitremedik
:KK1: boğa olmak bir ayrıcalıktır :KK1:
napalım işte yapacak bi şey yok :KK1:

:KK1: aynen guzelım napalım boga burcuyuz bak sunu dogru demısıın bana rejım deme :KK70: yemek yemege bayılıyorum allahım a sukur kılo derdım de yok :KK70:

benim az gine 5 kilo falan vermem gerekiyor, 1.62 boya 57 kilo fazla oluyor, 52ye geri dönmem lazım.
aynen rejim demesinler bana, en nefret ettiğim şey, keyfime ve bütün güzelliklere düşkünümdür, ağız tadıma uygun bir şeyi ay rejimim bozulacak diye yememek daha bende görülmemiştir :KK9:

ben de istediğim her şeyi yerdim ama kilo almazdım, artık kilo yapmaya başladı, yaş ilerledi diye midir nedir, 24 olduk gerçi daha ama, dikkat etmek gerekiyor demek ki, şimdiden böyleyse 30 u geçince ne olacak kim bilir. Bir de aynaya baktığımızda kendimize güzel görünmezsek moralimiz çok bozulur, dedik ya güzelliklere düşkünüzdür diye, kendimi hep güzel bulmalıyım.

boğa burçlarının ayrı bir çekiciliği oluyor :KK34: yani kendim diye söylemiyorum, çekiciyiz, afetiz :KK1:

Boticelli-Venus.jpg

Boğa Burcu Yönetici Gezegeni : Venüs

Venüs sevgi,aşk, güzellik, süs,moda, sanat,zerafet, hayattan alınan zevkler ve dişiliği temsil eder. Bu gezegen dünyayı çok hoş ve keyifli bir hale getiren etkilere sahiptir. Ayrıca Venüs'ün konumu maddi kazancı da olumlu yönde etkilemektedir.

Venüs bütün güzellikleri temsil eden bir gezegen konumundadır.Tüm güzel aktiviteler için fırsat yaratır.Aşk hayatının daha keyifli bir hale gelmesine yardımcı olur. Cazibe ve çekicilik Venüs'ten gelir. Bu gezegen her zaman yumuşak başlı ve sevecendir.Venüs'ün etkisiyle isteklerinize cazibenizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Venüs sağlık açısından boğaz, ense ve böbrekleri yönetir.

Venüs, Boğa ve Terazi burçlarını yönetmektedir.Balık'ta yükselir. Başak'ta güçsüz, Akrep burcunda zayıftır.

Bu gezegenin olumlu yönleri nezaket, incelik, anlayış ve güzelliğe olan düşkünlüktür. Olumsuz yönleri ise tembellik, kararsızlık, aşırı romantizm ve zayıf arzulardır.

Güneşe Merkür'den sonraki en yakın gezegendir. Dünyanın kızkardeşi olarak ta anılan bu güzel ve gizemli gezegen hemen tüm eski uygarlıklarca "Bereket Tanrıçası "olarak ta adlandırılmıştır, cazibeli güzel bir dişi olan Venüs bazen Afrodit ve dişiliğin sembolü olmuştur. Sevgi, çekim, ikna gücü, sosyal olma arzuları, denge, uyum, barış sağlama etkileri arasındadır.

Aşk, sempati, arkadaşlık, güzellik, sanat, çekicilik, kıymet bilme ve estetiğin sembolüdür. Haritada gerilimli etkiler altında olduğunda; sevgi dolu, sıcak, sevimli ve sempatik özellikleri, flörtçü, zevk düşkünü, boş, tembel ve sorumsuz hallere dönüşebilir ve Venüs'ün bu pasif alıcı enerjisi nedeni ile de kişiler, arzularının peşinden gidemeyen, onların kendi ayaklarına gelmesini bekler hale gelebilirler, bu da tatmin etmeyen ilişkilere veya aşk da sevgide aradığını bulamamaya sebep olabilir.

Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisidir.

VENÜS BOĞA BURCUNDA

Güzelliklere ve sevgiye aşıktır. Oldukça sakin, kibar ve yumuşaktır. Lezzetli yemeklere düşkünlüğü şişman biri olmasına yol açar. Müzik, çeşitli sanat dalları ona uygundur. Sesi de güzeldir. Parasal yönden şanslıdır. Mirasa konar. Güzel olan şeylere meraklıdır, şıklık konusunda da hakkını vermek gerekir.

My Bur | Boa Burcu Ynetici Gezegeni : Vens

Venüs Gezegeni

VENÜS

Yönettiği burç : Boğa,Terazi
Güçlü olduğu burç : Balık
Zararlı olduğu burç : Koç,Akrep
Güçsüz olduğu burç : Başak

Venüs,kişilerin seviçlerini,beğendiği lüks şeyleri,sosyal yaşamlarını ve sanat yeteneklerini yönetir.Aynı zamanda huzuru,güzelliği,tembelliği ve bohem alışkanlıkları simgeler.Venüs çok güçlü bir konumda ise fazla zevke düşkün,yüzeysel ve basit düşünen bir kişiliği gösterir.İnsanların en güzel ve ince duygularını yönetir.

Cinsel ilişkilerde büyük bir mutluluk verir.Çiftleşme oyununda tamamlayıcı öğeler olan giysi,şarkılar ve çekici davranışları yönetir.Venüs istek demektir.Hertürlü zorbalığı terbiyesizliği ve onur kırıcı etkileri uzaklaştırır.GÜzel sanatları esin kaynağıdır.Ortaklığı,cömertliği,tatlılığı,hoşluğu iyi huyu ve dengeyi simgeler.İlişkilerde uyum sağlamak,denge kurmak isteğini de yönetir.

Venüs Gezegeni | Burçlar Burçlar Fal Burç Yorumları Yükselen Burcunuz

Hava grubu olan terazi paylaşımdan yana bir burçtur, özellikle sosyal ilişkileri sever. Evinde oturmayı ve huzur içinde yaşamayı isteyen boğa, terazinin sosyal olma isteğini anlamakta zorlanır. Terazi burcu ise yaşamda sağlıklı organizasyonların oluşabilmesi bakımından insan ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunu, bir şekilde yaşamda boğa burcunun karşısına çıkarak biraz da onu huzursuz ederek öğretecektir.

Terazi burçları, boğa burcunun karşısına sürekli çeşitli yollardan çıkarak bir yerde saplanıp kalmak yerine yaşamın çok yönlülüğünü keşfetmesine yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Astroloji Burçların Uyumu ve Özelikleri

Venüs Boğa Burcu

afrodit.gif

Venüs ya da diğer adıyla Afrodit, çekicilik, tutku, istek ve sonsuz aşk tanrıçasıdır. İnsanlığın ilk çağlarında Venüs, gençliği, dişiliği ve güzelliği simgelerdi. Venüs duyguları, aşk hayatını, şehveti yönetir. Efsanevi dişi gezegen Venüs aynı zamanda güzelliği, modayı, güzel sanatları temsil eder ve hayatımızı güzel şeylerle doldurur. Müzik dinlemek, lezzetli yemekler yemek, baş döndüren bir parfüm koklamak, muhteşem bir sergi gezmek ya da sevgilinizi baştan çıkartmak için fırsatlar yaratır. Venüs Güneş gibi hayat veren bir gezegen değildir ama onsuz bir dünya kapkara ve renksiz olurdu.

Venüs zevklerine düşkündür, fakat ahlaki değerlere önem vermez. Onu frenleyen ise Satürn' dür. Venüs' ün etkisi ile zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fazla yemek yemek, içki içmek, fazla para harcamak ya da sık sevgili değiştirmek gibi sonradan pişman olacağınız hareketlerde bulunabilirsiniz. Venüs Boğa ve Terazi burcunun yöneticisidir.

vens boa burcu VENS BOA BURCU venus boga burcu VENUS BOGA BURCU Vens Boa Burcu

KapicininBitliKizi ile ben Maip, boğalığıyla gurur duyan başka afetleri bekliyoruz :KK34:

KapicininBitliKizi ile ben Maip, boğalığıyla gurur duyan başka afetleri bekliyoruz :KK34:

:KK70: hade boga gacıları buraya:KK70: vallaha kuzum benım rejımle dedıgım gıbı hıccc ısım olmaz:KK70: 169 boy 52 kılo olmus yenı tartıldım yas 23 ve bı cocuk anası gacıyım ama goren ınanmıyor senmı dogurdun dıyorlar :KK69:

:KK70: hade boga gacıları buraya:KK70: vallaha kuzum benım rejımle dedıgım gıbı hıccc ısım olmaz:KK70: 169 boy 52 kılo olmus yenı tartıldım yas 23 ve bı cocuk anası gacıyım ama goren ınanmıyor senmı dogurdun dıyorlar :KK69:

harikasın
çocuk doğurmuşsun hala 52 kilo
ben bi sınav dönemine giriyorum hemen 1-2 kilo alıyorum.

harikasın
çocuk doğurmuşsun hala 52 kilo
ben bi sınav dönemine giriyorum hemen 1-2 kilo alıyorum.

:) ısın ılgıncıde ben yemek yemege bayılan bırısıyım gece dote kalkıp hamur acıp kesıp pısırıp yerım :KK70: ama ortada bısey yok bana gelenler kaldıklarında kızarlar resımler gıttı dıye:KK70:

:) ısın ılgıncıde ben yemek yemege bayılan bırısıyım gece dote kalkıp hamur acıp kesıp pısırıp yerım :KK70: ama ortada bısey yok bana gelenler kaldıklarında kızarlar resımler gıttı dıye:KK70:

evet evet, görüyorum ben de çevremde, benim yediğimin iki katını yiyip de gram kilo almıyorlar, metabolizmaları çok hızlı çalıştığı için hemen yakıyorlar, hemen de acıkıyorlar, ama gram fazlalık yok

şanslı boğa kadını seniiiii :KK1:

Son düzenleme:
X