aynen ya ne kıskançtır nede gel der:) ama sewiyorum.valla ya sizinkiler boğa değil ya da burçlar gerçek değil.çünkü yazılanlarla benimkinin hiçmi hiç alakası yok.aşırı sakin,hiç kıskanç değil,40 sene gitmesen gel demez aşırı kendi haline kendisi ve ailesi yani ana baba kardeşleri için yaşayan hayattada daha önemli hiçbirşeyi görmeyen bir insan..aşırı uykuya düşkün ve kabuğunda yaşayan biri...
boğa erkeğinin böyle sizi sıkıca sarıp bebek gibi bir uyuması vardır ki insanın içini sıcacık yapar..:1hug: bence mükemmel erkekler oluyorlar.. yani size güvenle gülümseyecek, sevgiyle elinizi tutacak, size inanacak ve destekleyecek, en mutlu olduğu yer sizin yanınız ve yatağınız olacak hem çok duygusal hem de çok kıskanç ama bunu belli etmemeye çalışan bir erkek arıyorsanız boğayı kaçırmayın :asigim:
benimde eşim boğa burcu,en ideal evlenilecek erkekler bu burçtanmış,sadaketleri en önemli özellikleri,çok iyi eş ve baba olurlar,çok azimliler,çalışkanlar ,ayakları yere çok sağlam basar,herşeyi analiz ederek karar verirler,bu yüzden çok hata yapmazlar,çok evcimendirler,bence onu mutlu etmek ayrıca midesinden de geçiyor,kalbe giden yol mideden geçer sözü onlar için söylenmiş ,ancak çok inatçılar,ve öfkelendikleri zaman yakınlarında bulunmayın,aynen bir boğa gibi oluyorlar,ha biraz da ağırkanlılar,tezcanlıysanız benim gibi,uğraştırırlar.:)
nephy21 .!.:boğa erkeğinin böyle sizi sıkıca sarıp bebek gibi bir uyuması vardır ki insanın içini sıcacık yapar.. bence mükemmel erkekler oluyorlar.. yani size güvenle gülümseyecek, sevgiyle elinizi tutacak, size inanacak ve destekleyecek, en mutlu olduğu yer sizin yanınız ve yatağınız olacak hem çok duygusal hem de çok kıskanç ama bunu belli etmemeye çalışan bir erkek arıyorsanız boğayı kaçırmayın
buzdevri .!.:offfff offfffffffffffffff .... bir problem oluncaa hemen kendilerini kapatmalarına tahammül edemiyorum...................konuşsa çözülecekte...ahh ahh
pekı arkadaslar boga erkeı we akrep kadını nasıldır anlasabılırmı? bılen warsa yorumlarmııııııııııı :)
boga burcundan bır erkekle kavga ettım yenı
nefret ettım bı daha yuzunu bıle gormek ıstemem derken sımdı yıne onu ozledıgımı farkettım
nolucak benım bu halım
ne zaman onu tamamen unutucam
nesını begenıyorum anlamıyorum kı
yaa bu boğa erkekleri hep belirsiz, anlaşılması güç mü yoksa bi tek bana mı böylesi denk geldi?
seni anliyorum...kaydirigubbakcemile3boga burcundan bır erkekle kavga ettım yenı
nefret ettım bı daha yuzunu bıle gormek ıstemem derken sımdı yıne onu ozledıgımı farkettım
nolucak benım bu halım
ne zaman onu tamamen unutucam
nesını begenıyorum anlamıyorum kı
bende oglak burcundanim..cok iyi anlasiyoruz aslinda...ama ikimizdede inat oldugundan kavga oldumu..cok kötü oluyor kavgamiz..alsanaalsanasmilebaklava anlattiklarin cok tanidik geldi
bizim cocuklarimiz yok henuz, ama aileye duskun oldugu belli. Beni tavlarken de oyle derdi, aile kurmak istiyorum vs. vs.
Ben teraziyim ve parayi cabuk harcarim. O biriktirmesini sever, ama cimri degildir. Yeri geldiginde guzel harcar. Yemek yaptigini pek gormedim ama benim yaptiklarimi sever, yeri geldiginde elestirir. Yemege duskundur ve ince bir damak zevki vardir (malesef bu isime yaramiyor her zaman)