• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Body shop vanillada kampanya

gelemıyorum işden sıkıldım şimdi çıkmak gezmek istiyorum ama yokkkk çalışmam lazım bunları alabilmek için...

selam arkadaşlar body shopta vanilia kampanyasını duydum ama malaesef bulunduğum yerde body shop yok sizlere bi önerim var vanilia parfmü 31 tlmiş 1 alana 1 bedavaymış parfüm alacak olan arkadaşlara diyorumkı bu kampanyadan yararlanalım kişi başı 15 er düşecek nedeersiniz acil cevap yazın evde hiç parfümüm kalmadı kokmak üzereyim............

selam arkadaşlar body shopta vanilia kampanyasını duydum ama malaesef bulunduğum yerde body shop yok sizlere bi önerim var vanilia parfmü 31 tlmiş 1 alana 1 bedavaymış parfüm alacak olan arkadaşlara diyorumkı bu kampanyadan yararlanalım kişi başı 15 er düşecek nedeersiniz acil cevap yazın evde hiç parfümüm kalmadı kokmak üzereyim............

hayatım aynı şehirden birilerini bulam gerekiyor senin. Çünkü ben alayım dicem ama kargoya versem parfüm sana 20-25 e patlar. Yakın şehirlerdeyiz ama kargo şart. Sen bence beklemede kal belki manisadan bir arkadaş denk gelir
gerçi ben kokuyuda bilmiyom, denemem lazım beğenirsem alcam bide buda var yani

canım ölede bulunduğum şehirde body shop yok ben daha önce kullanan kokusunu bilen arkadaşlar varsa dedim kampanyadan yararalnalım.sen nerdesinkı ayrıca ptt kargosu küçük kutuları 3tl.alıyor aklında olsun

alla alla ben sitede görmüştüm hatta arayıp çalıştığım yere isticektim kargomuz var dediler sen direk the body shop u ara derm..

internetten satışları yokmuşş ama buldum ortak kendime yaşasınnnnnnnnnnnnn....

hayatım olmaz olurmu hiç hatta bugün aradım sordum ben. Şubeye tel açıp sipariş veriyorsun onlar sana banka hs numaralarını veriyorlar sen ödemeyi yapınca ürünleri sana kargo ile gönderiyorlar, tabii kargo ücretide sana ait.

Birde arkadaşlar fiyatları sordum. Vanilyalılar 1 al 2 öde diğer arkadaşın dediği gibi.

Hani önceki msjımda 2 tane musk var demiştim ya yeni çıkarılmış olanı %50 indirimde imiş fiyatıda 31,90 yani bir tanesi 15,95 tl ye geliyor.

Eski muskda indirim yok yani 1 tanesi 31,90 tl.

Bilgilerinize parfüm severler :roflol:

aldım bugün kızlar iki tane vanilla birini yarın nanacıma gönderiyorum ohh mis gibi vanilya kokuyorum hala . şiddetle tavsiye ederim

Back