Bodrum'da bir kulüpte ödenen hesap dudak uçuklattı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan kulüpte bir yıl önce ödenen 98 bin TL’lik hesap dudak uçuklattı.

DAHA ÖNCE DE BENZER DURUM YAŞANMIŞTI

Daha önce de Bodrum’da lahmacun, ayran fiyatının 80 lira, tost ve ayranın ise 65 TL’ye satılması vatandaşlar tarafından eleştirilerek tepki görmüştü. Öte yandan geçtiğimiz aylarda 9 lahmacunun 393 liraya satılması dikkat çekmişti.

ensonhaberler.com

millet ne iş yapıyor ya,bir onların kazandığına bak bir bizim

Sirf 8900 tl si servis zaten. Ne yapmislar amuda kalkarak falan mi getirmisler.

Ben bunlara kizmiyorum zaten para harcayarak mutlu olan, ne kadar para harcarsa o kadar kendini onemseyen insanlara kiziyorum. Istedigin kadar zengin ol ama boyle bir hesap yok arkadas...

Alınanlara baktığım zaman, o fiyat çok normal. Tabi siz bilmezsiniz..

WJWDJEEKJKDFJNV
Duruuuunnn tamaaam şaka yaptımmm durruruunnn

Malesef buralar böyle ama o hesabı ödeyebilene de müstehak.

Bu sene bogazda yedigimiz yemekte boyle bir seydi. Her zaman olmaz ama arada oluyor iste.

Dünyanın dengesiz düzeninin faturasını görmüş olduk.

O ne
Buna hesap mı diyorlar
Ödeyene müstehak mı değil mi mevzusuna girmeyeceğim, beni ilgilendirmiyor da zaten ama Bodrum'a artık bir ayar çekmeleri lazım, bu nedir böyle?
Nasılsa zengin, kafası da dumanlı, hesabı gözü görmez, çok afedersiniz domuzdan koparabildiğin kardır mantığı çok ayıp. İnsanların maddi durumu var diye kazıklanmaları da gerekmiyor.
Oraya giden orta halli insanlara da aynısını yapıyorlar, belki onlar lüks yerlere gitmiyor ama gidin Bodrum'da orta karar bir yere fiyatlar orda bile uçuk.
Ya daha dün sokak arasında bir İngiliz sitesinin önünden geçiyordum, sitedeki bloklardan birinin altına Cafe yapmışlar, bildiğiniz basit bir tost bile 25 lira, el insaf
İngilizleri kazıklamanın derdine düşmüşler

Höh gerçekten çok şaşırdım bu ne be bildiğin ev parası. Bu fiyatı ödeyebilenler var mı yani bir yemekte.

Altın eritip icmisler galiba başka türlü mantikli bir açıklaması olamaz bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…