Böceklerden nasıl kurtulurum

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
Evim hayvanat bahçesi gibi güvercinler kuşlar balıklar ve tabi hamam böcekleriiiğrenç hamam böceklerii gece rüyama giriyorlarüstümde yürüyorlar rüyamda evimi 2 kere ilaçlattım hala kurtulamadım .ne olur yardım edin nasıl kıurtulucam bu böcüklerdennnnnnnnnn

Çevrenizde yani binanın çevresinde park bahçe kaldırım vb yerler için belediyeden yardım isteyin. Özel mülke girmeyen yerleri öyle güzel ilaçlıyorlar ki fare böcek vs için sizde içeriyi tekrar ilaçlayın bu şekilde en az altı ay idare ediyor. Mümkün olduğunca ilaçladıktan sonra bir iki gün eve girmeyin kapalı kalsın sonra detaylı bir temizlikle rahatsınız. Tabi yine tabletler vs koyun ne olur ne olmaz. Bizde çok çektik ancak bu şekilde rahatladık yalnız dediğim gibi 6 ay hatta 3 ayda bir bu işlemi tekrarlamak gerekiyor

marketten böcekler için kutu gibi şeyler almıştık her odaya 2-3 kutu koyduk hiç kalmadı isterseniz bi onu da deneyin

o gün ilaçladılar içinden koca koca hamam böcekleri çıktı

eviniz müstakil mi?
değilse bir tek sizin ilaçlatmanız yetmez
binanın, bahçenin ve diğer dairelerin de 1 seferde ilaçlanması lazım, hem de yanlış bilmiyorsam biraz ara ile 2 kere

Tabletleri çok sık aralıklarla koyun ise yariyo

işe yarıyor mu :)

canım babamın ve amcamın evinde vardı hep öyle kurtulduk yeni evlendiğimde kendi evimde de gördüm yine onlardan aldım marka adı vermem yasak değilse eğer söyleyeyim ?

iǧrenç demeseydiniz iyiydi
genelde gider sorunundan oluşuyor böcekler. gider tesisatinizi kontrol ettirin

canım babamın ve amcamın evinde vardı hep öyle kurtulduk yeni evlendiğimde kendi evimde de gördüm yine onlardan aldım marka adı vermem yasak değilse eğer söyleyeyim ?
cnm özelden msj atar mısın ismini yasak

iǧrenç demeseydiniz iyiydi
genelde gider sorunundan oluşuyor böcekler. gider tesisatinizi kontrol ettirin
cnm bir bakıyorum ömüş kafa bi tarafta bol bi tarafta tiksint geldi artık

bizde örümcekler var. bid girimsi böcek çikti.. uçan karincalar vardi nafalin koydum gittiler hemen:)
örümceklerde kaçmaya başladi nafalinden
Nafalin alin koyun iyi olur

bizde örümcekler var. bid girimsi böcek çikti.. uçan karincalar vardi nafalin koydum gittiler hemen:)
örümceklerde kaçmaya başladi nafalinden
Nafalin alin koyun iyi olur
naftaliin hemde mis gibi kokar sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…