o gün ilaçladılar içinden koca koca hamam böcekleri çıktıÇevrenizde yani binanın çevresinde park bahçe kaldırım vb yerler için belediyeden yardım isteyin. Özel mülke girmeyen yerleri öyle güzel ilaçlıyorlar ki fare böcek vs için sizde içeriyi tekrar ilaçlayın bu şekilde en az altı ay idare ediyor. Mümkün olduğunca ilaçladıktan sonra bir iki gün eve girmeyin kapalı kalsın sonra detaylı bir temizlikle rahatsınız. Tabi yine tabletler vs koyun ne olur ne olmaz. Bizde çok çektik ancak bu şekilde rahatladık yalnız dediğim gibi 6 ay hatta 3 ayda bir bu işlemi tekrarlamak gerekiyor
işe yarıyor mu :)marketten böcekler için kutu gibi şeyler almıştık her odaya 2-3 kutu koyduk hiç kalmadı isterseniz bi onu da deneyin
Evim hayvanat bahçesi gibi güvercinler kuşlar balıklar ve tabi hamam böcekleriiiğrenç hamam böceklerii gece rüyama giriyorlar üstümde yürüyorlar rüyamda evimi 2 kere ilaçlattım hala kurtulamadım .ne olur yardım edin nasıl kıurtulucam bu böcüklerdennnnnnnnnn
işe yarıyor mu :)
apartman cnm 2 defa ilaçlattım dahada çıldırdılareviniz müstakil mi?
değilse bir tek sizin ilaçlatmanız yetmez
binanın ve diğer dairelerin de 1 seferde ilaçlanması lazım, hem de yanlış bilmiyorsam biraz ara ile 2 kere
cnm özelden msj atar mısın ismini yasakcanım babamın ve amcamın evinde vardı hep öyle kurtulduk yeni evlendiğimde kendi evimde de gördüm yine onlardan aldım marka adı vermem yasak değilse eğer söyleyeyim ?
bende öyle bitlendim sankiAyy nezaman bdvde böcekli konu açılsa kaşınmam tutuyorevde olmayan böcek görüyorum
cnm bir bakıyorum ömüş kafa bi tarafta bol bi tarafta tiksint geldi artıkiǧrenç demeseydiniz iyiydi
genelde gider sorunundan oluşuyor böcekler. gider tesisatinizi kontrol ettirin
naftaliin hemde mis gibi kokar sağol cnmbizde örümcekler var. bid girimsi böcek çikti.. uçan karincalar vardi nafalin koydum gittiler hemen:)
örümceklerde kaçmaya başladi nafalinden
Nafalin alin koyun iyi olur
Örümcekler karincalar sevmiyornaftaliin hemde mis gibi kokar sağol cnm
raiddd :) ilaç işe yaramadı bunlar yarar inş.Raid böcek evi bana göre evin erzak ihtiyacından daha gerekli
gözlerime girecek artık hamam böcekleri düşünÖrümcekler karincalar sevmiyorKAÇİYOR BENDE ÇOK SEVİYORUM KOKUSUNU AMA İŞE YARİYOR DENE .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?