• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böcek

Zlha123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
9
2
1
33
Arkadaşlar merhaba
Benim evimde böyle böcek var kime sorduysam bilemediler konu hakkında bilgisi olan var mi şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG-20201227-WA0002.webp
    IMG-20201227-WA0002.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 434
Un böceğiymiş canım

Eklentiler

• Screenshot_20201227-161044_Google.webp
    Screenshot_20201227-161044_Google.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 290
Tüp ya da şırınga şeklindeki ilaçlardan alın bence nokta nokta her yere sürün

Arkadaşlar merhaba
Benim evimde böyle böcek var kime sorduysam bilemediler konu hakkında bilgisi olan var mi şimdiden teşekkürler
Kırma biti bu un makarna tahil vs urunleri kuru serin yerde sakla agzi kapali olacak sekilde. Bu haserenin girecegi balkon pencere vs yerleri ilacla yada pencere teli taktir. Internetten yada ilac bayisinde kirma biti ilacı al mutlaka.
Ben genel olarak bu gibi haserelere karsi sirkeli karbonatli suyla yerleri siliyorum bu da altın bilgi olarak dursun burda. 😊

Kırma biti bu un makarna tahil vs urunleri kuru serin yerde sakla agzi kapali olacak sekilde. Bu haserenin girecegi balkon pencere vs yerleri ilacla yada pencere teli taktir. Internetten yada ilac bayisinde kirma biti ilacı al mutlaka.
Ben genel olarak bu gibi haserelere karsi sirkeli karbonatli suyla yerleri siliyorum bu da altın bilgi olarak dursun burda. 😊
Çok teşekkürler🙏😊

ALman hamam böveğinin yavrusu gibi. Bir ara benim eve de dadanmışlardı.
Tüm evi ilaçlattığım halde tamamen yok olmadılar, bende taşınmıştım.

Back
X