Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki una mo geliyorlar ki yoksa içinde mo üreme yapiyorlarUn böceğiymiş canım
Bilmiyorum kiPeki una mo geliyorlar ki yoksa içinde mo üreme yapiyorlar
Kırma biti bu un makarna tahil vs urunleri kuru serin yerde sakla agzi kapali olacak sekilde. Bu haserenin girecegi balkon pencere vs yerleri ilacla yada pencere teli taktir. Internetten yada ilac bayisinde kirma biti ilacı al mutlaka.Arkadaşlar merhaba
Benim evimde böyle böcek var kime sorduysam bilemediler konu hakkında bilgisi olan var mi şimdiden teşekkürler
Hasereler ureme noktası ortadan kalkmadan bitmez.Eve kedi al siler süpürür iki gündegecmiş olsun
Çok teşekkürlerKırma biti bu un makarna tahil vs urunleri kuru serin yerde sakla agzi kapali olacak sekilde. Bu haserenin girecegi balkon pencere vs yerleri ilacla yada pencere teli taktir. Internetten yada ilac bayisinde kirma biti ilacı al mutlaka.
Ben genel olarak bu gibi haserelere karsi sirkeli karbonatli suyla yerleri siliyorum bu da altın bilgi olarak dursun burda.![]()
Anladım çok teşekkürle en azından bilgi sahibi oldumBilmiyorum kiBen merak edip görsellere bakmştm
Un olan dolabını temizledm bakalım inşallah bir daha olmaz ilaç alicamHasereler ureme noktası ortadan kalkmadan bitmez.
Alicam en iyisi ilaçTüp ya da şırınga şeklindeki ilaçlardan alın bence nokta nokta her yere sürün
Una baktiniz mi var miydiUn olan dolabını temizledm bakalım inşallah bir daha olmaz ilaç alicam![]()
Unda yokUna baktiniz mi var miydi