Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 20 gün önce nedeni ni bilmediğim şekilde bacağım şisti ve yara oldu bir böceğin ısırdığından şüpheleniyorum gittikçe ağrısı şiddetleniyor başına böyle bir olay geçen varmı bu yaraya ne iyi gelir
İki defa acile 2 defada enfeksiyon hastalıkları uzmanı na gittim antibiyotik ve dezenfektan yazdı yarın yine gidicem ama ağrılarım şiddetleniyor siyah olan alan büyüyor
Merhaba aynı şekilde bende bunu yaşadım. Crp değerlerim yüksekti, antibiyotik ve merhem verdiler. Bugün dahiliye ye gittim, damarlarda bir sorun olabilir ultrason çekelim dedi. Sizen nasıl geçti mi?
Merhaba arkadaşlar 20 gün önce nedeni ni bilmediğim şekilde bacağım şisti ve yara oldu bir böceğin ısırdığından şüpheleniyorum gittikçe ağrısı şiddetleniyor başına böyle bir olay geçen varmı bu yaraya ne iyi gelir
Merhaba aynı şekilde bende bunu yaşadım. Crp değerlerim yüksekti, antibiyotik ve merhem verdiler. Bugün dahiliye ye gittim, damarlarda bir sorun olabilir ultrason çekelim dedi. Sizen nasıl geçti mi?