• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbreklerimde taş mi var kum mu ?

zehra kayams

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
38
-4
1
26
Arkadaslar ben 8haft gebeyim cok siddetli karin agrim sancim var doktor idrar tshlili idrar kulturu ve hemogram istedi bana kum.dokuyorsun dedi ama taş olsaydi bunuda gorebilirmiydi?? Yani bobrekte taş varsa idrar tahlilleriylemi ortays cikiyor

Arkadaslar ben 8haft gebeyim cok siddetli karin agrim sancim var doktor idrar tshlili idrar kulturu ve hemogram istedi bana kum.dokuyorsun dedi ama taş olsaydi bunuda gorebilirmiydi?? Yani bobrekte taş varsa idrar tahlilleriylemi ortays cikiyor
Böbrek taşı için röntgen ultrason bakıyorlar ama misal benimki ikisindede görünmedi tomografide göründü. Ama böbrek ağrısı karında olmaz böbrekte olur. Sizinki kum olması yüksek ihtimal karnınız ağrıyorsa

Benim tomografide çıktı ama gebeymişsiniz çektiremezsiniz.
Böbrek taşı sağ, ya da solda ağrı yapar , mide bulantısı olur . Ve ağrı çok şiddetlidir .

Böbrek taşı için röntgen ultrason bakıyorlar ama misal benimki ikisindede görünmedi tomografide göründü. Ama böbrek ağrısı karında olmaz böbrekte olur. Sizinki kum olması yüksek ihtimal karnınız ağrıyorsa
Evet benmde karnm agrio nazen alt kaskklarim agrio demin geldim acile idrarda enfeksionda cikti antbyotik yazdi inşallah gecer ya

Back