çok geçmiş olsun..üşütüyor olabilirisn.gece belin açıkta kalıyor olabilir.malum yaz ya ince şeyler giyiyoruz.belimiz de açlıyor geceleri.
benim de böbreklerim genellikle sabaha doğru agrıyor.haifi bir ağrı.sanki böbreklerim büzülüp tekrar açlıyormuş gibi oluyor (nasıl tarif edeceğimi bilemdim :))
ben de üşütüyor olabilirim,gün boyunca ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum,çünkü çok sıcak
gece de belim açlıyor olabilir.bu nedenle yatarken belime birşeyler sarıp yatıyorum.1 hafta deneyeceğim geçmezse doktora gideceğim.
cnm ayaklarına çorap giy ya da terliksiz basma yerlere atlet giy yaz dahi olsa..! bol su iç fazla yeşillik yeme. hala ağrın devam ederse dr git 1 tane dr gitme 2 3 dr git kan tahlili yaptır ultrasona gir taş ya da kum olabilir aksatma lütfen dikkat et geçmiş olsun
saol canim. sana da geçmis olsun. evet büyük ihtimal üsütüyorum. Burda havalar bozdu ya yine de ince giyiyorum :). O büzülme hissi bende de var, bide agri arkadan öne de geçiyor. Aksilik ya bizim kendi ev doktorumuz tatile çikti, diger doktorlarada güvenemiyorum ama agrilar daha da çogalirsa gidecem.
Belini sarmanin faydasi oldumu geçtigimiz günlerde??
Saol canim. Sabahlari ise gittigim için genelde ince çoraplardan giyiyorum, eve gelincede biraz kalinlardan :). Suyu gün boyu içiyorum ama mesela bazen böyle çok mesgul oldugumda hiç agrim olmuyor, biraz dinleneyim derken agri basliyor, önce arka tarafta daha sonra ön tarafa geçiyor. Bu haftayida bitireyim haftaya mutlaka randevu alacagim.
canım böbrek ağrısı sırta vurur sırttada ağrı olur ama safra kesesinde de sorun olabilir çünkü safra kesesi hem sırta hem mideye vuruyor umarım birşeyi yoktur ayaklarını sıkı sıkı giysin çok küçük daha kıyamam
arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun. bi sorum olacak yegenim14 yasinda malesef bugunlerde surekli rahatsiz doktora falan gitti ama henuz bi cevap olmadigi gibi ilacta yok.agri kesicilerle idare ediyo kiz bi bobreklerim bi midem bide sirtim deyip basliyor aglamayamafoldumben sasirdik ne yapacagimizi sorum su bobrek agrisi olunca sizinde sirtiniz falan agriyormu yoksa sadece bobreklermi?
saol canim sanada gecmis olsun.anlattigi kadariyla bi bobreklerim bi sirtim bi midemeagri giriyor diyor ayrica bulantisi oluyor kusma olmuyor hafif bi bulantiymis.sancilari bazen bir iki dakika bazen yarim saat bazende saatlerce gecmiyor sendede boylemi.idrar testi yapilmis normal demis doktor eger bobreklerse idrar testinde gorulmezmi
canım belki birazcık psikolojik olarakta ağrın olabilir çünkü yoğunken aklına gelmiyor ama oturduğumuz zaman hemen kendimizi inceleriz ya nerem ağrıyor nerem de ne var gibi belki ondanda ağrın oluyor olabilir umarım bişi çıkmazz gecikmeden git cnm erken teşhis herşeyde çok önemli
evet bendede bulantı vardı kusma yoktu idrar tahlilinde kanama çıktı zaten taş ağrısı ara ara vurur geçer gibi olur bişeyim yok dersin ama 2 dakka sonra sancıdan kıvranırsın yani taş hareket ettikçe ağrı yapar ama tabi bilinmez taşta olmaya bilir.bazen taş idrarda çıkmaya biliyor ultrasona aldımıkii doktor bunun tanısına vardılar..bende röntgen ve ultrasonda gözüktü.
saol canim. sana da geçmis olsun. evet büyük ihtimal üsütüyorum. Burda havalar bozdu ya yine de ince giyiyorum :). O büzülme hissi bende de var, bide agri arkadan öne de geçiyor. Aksilik ya bizim kendi ev doktorumuz tatile çikti, diger doktorlarada güvenemiyorum ama agrilar daha da çogalirsa gidecem.
Belini sarmanin faydasi oldumu geçtigimiz günlerde??