Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları böbrek taşımm

niyaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
61
0
16
Ankara
slm,geçen sene çift böbreğimden taş düşürdüm, sporcu olmama ve günde 2.5 litre su içmeme ramen,doktor vücudun daha fazla su istiyor,daha çok içmelisin dedi,bikaç günde bol su ve hareketle düşürdüm,, bu sabah ağrıyla uyandım ikibüklüm oturuyorum şuan.. sağ böbreğim,sanırım yine taşımm geldi... bu arada babamda senelerdir her sene 1-2 tane taş düşürür,onunki daha ağır,ben sadece kıvranıyorum ağrıdan... limon tuzu aldım yuttum 1 çay kaşıgı.. öğleden sonra doktora gidicem ama çok ağrım war,şuan ne yapabilirim..toparlanamıyorum 2 yaşında bir oğlum war onunla ilgilenmem lazım ... eşim izin alcak öğleden sonra..aa şuan çıldırmak üzereyim ağrıdan..

Geçmiş olsun canım.. Fena bir ağrı, iğrenç bir duygu. Benim dün akşamüstü ağrımaya başladı gece kıvranarak devam ettim ve dayanamadım artık eşim doktora götürdü 2gibi.. Şu saat oldu yeni geldik hastaneden. Ağrı bi yanda ağrım bir yanda bittim resmen.. Şuanda azaldı ama daha yeni başladık biliyorum. Çok korkuyorum fena ağrı yapıyo çünkü bazen bir anda.. Bol su iç ve zıpla dedi doktor öyle yapıcam artık..

Ağrı hemen geçmiyo malesef bende fena kıvrandım serum verdiler öyle biraz azaldı.. Azaldı diyorum çünkü geçmiyo

arkadaşlar böbrek tasımı 1 haftadır düşürmeye uğraşıyorum, ama düşmedi. maydanoz suyu, avakado yapragı suyu ne varsa içiyorum ama..bu hastalığı yasayan deneyimli biri bana öneride bulunabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…