Böbrek taşı yardimmm

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
361
53
Bir kac gündür vajinamin ucunda agri vardi. Idrarim var gibi ama yapamiyordum. Bugün daha da ağırlaştı. Uzerine kusma da eklenince hemen acile gittik. Acilde enfeksiyon ve tas olduğunu söyledi. Hangi büyüklükte ve nerede olduğuna bakmadilar. Üroloji ye gitmemi önerdi. Fakat bu aralar hastaneye gidecek zamanım yok. Büyük ihtimal tas kanala düştü. Vajinam ve kasiklarim agriyor. Böbrek taşı geçirenler düşürmek için neler yapıyorsun. Önerileriniz neler. Lutfen yardimmmmmm

Ben dusurdum ama bu cok agrili bir surec. Acilde hicbir agri kesici agrimi gecirmeyince doktor en son morfin vurdurdu. Agridan ellerim, çenem kasildi konusamadim. Insallah sizin oyle bir durumunuz olmaz. Bence hemen gitmelisiniz urologa. Cunku antibiyotik ve bu sureci rahat geçirmeniz icin ilaclar veriyor. Sonraki donemi ilaclarla atlattim. Ancak dogum sancısı dahi cekmis biri olarak boyle bir agri hic yasamadim hayatimda. Arka bosluk kisimlariniz agriyor mu? Once kasiklarda baslayip sonra bele döndü bende ağrı. Onun haricinde doktor 3 litre su icmemi, sicak kuvette oturmami ve ip atlamami onermisti. Alkol kullaniyor musunuz bilmiyorum ama bira da iyi geliyormuş. Bir de bir baligin kafasindaki bir kemik de iyi geliyor satılıyor internette bir arastirin isterseniz.

Ben hamileyken düşürdüm ve öleceğimi sandım o nasıl sancıydı öyleee yoğurt suyu limonata bolca su ve yürüyüşle attım.. Zaten ne oturabiliyorsun ne uzanabiliyorsun ne ayakta durabiliyorsun.. Allah düşmanımın başına vermesin.. Çok geçmiş olsun

O beldeki sancı iiinanılmazdı ya hatırlayınca tüylerim diken diken oldu..

Daha önce de bobrek tasi oldu. Ameliyatla alindi. Fakat daha kötü oldu. Doktoruna dusemedim. 10 gunde 3 ameliyat yapti. 3.de canli canli idrardan. Allah o doktora kimseyi dusurmesun. Simdide doktorlardan korkuyorum . Kendi cabamla dusurmek istiyorum

Bence hiç oyle dusunmeyin her doktor bir degil en azindan antibiyotik, antiseptik filan yazar. Hangi sehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…