benim de idrar yolları enfeksiyonu çıktı....senağlamasenağlama yazılanların hepsini okudum....taş olup olmadığını bilmiyorum..çünkü şu ana kadar böbreklerimle ilgili bir sorunum veya taş durumu hiç olmamıştı...doktor sadece idrar yolları enfeksiyonu olduğunu söyledi....taş olmayıp sadece benim gibi enfeksiyonu olan arkadaşlarımın bana yardımcı olabilecek yorumlarını bekliyorum....bu arada doktorun yazdığı ilaçları kullanıyorum.....
öncelikle cevabın ve ilgin için teşekkür ediyorum canım...
doktorun bana söylediği aynen şu:idrar yolu enfeksiyonu.....başka birşey bilmiyorum...bu hastalık hakkında hiçbir bilgim de yok...endişeliyim,gelecek için korkuyorum...burada yazdıklarınızı okuyunca iyice gerildim....
şimdi ilaçlarımı kullanıyorum...ilerisi için neler yapmam gerekir canım?...
:1shok: gelecek için endişelimisinkaydirigubbakcemile3
yok be ayşecim korkma endişe edecek hiç birşeyin yoklmaz:
ilaçlarını düzenli kullan hijyen kurallarına sıkıca bağlan sonra bak keyfinezemuszemus
idrar yolları ile ilgili problemli arkadaşların yazdıklarını okudum ve endişem arttı...yani arkadaşlar 4-5 yıl hastalıkla mücadelelerinden bahsetmişler...demek ki hemen atlatılabilecek bir hastalık değil....çok iyimsersin bitanem yaaa..keşke dediğin gibi olsa....ve umarım dediğin gibi olur.....hijyen kurallarına çok dikkat ediyorum....ilaçlarımı da düzenli alıyorum canım...bu hastalık kalıcı mı?...yani tam olarak tedavisi yok mu?....senağlamasenağlama
peki bitanecim....elimden geleni yaparım...ilgin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum canım arkadaşım....
:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?