Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları bobrek tasi ve bobrekte genisleme

nzlylcnn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
249
36
298
32
Kizlaaaar selam araniza yeni katildim sizinle sorunumu paylasicam cunku korkuyorum. 22 yasindayim bundan bi ay once devlet hastanesinde agri nedeniyle muayene oldum 1.5 cm buyuklugunde tas cikti ayrica bobrekte genisleme genislemeyi onemsemediler. Ben de ozel hastaneye gozukeyim dedim doktor beni cok korkuttu yok bobregin sismis de mi tas olusmus yok tas mi sisirmis bunun icin tomografi istedi eger bobrekte kendiliginden bi sisme varsa tastan.sonra tekrr bi hortum takicakmis baya korkutru ya. Benim gbi sorun yasayan var mi? Bi de baya yuklu bi fatura cikardi. Para tuzagi da olabilir diye dusundum kapali ameliyat olmalisin diyo sizce ne yapmaliyim??

canım bende geçtiğimiz pazartesi günü aynı şikayetlerle doktora gittim bana da genişleme var dediler. taş ve idrar yolunda enfeksiyon görüldü. cumartesi günü ilaçlı röntgene gireceğim orada detaylı olarak taş tam olarak nerede idrar yolunda kendiliğinden düşebilecek durumdamı yoksa müdahalemi edilmeli karar verecek. yani doktorunuz normal bir yol izlemiş. geçmiş olsun

selam =) gecmıs olsun... oncelıkle benımde tam 2 cm lık sol bobregımdekı tas bobregımı tıkamış ve sısme yapmış.. renklı utrason cektırdım... o bıle olay devlet hastanesınde bağırsağım boşalmadı haftaya gel diyerek yolladılar bende o sınırle ozel hastanede yaptırdım.. ozel hastane dırek amelıyat dedı ve günlerce uyuyamadım hatta ağladım.. ege unıversıtesıne prof. Ceyhun beye gıttım.. tas kırdırmada son sınır 2 cm mıs cok sanslıyım=) ılk seansım bıttı 10 gun once... tas kırdırmada ayrı bır stresmıs ogrendım .. tasım kırıldı 2 ye ayrıldı ... gerı kalan kumu doktum sımdı carsamba ıkıncı seansım olacak( korkuyorum) 2 tası kıracaklar kı kanaldan rahat atabıleyım.....

sıze sıddetle tavsıyem lütfen ama lütfen mutlaka ıyı bır araştırma hastanesınde prof a gozukmenız... sızı en uygun sekılde yonlendırıyor. dusunsenıze amelıyat olucam derken suan tasım kırıldı ve doğal yolla atıcam.. (annemın deyısıyle amelıyatla yarım olmadan atacagım ) tekrar cok gecmıs olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…