Böbrek taşı sancısına çare bilen varmı

aktarlarda mısır püskülü denilen bişey var onu kaynatıp suyunu içiyorsunuz çok iyi geliyormuş

ya bende bir aydır şu böbrek taşıyla uğraşıyorum. on gün yatak döşek yatırdı bu taş beni böbreğimde iltihaplanma yapmış ateş bulantı kusma... şimdi ayaktayım ama zaman zaman tekrarlıyor. nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. tuvalette kıvrandığım zmaanlar purinol die bi ilaç var suda eriyenden ondan içiyorum bi de ağrı kesici. yoğurt suyunuda denedim. bide mısır püskülü sayesinde düşüren arkadaşlarım var onuda denicem inşallah düşürürüm. herkese acil şifalar..

kızlar eşim 15 gün çekti bu sancıları çok zormuş damdan düşmek lazım halden anlamak için neyse arkadaşları GİLABURU diye bir meyvenin suyunu tavsiye etmişler marketlerde satılıyo netten de bakabilirsiniz bir gün sonra taşı düştü inşeaallah faydasını görürsünüz

arkadaşlar avakado ağacının yaprağını kaynatıp çay gibi için taşı düşürüyor denenmiştir

selam arkadaşlar bende 10 gündür çekiyorun taş sancısını,iki günün biri acilde serom taka ılıyor,damarlarımda yer kalmadı.Bzende kolarımda yer olmayınca,volteren,buskopan,novalgin,emedur birde ismini hatırlayamadığım bir iğneyi kalçadan vurup gönderiyor.sancım biraz duruyo sonra yine başlıyor ,bazen sancım öyle fazlalaşıyorki dayanamıyorum.Günde 4 litre su içiyorum ,üç tane buskopan ve ağrı kesiciler içiyorum ama geçmiyo

kızlar birhaftadır bendede böbbrek taşı çıktı acile gittim ilaç verd i doktor kullanıyom7günlük antibiyotik geçmezse endoskopi dedi endoskopi nerden bakılıyo midedenmi makattanmı makattan ie duydumda kimilerinden bilen varmı

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun başka bir bölüme yazmıştım ama tekrar yazıyım benim eşimdede vardı böbrek taşı biz düşürdük denemediğimiz bir şey kalmadı gece yarıları çok koşturduk acile ama sonunda kurtulduk
bildiğiniz köy nişastası hazır nişasta olmuycak ama unutmayın
1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı nişasta koyup karıştırıp için
bunu günde 3 kere tekrarlayın 3 gün devam edin
inanın 4. gün taş parçalanıp küçük parçalar halinde düşücek
sancıda yapmıyo fazla bir deneyin kime söylediysem hepsi düşürdü
inşallah sizde kurtulursunuz bu sıkıntıdan
geçmiş olsun arkadaşlara.s.a.s.

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun başka bir bölüme yazmıştım ama tekrar yazıyım benim eşimdede vardı böbrek taşı biz düşürdük denemediğimiz bir şey kalmadı gece yarıları çok koşturduk acile ama sonunda kurtulduk

köy nısastasını nereden bulacas :KK43: bende dun acıllık oldum ne fena bı sancı yaa resmen carsafları yırtacaktım..2 serum 1 dıyazem vurdular banamısın demedı sımdı sabah kendıme geldım bıraz ama heran baslar dıye korkuyorum :KK43: dun eşkine balıgının tasını buldum 4 tane nasıl kullanacagını bılmıyorum kullanıp faydasını goren bırılerı varsa ayrdımcı olurlar mı :KK43:(

ALLAH kımseye bobrek agrısı vermesın..herkese gecmıs olsun:çok üzgünüm:

bende de var taş düşmüyor bugünlerde açımaya başladı yazılanları okuyınca korkmaya başladım
köy nişastası ne oluyor
6şişe gilaburnu içtim faydası olmadı
eşkina balığını nerden bulcam bilmiyorum balıkçılarda yok
birde nişasta denesek ama köy nişastası nasıl oluyorki?
başka önerisi olan varmı

GıLABURU ve EŞKıNA BALIĞInı duydum ben de.bu balık sadece saroz körfezinde çıkıyormuş.
çok geçmiş olsun.

Eskina balığından güzel sonuçlar alan çokmuş.Bende bugünlerde onu araştırıyorum.Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.Bursada bi balıkçıda varmış.Ama bazıları bunu sadece kazanç sağlamak için yapıyor olabilir ?Bilmiyorum ki:KK43:neye inanacağımızı şaşırdık.Ama çok su için demeklede olmuyor ki...Doktorların tek söylediği bol bol su için...

Yaklaşık 1 senedir doktorada gitmedim,ağrım falan yok ama biliyorum böbreğimde taşlar var.Bu taşlardan yana o kadar kötü şeyler söyleyip ,insanı korkutanlar varki.Kimi böbreği çürütür diyor kimi başka bişi.Bi korku saldılar içime ki... :KK43:

Allah herkese sağlık versin.

Merhaba Arkadaşlar böbrek taşı rahatsızlıkları için son zamanda çok güzel birşey keşfettim. Daha öncede bazı arkadaşlar adını vermiş ama ben size burada nasıl olduğunu anlatacağım.
Arkadaşlar bu mucizevi bitki GİLABURU nasılmı. Bu meyvenin yapısı bazlara çok iyi etki eden bir asit. Şöyleki Kimya dersi alanlar bilir bir asit ile bir baz yan yana geldiğinde nötürleşir. Böbrek rahatsızlıklarını oluşturan taşların büyük bir kısmı Calsiyum yapılı bir tuz. Bu gilaburu bitkisinin suyunu içtikten sonra bu su böbreklerden geçerken Calsiyum yapılı taşı aşındırmaya başlıyor bir müddet sonrada aşındırıp idrar kanalınıza gönderiyor.

Öğrendiğim kadarıyla bu bitkinin tanelerini yiyip veya suyunu sıktıktan sonra bir miktar (300 - 500 ML) içip beklemeliyiz (5 dakika ) ardından bol bol su içecekmişiz ki çözünen taş hızlıca su tarafından kanala gönderilsin ve bizde ondan kurtulalım.

Gilaburu bitkisini Kayseriden veya internetteki herhangi bir siteden elde edebilirsiniz. İlk çıkan örnek site Sipariş Ver - Gilaburu Satış kolay gelsin herkese acil şifalar diliyorum.

Arkadaslar en etkili çözüm nedir ? Kullanan memnun kalanlar bilgilendirirse sevinirim
..sabahtan beri kıvranmaktan canim çıktı ...:KK43:(((

Arkadaşlar gano excel firmasına ait ürünlere ulaşın sağlık ve tarım bakanlığı onayı olan ürünleri kullanarak böbrek taşlarınızdan kurtulun

ciddimisin canım bende böbrek hastasıyım taş dışındada hastalıklarım var böbreğimde:KK14::KK14::KK14: nişasta derken ne nişastası canım yardımcı ollurmusun düşürmem lazım yoksa ikii böbrektende olcam köy nişastası ne demek ne farkı var yardımcı olurmusun:KK43:

Mucize Mantarının Boşaltım Sistemine Etkileri:
BÖBREKLER:
Böbrekler sodyum, potasyum gibi kimyasalların vücuttaki dengesini sağlar; kanı süzer ve sabit
asiditede (PH) kalmasını sağlar. Kırmızı Reishi böbreğin bu düzenleyici fonksiyonlarında yardımcıdır.
PROSTAT HASTALIĞI:
Erkeklerde yaş ilerledikçe prostatta normal olarak bir büyüme olmaktadır.Bu da normal idrar akışında
azalmaya, gece sık tuvalete çıkmaya ve başka problemlere neden olabilir.Ayrıca ileri yaşlarda prostat
kanseri riski de artmaktadır. Her iki durumda da Prostat Specific Antigen (PSA) seviyesi artmaktadır.
Kırmızı Reishi kullanımı PSA seviyelerinde belirgin düşüşlere neden olur (bu etki en az bir aylık
kullanım sonucunda görülebilir).

gano excel ürünlerinden çay ve kapsülünden kullandıktan sonra böyle bir sorunum kalmadı. şuan güveniyor ve satışını yapıyorum. sağlık bakanlığından onaylı..:nazar:

Canim baya gecmis ustunden ama tasin boyutu ne kadardi ?

X