Böbrek taşı sancısına çare bilen varmı

nilser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
58
1
43
arkadaşlar börek taşı sancısını nasıl dindirebiliri veya taşı nasıl dökebiliriz bilen varmı

eşimde bu konudan muzdarıp .. kendine dikkat etmediği için hersene sıkıntılı 1 ay geçirip döküverir .. gelabera (ismini yanlış yazmış olabilirm.)şurubu var. markettlerde oluyoo. for youda bulabilirsin.onu kullanabilirsin. dökerken işe yarıyor. bide çok sancı olunca voltren diye bir iğne var onu yaptır. kas gevşetici .. dağteke köyündeki kaynak suyu taş ve kum dökümü için ii diyorlar devamlı ordan alıp o suyu içmen lazım.. parayla satılmıyoo gidip kendin doldurcan.

maydanoz çayı iyi geliyor.idrar söktürücü olduğu için idrarla birlikte kum döküyor..geçmiş olsun acil şifalar.

geçmiş olsun,biz bu işin ustası olduk artık, sancın başladığında sıcak küvete oturursan idrar kanalları açılıyor ve bol su ile beraber voltaren hapı iyi geliyor.Ayrıca altın otunu kaynatıp içmek iyi geliyormuş diye duydum.

çok sağolun kızlar ya valla öldük bu taş sancısından oooo cum o suyu içemedi annem çok acıymış diye ama o şurubu bi bulalım bakalım inşallah iyi gelir volterende vurdurduk ama o da geçici çözüm şurubu bi deneyelim bide maydanoz çayını sağolun valla allah her derde şifa versin

eşimde bu konudan muzdarıp .. kendine dikkat etmediği için hersene sıkıntılı 1 ay geçirip döküverir .. gelabera (ismini yanlış yazmış olabilirm.)şurubu var. markettlerde oluyoo. for youda bulabilirsin.onu kullanabilirsin. dökerken işe yarıyor. bide çok sancı olunca voltren diye bir iğne var onu yaptır. kas gevşetici .. dağteke köyündeki kaynak suyu taş ve kum dökümü için ii diyorlar devamlı ordan alıp o suyu içmen lazım.. parayla satılmıyoo gidip kendin doldurcan.

Merhaba dağteke köyü nerede acaba? benim eşimde bu konudan muzdarip o da bir sürü voltaren iğne oluyor. ama bu dağteke köyünün yerini öğrenirsek bizde gider alırız belki şifa buluruz.

slm.ben 1yil once neler cektim bu tastan anlatayim.sancidan surekli idrardan dolayi wcden cikmiyodum saatlerce oturuyodum ve agliyodum.dr banada verdi voltaren diye ilac ama faydasi olmadi.geceleri wc ye cikamayacak kadar sanci cekiyodum artik yanima legen alip yatiyodum :)(allah kimsenin basina vermesin bu tasi)sonra baska 1dr bana suya atilip icilen cok pis tadi olan 1ilc verdi sabah ogle aksam iceceksin dedi(cok uzgunum adi aklimda degil)ve parmak uclarinda ziplicaksin dedi 4gun yaptim.tas dustu sesini duydum tikkk hayret ettim insanin vucudunda bu tas nasil olusmus yaaa..bildigimiz yerdeki tas valla........

EŞKİNE diye bir balık cinsi var.bu balığın kafasından 2 tane taş çıkıyor.bu taşları alıp vanda kırıyorsunve yarım çay bardağı limon suyu ile karıştırıyorsunçkarışımı akşam hazırlıyorsun ve sabaha kadar bir kaç kere karıştırıyorsun.sabah aç karına içilecek ve öğleye kadar sadece bolca su içilecek.buda taşı düşürüyormuş.geçmiş olsun arkadaşlar.

EŞKİNE diye bir balık cinsi var.bu balığın kafasından 2 tane taş çıkıyor.bu taşları alıp vanda kırıyorsunve yarım çay bardağı limon suyu ile karıştırıyorsunçkarışımı akşam hazırlıyorsun ve sabaha kadar bir kaç kere karıştırıyorsun.sabah aç karına içilecek ve öğleye kadar sadece bolca su içilecek.buda taşı düşürüyormuş.geçmiş olsun arkadaşlar.

evet emcan.benim eşimde taştan çokçekti ve en son bu yöntemle kurtulduk Allah'ın izniyle...2 sene önce acıbademin doktorları ameliyat olmazsan geçmez demişlerdi ama 2 yıldır tık yok çok şükür.daha önce her sene bu hengameyi yaşardık...
kesinlikle bu balığı deneyin arkadaşlar...

bencede arkadaşlar denesinler.yanlız taş düşürmeye başlayınca ağrı oldu diye hastaneyegidip ağrı kesici yaptırmasınlar.Annemin taş mesaneye kadar indiği halde dayanamayıp iğne yaptırdı.düşüremedi.
konickcim eşinede geçmiş olsun.umarım birdaha olmaz.

emcan sağol canım ya daha önce hiç duymamıştım ve benim babam balık avlar bi araştırayım bakalım inşallah şifamız olur sağolasın

bencede arkadaşlar denesinler.yanlız taş düşürmeye başlayınca ağrı oldu diye hastaneyegidip ağrı kesici yaptırmasınlar.Annemin taş mesaneye kadar indiği halde dayanamayıp iğne yaptırdı.düşüremedi.
konickcim eşinede geçmiş olsun.umarım birdaha olmaz.

saol canıma.s.

ALLAH ŞİFALAR VERSİN ÇOK FENA DIR BÖBREK AĞRISI
YOĞURDUN ÇIKAN SU İYİ GELİYOR BEN SÜREKLİ İÇERİM VE FAYDASINIDA GÖRDÜM

Merhaba dağteke köyü nerede acaba? benim eşimde bu konudan muzdarip o da bir sürü voltaren iğne oluyor. ama bu dağteke köyünün yerini öğrenirsek bizde gider alırız belki şifa buluruz.

izmir civarında canım sana uzakta kalıyor..

bizimki hersene taş düşüyor acaba bunu hep yapmalımıyız yoksa bir kere yapsak bir daha sıkıntı yaşamazmıyız..

faydasını görenler birkaç sene rahatladıklarını söylütorlar canım.denemekte fayda var sanırım.

canım çok geçmiş olsun şuanda eşim acil serviste bebekten dolayı ben onunla gidemedim,gıda zehirlenmesinden şüphe ederek gitti ama taşmış daha öncede 2 kere düşürmüştü,ooooo nun yazdığı şurubun adı gilaboru kayseri ve civarında yetişen üzümü andıran kırmızı bi meyva eskiden kışın alınıp konserve yapılır günlük hayattada serinlemek adına içilirdi şimdi kullanım alanı aynı ancak marketlerde hazır bulabilirsiniz,tadı güzeldir ilave şeker katmanızda sakınca yoktur,taş sancısını kesmeyip sadece taşın vucuttan atımını hızlandırmaktadır istersen google den gilaboru yazıp bi araştır iyi geceler.

1.Mısır püskülü ve ayrık otunun kökü kaynatılıp içilecek.( Bunu bir doktor tavsiye etmiş hastasına)
2. Kiraz sapı kaynatılıp içilecek
3. Bizim buralarda uva denilen bir meyve ağacı var; onun yaprakları da kaynatılıp içilince oldukça iyi geliyormuş.
4. Maydanoz kaynatılıp suyu içilecek. Bunlar taşı düşürebilmek için uygulanan reçetelerdir. Kolay düşmesi için de tavuk haşladığımızda tavuk suyunun üzerinde biriken yağdan yarım çay bardağı kadar içilecekmiş.
Geçmiş olsun

X