• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobrek tasi idrarda kanama

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaslar idrarda kanama olup gecen bobreginde tasi olan varmi agrilariniz oluyormu tedaviler nasil

Kum döktüm acı eşiğim yüksek sadece çok az kıvrandırdı beni o kadar 1 hafta kadar ağrı çok olur derler odunda tek ilacı maydonoz suyu içiceksin kum dökmemde işe yaradı taş olayını bilemem canım çünkü büyüklüğü ne kadar ameliyata gerek olabilir falan
Kanama da oluyor adet kanaması gibi böbreklerin ağrır ve terlersin bende öyle olmuştu majezik de çok iyi gelmişti bana onura hatırlatmak isterim ama doktoruna danış sen yinede

Kum döktüm acı eşiğim yüksek sadece çok az kıvrandırdı beni o kadar 1 hafta kadar ağrı çok olur derler odunda tek ilacı maydonoz suyu içiceksin kum dökmemde işe yaradı taş olayını bilemem canım çünkü büyüklüğü ne kadar ameliyata gerek olabilir falan
Kanama da oluyor adet kanaması gibi böbreklerin ağrır ve terlersin bende öyle olmuştu majezik de çok iyi gelmişti bana onura hatırlatmak isterim ama doktoruna danış sen yinede
Gecmis olsun ultrasona girdim iltihap varmis birde sag tarafta bobrek buyumus neden olabilir acaba

Gecmis olsun ultrasona girdim iltihap varmis birde sag tarafta bobrek buyumus neden olabilir acaba

Bilmiyorum canım neden büyüdüğü hakkında bilgim yok çok teşekkür ederim 6 sene önce döktüm kum sanada çok geçmiş olsun

Arkadaslar idrarda kanama olup gecen bobreginde tasi olan varmi agrilariniz oluyormu tedaviler nasil
Ben ayda iki kere kum doktum. Kum kanali tikamis ve iltihaba sebep olmustu bu yuzden sag bobregim buyumhstu. Kum doktunten sonra bobrekte duzene girmisti. İki bobregimde tas oldugunu ogrendim. Hamileydim sezeryanla dogum yaptim sonrasinda taslar yok olmustu. Korkma. İllaki agrin olur ama geciyor. 🙂

Back