Böbrek taşı düşüreceğim:(

Tatlı elma yağına bende mi başlasam:)Ama benim1 senedir ağrım falan yok.Ama düşmediler biliyorum..)

Bu yağı içip azmayan taşları azdırırsam,ondan korkuyorum?

Bi öneriniz var mı:)

ben bugün girebolu içmeye başladım. 14 senedir kurtulamadığım bir taşım var. çok umutlu değilim aslında,belki senelerdir kurtulamadığım içindir bilmiyorum. lokman hekim hergün aç karına 1 bardak dedi.
bakalım...

selam arkadaşlar bende sizin gibi böbrek taşlarından muzdaripim ocak ayında bir tane kırmızı mercimek kadar siyah renkli taş düşürdüm ama ne sancıydı anlatamam doktor bana sol böbrekte 4 adet 3mm sag böbrekte 2 adet 3mm ve artı kristallerin oldugunnu söyledi bende sizler gibi korkuyla bekliyorum urocit-k içececegim bir sene birde desal ve buscopan verdi desal idrar söktürücü gün aşırı alınıyor buscpan agrı kesiyor uracit-k da bir daha oluşmasını engelleyormuş bu haplar doktor reçetesi ile doktor kontrolünde alınması gereken haplar her ay kontrole gidiyorum girabolu bende içtim tadı berbat ekşi çürümüş bir meyve posaasının suyu gibi yarısında şişeyi çöpe attım:KK43:ayaklarınızı sıcak tutun sancı başladıgında saf zeytinyagı için yarım çay bardagı buda düşmesini kolaylaştırıyor ama birde sevinçli bir haber vereyim size sag böbregimdeki bir taş düşmüş ben fark etmedim bile artık giraboludanmı düştü ilaçlardanmı bilemiyorum herkese acil şifalar dilerim

annemde bobrek tası varmıs buda soylenen elma yagı ve gırebolunu deneyecez ıns sıfa olur buraya yazarım hepınıze gecmıs olsun......

ben bugün girebolu içmeye başladım. 14 senedir kurtulamadığım bir taşım var. çok umutlu değilim aslında,belki senelerdir kurtulamadığım içindir bilmiyorum. lokman hekim hergün aç karına 1 bardak dedi.
bakalım...

annemde bobrek tası varmıs buda soylenen elma yagı ve gırebolunu deneyecez ıns sıfa olur buraya yazarım hepınıze gecmıs olsun......

kesinlikle öle yapıcam canım 1 hafta olsun gidicem ultrasona 2 cmlik taşı yok ederse bu bir mucizdr.3 gün oldu bugün ama ben direk aç karnına içemiyorum canım feci miğdemi yakıo ufak da olsa bişiler atıştırıyorum.

bugun gilaburu nektarı aldım.yarın sabah içmeye başlayacağım.daha önce kullananlar kaç günde sonuç aldınız acaba?aktar 1 ay içmem gerektiğini söyledi de...

Sonuçları yazar mısınız? İşe yaradı mı girebolu?

merhaba,
dün tahlil ve ultrason sonuçlarımı aldım.sağ böbreğimde 3.5 mm çapında taş çıktı.
şimdi onu düşürmem gerekiyormuş.Dr günde 2-2.5 litre su içmemi söyledi ve bir sürü ağrı kesici verdi.fakat taş düşürürken bu ağrı kesiciler yetmeyecek çok şiddetli ağrı olacak o zaman morfin türevi ağrı kesici gerekecek mutlaka acile gelmelisiniz dedi.
şu an çok korkuyorum.nette biraz araştırdım gerçekten de tarif edilemez bir ağrıya sebep oluyormuş. Bu arada bir de taşı yok eden bitkisel karışımlar olduğunu duydum. İçinizde böyle bir rahatsızlık geçiren ve bu bitkisel karışımın ne olduğunu bilen var mı acaba?
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
iyi yıllar diliyorum

gileburu mutlaka kullanmanızı tavseye ederım

Bendeki taş mesaneye yaklaşmış olarak görünüyor ultrasonda. Mesaneden çıkarken çok acıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

11mm sol böbreğin alt kısmında taş var napacagim yardim edin bilgisi olan varsa lütfen
Dr bu taşın böbreğin aşağı kısmında olduğunu ve düşmeyeceğini söyledi çok ağrı yaparsa kapalı ameliyat dedi bilen varsa taş erir mı ordan başka yere kayıp çıkar mı ameliyat olsam mı daha iyi yoksa bilmiyorum

11mm sol böbreğin alt kısmında taş var napacagim yardim edin bilgisi olan varsa lütfen
Dr bu taşın böbreğin aşağı kısmında olduğunu ve düşmeyeceğini söyledi çok ağrı yaparsa kapalı ameliyat dedi bilen varsa taş erir mı ordan başka yere kayıp çıkar mı ameliyat olsam mı daha iyi yoksa bilmiyorum
sizinki büyükmüş biraz
annem de dedem de dayım da çok çekti bundan, hala tekrarlar bazen
annem ılık bira içiyordu sonrasında feci acısı oluyordu ama azar azar döküyordu taşı

11 mm taş bilmiyorum düşer mi ama ameliyat olmak istemiyorsanız lazerle böbrek taşı kırma tedavisi var
doktorunuza sorun bence bunu

X