Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim kızımda varVar mi bebeginde bobrek reflusu olan?
Merhaba kacinci derecede var vur sizinkiEvet benim kızımda var
benim kızımda da anne karnında tespit edildi şuan 4 yaşında doğdundan beri antibiyotik kullanıyor 3. derece vur var. ama dün tekrar voiding yaptırdık doktor kapanmış artık kaçak yok dedi daha önce ameliyat olacak geçmez demişti şimdi nasıl olacak bilmiyorum ilacı da bıraktık bugünMerhaba kacinci derecede var vur sizinki
Kapanmasi ne guzel bnmkide 6 aylik suan hastanede yatiyorum iye gecirdi bnmkinin 5.derece vurbenim kızımda da anne karnında tespit edildi şuan 4 yaşında doğdundan beri antibiyotik kullanıyor 3. derece vur var. ama dün tekrar voiding yaptırdık doktor kapanmış artık kaçak yok dedi daha önce ameliyat olacak geçmez demişti şimdi nasıl olacak bilmiyorum ilacı da bıraktık bugün
5.derece yüksek sanırım ameliyat gerebilir benim kızımda 8 aylikken geçirdi çok kötü oldu 20 gün yattık o zaman ondan iki ay sonra sistoskopi yapıldı damarı da genişlemiş doktor ondan sonra geçirmedi çok şükür. dmsa ve mag3 yaptırmıştık böbreğinde %10 hasar varmış ama çalışma durumu iyiydi. bizde cift toplayici sistemde olduğu için ameliyatsiz geçmez demişti doktor. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ilacı da ilk defa bıraktıkKapanmasi ne guzel bnmkide 6 aylik suan hastanede yatiyorum iye gecirdi bnmkinin 5.derece vur
kaç yaşında bebeğinizDms sonuclariniz nasil cikdi
Suan 6 aylik hastaneden ciktim dun iye gecurdi 1 hafta yattikkaç yaşında bebeğiniz
Neden o kadar kotu oldu amaliyat zor oluyomu basari orani ne kadar5.derece yüksek sanırım ameliyat gerebilir benim kızımda 8 aylikken geçirdi çok kötü oldu 20 gün yattık o zaman ondan iki ay sonra sistoskopi yapıldı damarı da genişlemiş doktor ondan sonra geçirmedi çok şükür. dmsa ve mag3 yaptırmıştık böbreğinde %10 hasar varmış ama çalışma durumu iyiydi. bizde cift toplayici sistemde olduğu için ameliyatsiz geçmez demişti doktor. bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ilacı da ilk defa bıraktık
Siz bi ara nazerr diye biriyle konusmussunuz oda bnm gibi cocugu onada mesaj attim ama cvp atmadi merak ettim naptilar diyedeNeden o kadar kotu oldu amaliyat zor oluyomu basari orani ne kadar
Amin Allah razi olsun ama bizim doktorumuz baya bi umitsiz konusuyo ben birazda o yizden tedirginim aslindaAllah şifa versin. Öncelikle sakın ve matanetli olmak zorundayiz Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz buda onun kaderi biz elimizden geleni yapıp Allaha bırakacağız. emin olun teslim olunca herşey yoluna giriyor. Bizimki tek taraflıydi ama doktor bir kaç ameliyat olacak yoksa böbreği kaybedebiliriz demişti. siz kafanızı rahatlatır doktora güvenin bence öbür türlüsü sadece sizi yıpratır. Daha acısını yaşadığım için böyle konuşuyorum. Allah yardımcımiz olsun
bizim prof da 5 aylikken bu %99 ameliyat olacak dedi %1 de Allah in işi kimse karışamaz ama kendiliğinden geçmesi imkansız demişti. iki hafta önce kapandığını ögrendik Allah in işi kimse karışamaz. siz sadece yorucu bir süreç olacağına hazırlıklı olun ve içinizi ferah tutun herşey Allah tanAmin Allah razi olsun ama bizim doktorumuz baya bi umitsiz konusuyo ben birazda o yizden tedirginim aslinda
Öyle dpgru diyosunuz Rabbimden hersey insallah bizimkide kapanir cok sagol bu arada sizinle konusmakda iyi geldibizim prof da 5 aylikken bu %99 ameliyat olacak dedi %1 de Allah in işi kimse karışamaz ama kendiliğinden geçmesi imkansız demişti. iki hafta önce kapandığını ögrendik Allah in işi kimse karışamaz. siz sadece yorucu bir süreç olacağına hazırlıklı olun ve içinizi ferah tutun herşey Allah tan
ne demek sormak istediğiniz olursa her zaman yardımcı olurumÖyle dpgru diyosunuz Rabbimden hersey insallah bizimkide kapanir cok sagol bu arada sizinle konusmakda iyi geldi