Merhaba hanımlar, annemın polikistik bobrek hastalıgı var. 4 yıldır perıyodık olarak muayenlerımıze gıdıyorduk. En son İdrar enfeksıyonu gecırdık ve olanlar oldu. suan diyalize gırmesıne ramak kalmıs. Acil Fistül acılması gerekıyor dendıgınde dünyam basıma yıkıldı. İnanmak istemedım ve bu yuzden çare aramak için günlerdir internetin başından kalkmıyorum. Bİ umut olsun dıye kapı kapı doktorlarla gorusuyorum.Ne yedircegımızı nasıl davaranacagımızı ne yapacagımızı ınanın bılemıyoruz. En son bugun prof. dr. Aydın Türkmen' e muayene olduk. nakil için gereklı kosulları konustuk ve orda da bir hüsranAnnemın kadını 0 RhPOZİTİF . YANİ yalnızca kendı kan grubundan bobrek alabılıyormus Rabbimden ümit kesilmez diyip evimizin yolunu tuttuk.Bakalım hayırlısı dıyorum. SİZDEN ricam hanımlar, tecrubelerınızı paylasır mısınız. gunluk neler yıyor nelerden uzak tutuyosunuz. daha Önce Aydın Türkmenın hastası olan varmı. ve bu kan olayı fena canımı sıktı. Gercekten boyle bırsey dogrumu. bunları en ıyı benım gıbı yakını yada kendısı yasayan bılır. Sizlerden yardım istiyorum. Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın. Eminim bu dünyada yapacagınız cok şey vardır. Allahtan ümit kesilmez ...
slm arkadaslar bnde 19 yıldır böbrek hastasıyım...11 yıl hemodiyalize girdim 7 ay perıton diyaliz yaptım.. 1 senelik nakilliyim...sormak istedikleriniz olursa bildiğim ölçüde cevaplarım...allahım bizi sağlığımızdan etmesin inşallah
merhaba,benim kızımdada polikstik böbrek hastilgilığı çıktı doğuştan kalıtsalmış,annenizin nasıl yani soradanmı öğrenildi,doğuştanmı,doğustansa bu yaşa kadar dayanmışmı,ayrıca yan etkisi hipertansiyon,bana bilgi vaerirsen çok sevinirim kızım daha 4 aylık
peki tam teşhis ismi nedir? sanırım benim teşhisin de açılımı polikistik böbrekmiş ama teşhis adı farklı
diğer eritrositle ilgili konuda emin değilim o yüzden nasıl cevaplamam gerektiğini bilmediğimden birşey diyemiyorum
peki tam teşhis ismi nedir? sanırım benim teşhisin de açılımı polikistik böbrekmiş ama teşhis adı farklı
diğer eritrositle ilgili konuda emin değilim o yüzden nasıl cevaplamam gerektiğini bilmediğimden birşey diyemiyorum
geçmiş olsun allah sanave herkese acil şifalar versin bende bişey sormak istiyorum canım senin neden nakil olman gerekti bende de kitle var ama dokunmadılar sürekli takipteyim idrarımda eritrosit çıkıyo sürekli doktorum şüphede ben çok korkuyorum kitle hakkında fikrin varmı canım alakasız olabilr ama konu açtım kimse bakmadı
korkma tatlım herşey ALLAH tan takipte olman çok iyi benim kardeşimin böbrekleri %30 çalışıyordu 12 yıl idare etti sonra transplantasyon olduk donör bendim şuan ikimizde ALLAHa şükür iyiyiz
iyi olmanıza çok sevindim allah iyiilik versin her daim
hastalık hastane işleri çok zorlu bi süreç insanı ne olursa olsun korkutuyo malesef
allah tekrarını yaşatmasınn canım size
amin bitanem sende içini ferah tut
Ilk zamanlar birebir belli oluyor distanHerkese selamlar ve geçmiş olsun ben nakil olalı yaklaşık bir ay oluyo ama böbreği taktıkları yerde bobrek belli oluyor resmen şis bir şekilde zaman la otuyormu şişlik durumu ile karşılaşan oldumu
Merhaba sizden bilgi almak istiyorum burda mısınız halaarkadaslar ben de 11.5 yıllık bobrek nakilliyim ayrıca 1 ay hemodiyaliz-16 ay periton diyalizi gecmişim var bilgi almak isteyen arkadaslara yardımcı olmaya çalısırım hepinize gecmiş olsun Allah şifa versin...
(gerçi cok olmuş konu açılalı ama olsun saglık bu sakaya gelmez elimden geldiğince bildiklerimi de paylaşırım)
Sırf sizden bilgi alabilmek için kayıt oldumIlk zamanlar birebir belli oluyor distan
Sonra geçiyor simdi yaralar taze
6 aydan sonra gorun hele normale dönecek herşey
Geçmiş olsun, Rabbim sağlığınızı daim etsin
Buyrun ben yardimci olabilirim. 3.5 diyaliz girmiş 7 yilda nakilli biri olarakSırf sizden bilgi alabilmek için kayıt oldum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim annem 55 yaşında 15 yıldır kby hastasıydı son iki yıldır Periton diyalizi yapıyor çok fazla enfeksiyon geliştiği için hemodiyalize geçecek fistül açıldı gelişmesi bekleniyor babam böbreğini verecekti ama kan grubu ab olduğu için nakil için ihtimal vermediler siz hemodiyaliz mi yapmıştınız hemodiyalizde yaşanan problemler neler nakil süreci nasıl geçti merak ediyorumBuyrun ben yardimci olabilirim. 3.5 diyaliz girmiş 7 yilda nakilli biri olarak
Iyi geceler. Evet ben hemodiyalize giriyodum. Pek bi problem yasamadim haftanin 3.gunu 4 saat seklinde girdim. Canli vericim vardi benim abim herseyi uymustu ama bende verem cikmisti sonra onu anlattim tekrar testler yapildi kalbimde sorun cikti acik ameliyat oldum onu da atlatinca nakil olduk 7 yilda hayatima döndum evlendim cocuk sahibi olmak istiyorum ama diyaliz yumurtaliklarima zarar vermis simdi onun sifasini ariyoruz ben hic allahtan umudumu yitirmedim anneniz de yitirmesin rabbim sifasini verir insallahMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim annem 55 yaşında 15 yıldır kby hastasıydı son iki yıldır Periton diyalizi yapıyor çok fazla enfeksiyon geliştiği için hemodiyalize geçecek fistül açıldı gelişmesi bekleniyor babam böbreğini verecekti ama kan grubu ab olduğu için nakil için ihtimal vermediler siz hemodiyaliz mi yapmıştınız hemodiyalizde yaşanan problemler neler nakil süreci nasıl geçti merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?