- Konu Sahibi kokoshatun
Merhaba hanımlar, annemın polikistik bobrek hastalıgı var. 4 yıldır perıyodık olarak muayenlerımıze gıdıyorduk. En son İdrar enfeksıyonu gecırdık ve olanlar oldu. suan diyalize gırmesıne ramak kalmıs. Acil Fistül acılması gerekıyor dendıgınde dünyam basıma yıkıldı. İnanmak istemedım ve bu yuzden çare aramak için günlerdir internetin başından kalkmıyorum. Bİ umut olsun dıye kapı kapı doktorlarla gorusuyorum.Ne yedircegımızı nasıl davaranacagımızı ne yapacagımızı ınanın bılemıyoruz. En son bugun prof. dr. Aydın Türkmen' e muayene olduk. nakil için gereklı kosulları konustuk ve orda da bir hüsran Annemın kadını 0 RhPOZİTİF . YANİ yalnızca kendı kan grubundan bobrek alabılıyormus Rabbimden ümit kesilmez diyip evimizin yolunu tuttuk.Bakalım hayırlısı dıyorum. SİZDEN ricam hanımlar, tecrubelerınızı paylasır mısınız. gunluk neler yıyor nelerden uzak tutuyosunuz. daha Önce Aydın Türkmenın hastası olan varmı. ve bu kan olayı fena canımı sıktı. Gercekten boyle bırsey dogrumu. bunları en ıyı benım gıbı yakını yada kendısı yasayan bılır. Sizlerden yardım istiyorum. Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın. Eminim bu dünyada yapacagınız cok şey vardır. Allahtan ümit kesilmez ...
merhaba,benim kızımdada polikstik böbrek hastilgilığı çıktı doğuştan kalıtsalmış,annenizin nasıl yani soradanmı öğrenildi,doğuştanmı,doğustansa bu yaşa kadar dayanmışmı,ayrıca yan etkisi hipertansiyon,bana bilgi vaerirsen çok sevinirim kızım daha 4 aylık